Aslında silinmesi gereken ama silinmesine gönlümün elvermediği eğlencelik mesajlar!!!
Reklamlar
-
09 Haziran 2006, 02:47
Ybr Alicagina Bisiklet Al Daha Iyi
Bu başlıktaki mesajlar, khutuck arkadaşımızın açtığı "Alım-Satım Masrafları" başlığından ayıklanan gereksiz mesajlardan oluşmaktadır. Ben okurken eğlendiğim için silmeye gönlüm elvermedi Sizde okuyun istedim
Eyong
Reklamlar
-
09 Haziran 2006, 02:48
hal böyle iken ben neden 2247772 de ilanda görülen 2004 600 F e 13.750,00 YTL vereyem ki (bu motorun fiatına 400,00 YTL kadar alım satım masraflarını ilave edersek bu 2004 model motorda 14.100,00 YTL yi buluyor)
giderim sıfır motoru alırım, bazı arkadaşlar aksesuarlar fiatta etkili olur diyebilirler ama, 2006 model koltuğuna ilk defa kendimin oturacağı motoru alırım haksızmıyım,
boyle bır yazı buldum ama
enzodirlik adlı üyeden alıntı
Ybr Alicagina Bisiklet Al Daha Iyi
kardes burası geyık topici değil haberın olsun..kafamı buluyon napıyon anlamadım
Yeni yine yeniden
-
09 Haziran 2006, 02:51
Topic Degil Baslik
Kardesin Nerden Oluyorum
Buluyon Degil Buluyorsun
Napiyon Degil Napiyorsun
-
09 Haziran 2006, 02:52
Yeni yine yeniden
-
09 Haziran 2006, 02:54
Sen Gul Zaten Senin Gibiler Yuzunden Bu Devlet Bu Halde
-
09 Haziran 2006, 02:58
agızımı acmayayım dedım actırdın..tam tersı devlet senın gıbıler yuzunden bu halde cunku; buraya bilgi verme amacında değilsin,işin dalga eğlence.khutuck arkadsımız motor alacam demıs alım satım masraflarını ogrenmek ıstemıs senın verdıgın cevap ise; bisiklet al..adam sana ne alacam dememıs farkındaysan cok daha degısık bır soru sormus.. ayrıca bana nezaketi öğretmeye kalkma
Yeni yine yeniden
-
09 Haziran 2006, 03:00
Sen Nezaketin Ne Oldugunu Bilsen Agzimi Acmayayim Simdi Diye Cumleye Baslamazsin Bir. Ben Sadece Fikir Verdim Emir Vermedim Iki Bence Sende Mondialini Sat Kendine Guzel Bir Nike Al Anca Nike Alirsin O Parayla Zaten
-
09 Haziran 2006, 03:00
YBR'yi iş için alacağım. Kurye altında Hayabusa mantıklıysa Busa alayım
Ayrıca not: Hadi koçum başka kapıya, buradan sana ekmek çıkmaz. Git başka yerde sinir boz, hayallerindeki Goldwing'le takıl, liseyi bitirince de bize haber ver. Millete Türkçe dersi vereceğine de Türkçe karakter içeren bir klavye al.
-
09 Haziran 2006, 03:02
Goldwingin Fotografini Yolliyim Istiyorsan Hem Benimki Sizin Gibi Oyle Sokakta Yaninda Durdugum Bir Goldwing Degil. Fakirsin Diye Herkesi Kendin Gibi Zannetme
-
09 Haziran 2006, 03:05
Sen Gul Zaten Senin Gibiler Yuzunden Bu Devlet Bu Halde
Arkadaşım pek çok tartışma sitesi var moralin bozuksa ve çatacak yer arıyorsan bahsettiğim siteleri deniyebilirsin şurda 3 kuruşluk motosiklet zevkimiz var huzuru bozma lutfen
-
09 Haziran 2006, 03:05
Sen Nezaketin Ne Oldugunu Bilsen Agzimi Acmayayim Simdi Diye Cumleye Baslamazsin Bir. Ben Sadece Fikir Verdim Emir Vermedim Iki Bence Sende Mondialini Sat Kendine Guzel Bir Nike Al Anca Nike Alirsin O Parayla Zaten
hayatta bunu unutma;akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar,normal insanlar sonuçları tartışırlar,küçük insanlar ise başka insanları tartısırlar..
ayrıca mondiali satıp nıye nıke alayımki sen olsan öylemi yapardın.
Goldwingin Fotografini Yolliyim Istiyorsan Hem Benimki Sizin Gibi Oyle Sokakta Yaninda Durdugum Bir Goldwing Degil. Fakirsin Diye Herkesi Kendin Gibi Zannetme
koparttın beni valla
sen bızı nerden tanıyorsunkı.yada fakir olup olmadıgımızı nerden bılıyorsun..
artık ne yazarsan yaz umrumda degılsın..cevap yazmayacagım haberın olsun...
Yeni yine yeniden
-
09 Haziran 2006, 03:09
-
09 Haziran 2006, 03:17
-
09 Haziran 2006, 03:18
...........................
Yeni yine yeniden
-
09 Haziran 2006, 03:19
simdi yuzun ortadan ikiye ayrildi artik konusurken pirt pirt diye konusuyorsun
-
09 Haziran 2006, 03:21
Khutuck adlı üyeden alıntı
Yolla bakalım Goldwing'inin fotoğraflarını. Yanlız plakayı kapatma da tanıdık birinin motoruysa selamımızı yollayalım bu vesileyle
27 yaşında hala okul bitiremediysen de yuh sana, 22'de lisans 24'te MBA bitecek
Hazır sen konumun içine etmişken burada kanıtla kendini, başka yerlere pislik bulaştırma bari. Sabaha yönetim gereksiz mesajları siler nasılsa.
........
-
09 Haziran 2006, 03:22
okan4037 adlı üyeden alıntı
artık ne yazarsan yaz umrumda degılsın..cevap yazmayacagım haberın olsun...
.......................
Yeni yine yeniden
-
09 Haziran 2006, 03:23
Arkadaşlar ben çaktım durumu ! Erhan abi siteye başka rumuzla girip olay çıkartmaya çalışıyo, bakacak moderatörler görevlerini yapıyolar mı yoksa ayakta mı uyuyolar diye
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
09 Haziran 2006, 03:24
nokta da yazma bir zahmet
Bu yaz arkadaslarla cin mali ve benzeri tum motorlara cok guzel suprizlerimiz olucak
KMD bu yaz cin mallarina damgasini vurucak
-
09 Haziran 2006, 03:27
sana noktayı bıle yazmamam gerekıyor ama mın.10 karekter gerekıyor mesaj yollamak ıcın.
Yeni yine yeniden
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler