https://play.google.com/store/apps/details?id=com.islamiSorularlaOgren&hl=tr
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.islamiSorularlaOgren&hl=tr
Sübanallah kardeş ibretlik paylaşım
Bu ne ki ?
Hafızlık seçme sınavı felan mı..?
Süper hizmet.
Programın hayırlı olsun kardeş.
Ama yeri değil.
Din tüccarlığının yeni versiyonu..
Çooook zengin olur bu arkadaş ben söyleyeyim.
Daha bu arkadaşa gelene kadar daha çooook din tüccarı var. Hem program ücretsizmiş.
ne kadar sacma sapan tepkiler veriyosunuz.konu disinda adam her seyi acabilir kimseyi diniyle mezhebiyle ilgili olarak yadirgayip yeri degil falan filan diyemezsiniz.ateist veya baska bir dine menshup arkadaslarda istedigi paylasimda bulunabilir, yemin ediyorum aciyorum bu kadar zavalli olamaz bir insanoglu.
Aynen beyler konu dışı birşey, niye saçma sapan tepkiler veriyosunuz.
Adam insan gibi birilerinin işine yarar diye program tavsiye etmiş, işine yarayan kullanır işine yaramayan kullanmaz.
Eskiden islamla ilgili herhangi bir konuda ya yorum yapilmaz, ya da hayirli olsun veya Allah razi olsun denilir geçilirdi.
Günümüzde islam müslümanlik gibi kelimeler geçer geçmez akillara ya para götüren çakallar, ya teröristler hasili bir sürü olumsuz sey geliyor.
Dolayisiyla iyi niyetli çabalar da arada güme gidiyor.
Bu konu için yazmiyorum arkadasi tanimiyoruz niyetini bilemem fakat söylemek istedigim sey sanirim anlasilmistir.
Bu neden böyle oldu sebepler neler, inanan kesimin bu iste ne kadar suçu var bir özelestiri yapilmadan konuyu çözüme kavusturmak da imkansiz.
Bu yüzden tepki gösteren arkadaslari haksiz bulmamakla beraber, burasinin konu disi oldugunu ve dogal olarak bu tür bir paylasiminda normal oldugunu düsünüyorum.
Gerçi forumun dini paylasimlar konusunda bir kurali var fakat detaylari hatirlamiyorum.
Özet geçmek gerekirse,
yapilan paylasim iyi niyetli ve maddi çikar gözetmeden yapildiysa diyecek bir sey yok.
Yok insanlarin inancindan faydalanip cep doldurmak gibi bir ideal güdüyorsa, inandigi Allah'indan bulsun.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.
Gençler size diyecek tek bir cümlem var.Ateşe dayanabileceğiniz kadar günah işleyin! boş boş konuşmayın, inançsızlığınızı yada inanç zayıflığınızı din tüccarlığı,dini alet ediyor gibi bahanelerinizin arkasına saklamayın.
eline sağlık hocam, güzel uygulama olmuş.
ayrıca telefondaki herhangi bir şeye erişim istememesi de ayrı güzel..
Mekke'ye imam mı olucaz, paris'e canlı bomba mı?
Bütün icatları gavurlar kapmış, bize de üfürükçüler kalmış..
İnanca geldi mi %99 müslüman, çalışmaya geldi mi aman bana ne..
Bunlar İSLAM değil, safsata.. Hep Yavuz Selim'in kabahatı..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)