Arkadaşlar teklonoji ilerliyor Msn 8.0 lık sürüm çıkardı müthiş güzel hoşuma gitti ama kıyamet alameti bunuda unutmamak lazım sizce yeni sürüm nasıl
___KILIÇ___
Arkadaşlar teklonoji ilerliyor Msn 8.0 lık sürüm çıkardı müthiş güzel hoşuma gitti ama kıyamet alameti bunuda unutmamak lazım sizce yeni sürüm nasıl
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
evet duyduk. güvenlik açığımı ne varmış. o yüzden yüklemedim
1 aydır kullanıyorum çok hoş
bağlanma hızı çok farklı hemen bağlanıyor
en önemli özelliği karşı taraf offline iken msj atabiliyorsun
benim gibi listede 200 kişi varsa arama fonksiyonu harika
Ben de kullanıyorum ama daha önce keşvedememişim her halde wonderfull
___KILIÇ___
bende çok oluyor bazen pc kitleniyor falan konuştuğum kişi geri döndüğümde oflayn oluyor
arkasından özür msjı yollamak çok hoş
bu arada çooook mutluyum
musti81 adlı üyeden alıntı
Hehehehhehehehehhehehehe
___KILIÇ___
bende yaklasık 1.5 aydır kullanıorum.Bence çok güzel. 7.5den daha hızlı ve daha bi göze hoş görünüyo.Offline mesaj muhabbeti de çok güzel yani
En çok hoşuma giden de ne oldu biliyor musunuz ? En çok ilk açılışı ve oraya renk verebilmemiz hoşuma gitti manyak oluyor
___KILIÇ___
karşı tarafa nick verme hergün ncik değiştirenler var
benimde liste kabarık iyi oluyor
kız arkadaşlımınıkini mustafayı seviyorum diye değiştirmiştim iyi oluyor
zaten en çok kız konusunda işime yaradı bu.Kız her zmn offline oluo ve tek benimle konuşuyo bu da benim çok hoşuma gidiyo
Güzel fonksiyonları var tabi 8.0 'ın fakat 7.5 veya daha önceki sürümlerde kullandığımız Msn pLus, Msn sheLL 8.0 da işlemiyor.. Tabi güvenlik açığı var diye haber de geziyor ne kadar güvenli tartışılır. Zaten 7.5 ede Patch olarak discoveryi yüklersek Invisible Talker özelliği ile çevrim dışı msglaşabilinir. ßen öyle kullanıyorum.
[FONT="Palatino Linotype"][/FONT][COLOR="Red"]ρσωєя [/COLOR][COLOR="Black"]0ƒ[/COLOR] ∂яєαм.. [SIZE="2"][COLOR="Red"][н][σ][η][D][α][/COLOR][/SIZE]
[COLOR="PaleGreen"] เ๓zค ๒เl๓є๓ קคг๓คк ๒ครรค๓ ๏lยг๓ย[/COLOR] =)
engelleyenleri anlıyorsunuz msj atamıyorsunuz
ayrıca çevrimdışı gözüküp msj atmak güzel dumur oluyor karşıdaki
güvenlik açığı var diyolar. yokmu böyle bi sorun. o zaman bende yükliyim
abi vala bu güne kadar hiç bi sorunla karşılaşmadım.Bana sorcak olursan indir derim ama bişi olursa karışmam bak
nerden ındırdınız arkadşlar?
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
http://www.bulyukle.com/link.php?action=detail&id=132
tıkla otomatik incek
kalite abi ondan 17 mb
çevrimdışı gözüküp mesaj atabilmek 1 yıldır yahoo messenger'da vardı zaten. çok orijinal bir şey değil.
ve hatırlatırım, şu an indirmekte olduğunuz ve kullandığınız sürüm 8.0 beta. yani hala test aşamasında. açıkları bulunabiir.
May the Force be with McLaren Mercedes
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)