[KONU DIŞI] PARFÜM ÖNERİSİ :)
Reklamlar
-
Şu Gariban öğrenciye bi parfüm önerirmisiniz Düşük bütçeli şöyle 3 gün kalıcı olsa yeter Bazı hatunlar var kendılerı gelmeden parfum kokuları gelıyor yahu :D
Reklamlar
-
Başka bir forumdan alıntıdır. Loris parfüm kodları.
e1 : 212MAN çakmasıdır çok hoş koku
e131 : lacoste red çakması tavsiye ederim
e22: bunu bayadır kullanmıyorum ama ya çimensi odunsu tarzı bi yaz kokusu aslında ya da diesel olması lazım hafif bi koku
kışın kalıcılık açısından e1 e131 candır
-
felix_bjk1903 adlı üyeden alıntı
Başka bir forumdan alıntıdır. Loris parfüm kodları.
e1 : 212MAN çakmasıdır çok hoş koku
e131 : lacoste red çakması tavsiye ederim
e22: bunu bayadır kullanmıyorum ama ya çimensi odunsu tarzı bi yaz kokusu aslında ya da diesel olması lazım hafif bi koku
kışın kalıcılık açısından e1 e131 candır
Nereden temin edilebilir ve fiyatları hakkında da bılgılendırrsenız sevınırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:24 ----------
En cok tercih edilen ucuz parfumu yarın gıdıp almayı dusunuyorum arkadaslar olay cıddı bı randevum var bu sıralar
-
6-7 senedir Avon perceive kullanıyorum memnunum.
-
Loris parfüm satan dükkanlar var franchising usulü bayilik veriyo işte.
5 lira mı neydi en son hatırladığım ya bi şişesi ucuz baya :D
4-5 çeşit alır arabaya doldururdum ben önceden :D
one million da güzeldir, loris bulursan gir sor yardımcı olurlar
-
e1 e131 5 lıraysa 2sınıde denıycem yarın ! loris yakınmış bana dostum . evet baska onerıler arkadaslarr)
-
-
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
Motosiklet Eğitmeni
Eğer olay kız mevzusu ise ucuz parfüme bulaşma.
Allah bunlara nasıl bir burun verdiyse artık koku konusunda çok hassaslar.
Bize kalsa koku kokudur ama hatun milleti için öyle değil maalesef.
Dersen ki parayı verip iyi bir marka mı alayım?
O da değil.
En pahalısını da alsan teninle uyuşmadı mı işin bitti.
Sadece ha bunun parası var hissi verirsin ki yüz bulduğu ilk gün parfümünü değiştirtir.
Eğer aşırı terleme ve pis kokma gibi kronik problemlerin yoksa duşunu al git.
İlerletebilirsen ilerde sana bir parfüm alalım dediğinde seçimi ona bırak kafan ağrımasın.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Bana mutlulugun resmini cizebilir misin Abidin
Haci hem ucuz olsun hem kalici hem guzel koksun, hem az yaksin hem de cok iyi gitsin, sekli de yerinde olsun ama ucuz motor istiyorum isine donmus.
saklinotalar diye bir blog var, oraya bir goz at, parfum incelemeleri var sana uyani alirsin, butcen dusukse orjinal yerine Dp gibi doldurmacilar da var ama sentetik kalir, ayni sey degil.
Evet gayette mantıklı öğrenci oldugumuzdan doldurma parfümler yerlerını dolduruyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:09 ----------
COQ adlı üyeden alıntı
Eğer olay kız mevzusu ise ucuz parfüme bulaşma.
Allah bunlara nasıl bir burun verdiyse artık koku konusunda çok hassaslar.
Bize kalsa koku kokudur ama hatun milleti için öyle değil maalesef.
Dersen ki parayı verip iyi bir marka mı alayım?
O da değil.
En pahalısını da alsan teninle uyuşmadı mı işin bitti.
Sadece ha bunun parası var hissi verirsin ki yüz bulduğu ilk gün parfümünü değiştirtir.
Eğer aşırı terleme ve pis kokma gibi kronik problemlerin yoksa duşunu al git.
İlerletebilirsen ilerde sana bir parfüm alalım dediğinde seçimi ona bırak kafan ağrımasın.
Tenime her parfüm uymuyor sanırım . Duşta yetmıyor hocam kışın bıle terleyen insanım ben gerisini sen düşün
-
Dior sauvage
Dior le homme
Dolcegabbana pour homme
212 vip
Boss scent
bunlardan pişman olmazsin
-
Bak aga, ter dediğin şey, içinde feromon barındırır. Feromonu anlatamam sana şimdi, bi zahmet araştır.
Adam gibi duşunu al, vücut şampuanını kullan, deodorantını sık ve yollan.
Alkol kokacağına çok hafif bir esans kok yeter.
-
15 yıldır orciş parfüm almadım. Doldurmalar şahane. Ama doldurma parfümü sıkarken tenine gelmemesi lazım bu bir. Bir de kolunu uzatabildiğin kadar öne uzat. Parfümü kendine doğru değil sana paralel olacak şekilde havaya sık ve havadaki partiküllerine doğru adım at. Parfüm partikülleri homojen şekilde tüm kıyafetine dağılarak üzerine yapışır. Böyle yaparsan hem daha güzel kokar hem de daha kalıcı olur. Aslında orjinal ya da çakma tüm parfümleri bu şekilde sıkmak gerekir.
-
capozzz adlı üyeden alıntı
15 yıldır orciş parfüm almadım. Doldurmalar şahane. Ama doldurma parfümü sıkarken tenine gelmemesi lazım bu bir. Bir de kolunu uzatabildiğin kadar öne uzat. Parfümü kendine doğru değil sana paralel olacak şekilde havaya sık ve havadaki partiküllerine doğru adım at. Parfüm partikülleri homojen şekilde tüm kıyafetine dağılarak üzerine yapışır. Böyle yaparsan hem daha güzel kokar hem de daha kalıcı olur. Aslında orjinal ya da çakma tüm parfümleri bu şekilde sıkmak gerekir.
Vay çok değişik bir bilgi . Teşekkür ederim
-
Uygun istiyorsan slazenger tavsiye ederim fiyat 20-25 liraya bulabilirsin...hafif seversen yeşil olanı,biraz ağır olsun dersen mor olanını kullanabilirsin.Yalnız sıkıp kızın yanına fırlama en az 1 saat öncesinden sık çünkü zaman geçtikce güzelleşiyor...Birde orjinde polo blue şuanda kullanıyorum birde uygun denk getirirsem 212 vip fresh koku sevenlerin tartışılmaz en etkili silahlarıdır belirteyim )
-
Memory42 adlı üyeden alıntı
Uygun istiyorsan slazenger tavsiye ederim fiyat 20-25 liraya bulabilirsin...hafif seversen yeşil olanı,biraz ağır olsun dersen mor olanını kullanabilirsin.Yalnız sıkıp kızın yanına fırlama en az 1 saat öncesinden sık çünkü zaman geçtikce güzelleşiyor...Birde orjinde polo blue şuanda kullanıyorum birde uygun denk getirirsem 212 vip fresh koku sevenlerin tartışılmaz en etkili silahlarıdır belirteyim
)
tesekkur ederim dostum
-
Moderatör
MT Site yönetimi uyarı mesajı. |
|
Uyarı Sebebi: Konu başlığında konu dışı yazdığınız gibi lütfen konu dışı olan konularınızı motosohbet kısmına açmayınız. |
|
|
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
-
Yıllardır Tom Ford kullanıyorum orjinali her parfüm gibi biraz maliyetlidir ama doldurma satan yerlerde de bulabilirsin diye tahmin ediyorum.
-
Sansiro e32 hakkında bılgısı olan varmı . unıversitede bi abinin arkasından bu kokuyu koklayarak koşmuştum ve cevirip sordugumda bana bu ismi vermişti :D Nasıldır alsammı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)