[KONU DIŞI] PARFÜM ÖNERİSİ :)
Reklamlar
-
Ucuz, kaliteli ve gün boyu etkin olsun diyorsan tek bir alternatif var, o da Slazenger Active Sport. Mavi ve yeşil ambalajlısı 10 numaradır. Turuncusu daha kadınsı, tavsiye etmem. Gittigidiyor'dan fiyatlarına bakabilirsin. 125 ml fiyatı 25-35 TL aralığında. Bu fiyata inanılması güç derecede bir koku ve kullanım ömrü sağlıyor.
Yalnız deodorant'ları b*kum gibi. Kalıcı olmadığı gibi aşırı terleme durumunda da ter kokusunu örtemez.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Reklamlar
-
Hocam avon signature. Gerçekten güzel ve 30-35 lira
-
5 liralık parfümler en fazla 5 saat üzerinde kalır.
3 gün kalmasını istiyosan 50 ml lik şişeye 100-150 lira bayılman lazım.
-
Gökhan Smsek adlı üyeden alıntı
Sansiro e32 hakkında bılgısı olan varmı . unıversitede bi abinin arkasından bu kokuyu koklayarak koşmuştum ve cevirip sordugumda bana bu ismi vermişti :D Nasıldır alsammı
Sansiro E32 - Insense Ultra Marine - Givenchy replikası. Orjinali herzaman 10 kat daha iyidir
Sansiro satan yere girip en başarılı replikalarını sorsan zaten sana 4 parfüm denetir en az 2 sini beğenirsin, 2 şişe alana kesin indirim vs vardır 30 tl ye iki faklı parfüm alıp çıkarsın. En azından yıllar önce bizde öğrenciyken öyle yapıyorduk.
-
Hatunun yanina gidiceksen, ucuzda parfum istiosan en guzeli dpye git derim, al bir rochas senden iyisi olmaz.. yakismasan hic bir erkek gormedim özellikle ilk bulusmalarda klasikten sasmiycaksin.. buda sana abla tavsiyesi ;)
-
Aman gaza gelip çok sıkma da... Aslında en temizi buluşmadan önce dogru düzgün bir parfüm mağazasına gidip hoşuna giden bir tester'dan nasiplenmen olur. Hem beleş, hem kaliteli.
-
Farklılık istersen hermes öneririm.
-
brooklynnn adlı üyeden alıntı
Farklılık istersen hermes öneririm.
Baba biz klasik dioruz sen farklilik cix olmuor bole ;))))
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
Avon perceive efsanevi kokar. Bi ogrenciye gorede pahalidir ama parfumu siktiktan 45 dakka sonra ucar gider :D
-
Hacıyağı
(bu da 10 karakterden kısa mesaj olmaz tamamlama mesajı, kuralı koyan alnından öpüyorum)
-
Davidoff the game intense.
Aşık eder kendine.
Fiyatı da öyle
-
Bargello ya git güzel kardeşim istediğin markanın parfümünü 30TL ye 2 tane 50lik olarak al... sonra banto yaparcasına sık gez... açık renk kıyafetlerine direk olarak parfüm asla sıkma ama.. orjinalin yanında alıyorum, gün boyu takviye yapıyorum... parfüm dediğin yoğun kokar diyerek sürekli sıka sıka geziyorum...
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
5 liralık parfümler en fazla 5 saat üzerinde kalır.
3 gün kalmasını istiyosan 50 ml lik şişeye 100-150 lira bayılman lazım.
Katılmıyorum.Benim 5 liralık doldurma parfüm babamın Hugo Boss'undan daha kalıcı
-
-
armani he
one million
aklıma geldikce yazarım daha
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)