abi tam bir komedi bu ya .Vala çok güzel dayanmışınız gece buna.Ben olsam kendimi tutamaz küfredirdim kesin.Boş işler müdürüymüş galiba kendileri..
abi tam bir komedi bu ya .Vala çok güzel dayanmışınız gece buna.Ben olsam kendimi tutamaz küfredirdim kesin.Boş işler müdürüymüş galiba kendileri..
Niye attınız olm adamı koca k.m.d başkanı kesin bi forsu vardır
heueheu yaww gece sinir katsayım 2 ile çarpılıp 3 le çıkarıldı bakın hala saçmalıyorum adam numunelik geldi ortalığı birbirine kattı gitti eh nede olsa biz acemiyiz sitenin demirbaşları gelse maymun ederlerdi o sorunlu adamı paşa filan yoktu.. paşam nerdeydin o saatlerdeee
Valla ben gayet eğlendim Kendi forumumda bu tipleri banlamıyorum, dalgaya alıyorum, daha zevkli oluyor
zaten ne geldiyse başımıza senin yuzunden geldi adama ole cevaplar verdin ki lafların altında kaldı eridi ohırsla daha çok yuklendi
ya ben merak ettim bu adamı bunun resmini bulup numunelik olarak forumamı koysak
Kask tak!
Resmini bulmuştu Shrieker galiba?
Ya beyler ben gece bir araştırma yaptım ama eğer aynı kişi ise burada biraz bilgi ve resmi var.godfather adlı üyeden alıntı
22 yaşında izmirliymiş
mail: enzodirlik@yahoo.com
http://www.google.com.tr/search?hl=t...zodirlik&meta=
ve hatta buyrun buradan bizim azmanın resmine:
http://www.misscara.com/fiche.php3?num=94683
malesef artık linkten detaylara ulaşamıyoruz silinmiş...
ya google dan enzodirlik diye arayınca fransız bir çöpçatanlık sitesine üye olduğu görülüyor...inanılmaz inat ettim üye oldum hatta gece gece sabaha kadar aradim...Anlayabildiğim fransizcamla anca kanada ve fransa da bir süre bulunduğunu ama izmirli olduğunu okudum o kadar resmine ulaşamadım...Ha birde mail adresi var sonu yahoo.com...başını tahmin edersiniz
Ayrıca divX Planet e de üye kardeşimiz...Ordan da ulaşamadım bilgilerine....
Yazmıştım...gt06 arladaşımız konuya değinmiş...Sağolasın...
abı kesın o dur garantı verebılrım sanaakalteke adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
ya bu ne biçim bir adam be okan4037 arkandayım dostum bu kadar güzel bir sitede bu derecede insanların ne işi var hala anlamadım ama neyse
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
ywaaa bırakın sorunlu adamı deli kuyuya taş attı gitti simdide son yazdıgı topic hariç bizde onunla eglendik ama son yazdığı mesajda haddini aştı
yaaaa yetişememişiz şahsiyete .banane banane ben bu vatandaşı geri istiyorum .hatta sitenin bi köşesine sabitleyip aradabi stres atardık bunla.içimizi döker rahatlardık
hatta bu yazıyı okuyosa buyursun gene üye olsun, sitemizde narsist insanları görmekten onur duyarız.
gerçi goldwingle olan takıntısı nedir anlamadımyaa.(goldwingli biriyle nahoş anıları var sanırım)hayır şimdi bende para var ve goldwing sevmiyorum diyelim(gerçi biz alt tabaka ve boktan insanlarız,ne haddimize dimi )ne olucak baba.zorla goldwing mi alıcam.
hoş bu vatandaşın züğürt biri olduğunu,hatta baya bi ezik,psikolojisi alt üst edilmiş biri olduğunu zannediyorum.burada deşarz oldu.hayır dediği gibi zengin biriyse dahada vahim durumda.psikologlar iyi ekmek yer bundan
[QUOTE=vlad1462]:
gerçi goldwingle olan takıntısı nedir anlamadımyaa.(goldwingli biriyle nahoş anıları var sanırım)QUOTE]
o nahoş anı kısmında sanırım ikimizde aynı düşüncedeyiz
böylesini googlede arasan bulamazsın
Yeni yine yeniden
Ya alla alla izmirden böyle denyolar çıkmaz ama bu nerden çıktı ki kesin bunu annesi dogurmamış sı...mış, bu denyo izmirdeyse kesin ben bulurum bunu fotosunuda koyarım buraya siz meraklanmayın sadece gülün
[COLOR="Blue"][/COLOR]GEVREK - BOYOZ - DOMAT - KUMRU - KORDON - TAM35 - BÖRÜLCE - ÇİĞDEM - SAAT KULESİ - MİDYE DOLMA- KEMERALTI - İZMİRRRRRRRRRRRLİ OLMAK AYRICALIKTIR [COLOR="blue"][/COLOR] :bounce:
okudum, midem bulandı. türkçe dersi verenler türkçe yazmayı öğrenmeden bulaşmasın dilbilgisine...
May the Force be with McLaren Mercedes
Ben de siz İzmirlilerin lafı koyuşunuza hastayımsukida adlı üyeden alıntı
hehe çok komikmiş yahuu ...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Hortlamış eğlenceli bir konu...Kutucuk naaptın adama bööle....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)