Büyük Doğu Motosiklet Kulübü
Reklamlar
-
Arkadaşlar yeni bir motosiklet kulübü kuruyorum.
Katılma şartları;
1-Motosiklet sahibi olmak ya da motosiklet sürmenin iyi bir şey olduğunu düşünmek.
2-Narziss Und Goldmund u okumuş olmak.
3-Soğuk havada motosiklet sürebilecek dayanıklılığa sahip olmak.
4-Sabah namazı programları için gece 04:30 kalkabilecek özveriye sahip olmak.
5-Kimsenin kalbini kırmamak.
6-Takip mesafesinin ne anlama geldiğini ve ne işe yaradığını bilmek.
7-Yerli dizi izlememek.
8-İnançlara ve çevreye saygılı olmak.
9-Gereksiz yorumlar yapmamak.
10-Tüm farklılıkların aslında zenginlik olduğunu kavrayabilecek hoşgörüye ve bilişsel zenginliğe sahip olmak.
11-İnsanları dış görünüşüyle yargılamanın, ahmaklara özgü bir davranış olduğunun farkında olmak.
12-Yola beraber çıktığını yolda bırakmamak.
13-Virajdan sağlam çıkmanın virajda yatmaktan daha evla olduğunun farkında olmak.
14-Kapına gelene kapıyı kapatmamak.
Yukarıdaki maddeler zamanla artabilir.
Kulübe katılım ücretsizdir.
Reklamlar
-
7. ve 10. Maddenin birbirine uyuşmadığını söylemekle birlikte 9.maddeyi ihlal ederek sanırım hakkımı kaybediyorum.
-
Sen böyle şartlarla o gruba çok kişi bulamazsın, ne bu Bloodz, Cripz gibi çete mi
-
toplu sürüş prensibim değil tektabanca gezerim
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Moderatör
İsteklerinizi kabul ettik diyelim.
Ya vaadler ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
necip fazıl eleştirisi yapmak serbestse yaz beni
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
sen okudun mu bu kitabı Narcissus and Goldmund beni yaz diyorsun (sadece meraktan soruyorum )
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
sen okudun mu bu kitabı Narcissus and Goldmund beni yaz diyorsun (sadece meraktan soruyorum )
adını bile duymadım.
ve fakat anladığım kadarıyla bunu okuyan bir çete liderinin bunu okumamayı sorun etmemeyi öğrendiğini düşünüyorum.
-
CT.ATC adlı üyeden alıntı
7. ve 10. Maddenin birbirine uyuşmadığını söylemekle birlikte 9.maddeyi ihlal ederek sanırım hakkımı kaybediyorum.
Kulübün göbek adı çelişki. Bu sebepten çelişkiye düşmek bu kulüp için bir sorun teşkil etmiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
toplu sürüş prensibim değil
tektabanca gezerim
Tek gezmen kulüp açısından sıkıntı olmaz. Grup sürüşünün içinde de tek başına gezebilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------
Necip Fazıl viski gibidir. Eleştirin bira tadı vermeyecekse sıkıntı yok.
harley is making love with
davidson
-
jackonbir adlı üyeden alıntı
Necip Fazıl viski gibidir. Eleştirin bira tadı vermeyecekse sıkıntı yok.
gönlünü ferah tut, döversek de hakkıynan döveriz, laylon döyüş yok bizde amirim
-
Lucas adlı üyeden alıntı
İsteklerinizi kabul ettik diyelim.
Ya vaadler ?
En büyük vaadimiz vaadsizliğimizdir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Sen böyle şartlarla o gruba çok kişi bulamazsın, ne bu Bloodz, Cripz gibi çete mi
Çok kişi arıyormuş izlenimi verdiğimi düşünmüyorum. Bir tane olsun, sağlam olsun.
davidson
-
Klüp kurmak söylediğiniz şartlar altında oluşturulabilcek bir oluşum olamaz çünkü dernek,klüp,grup gibi kavramlar ortak bazı fikir ve düşünce noktasında paylaşım yapılması düşünülen,yardımlaşmayı önplanda tutan ve de sosyal aktiviteyi artırıp kurulan klübün etkinliğine istinaden çevre genişletilir,paylaşımlar artar.Dayatmalar ile "şu olacak,bu olmayacak" derseniz katılım sağlayamassınız.Şunu anlarım,şöyle bir klübümüz var ama şu ve şu nitelikdeki arkadaşları arıyoruz dersiniz bu sizin klüp oluşumunuzun ne için oluşturulduğunu gösterir insnalar ona göre katılım yapar.
Unutmayınki klüp mantığı 1-2 kişi ile oluşturulan bir sosyal aktivite olmaz,o işe gruplaşma adı verilir.
Bence sizin başlığı klüp kurma düşüncesi yerine "ortak fikirde bir grup oluşumu düzeni" adı altında yazmış olsaydınız daha etkili olurdu düşüncesindeyim zira kavram karmaşası yaşadığımız ülkemizde grup,dernek ,klüp gibi oluşumların aslında çok farklı altyapılara sahip olduğunu araştırırsanız göreceksiniz dolayısı ile bir klüp kurmanın mantığı 1-2 kişi toplama düşüncesi ile değilde,ortak paydada haberi olmayan ama fikirlerini paylaşmak isteyen insanları bir arada toplama düşüncesi ile yola çıkılması gerektiğine ben inanıyorum.
Ve bir motosiklet klübünde en büyük detay şudur;
Bİr arkadaşı daha çok klüp içindeki hareketleri ile değil trafikdeki sürüşü ile tam olarak daha iyi tanırsınız..
Saygılar.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
-
gönlünü ferah tut, döversek de hakkıynan döveriz, laylon döyüş yok bizde amirim
KUVVETMİRA üye kaydını yapıyorum.
davidson
-
Ssk yapıyorsan geliyorum mağlum özel emekli Sandığı çok kesinti yapıyor maaşdan
Eyvah 9 .madde ihlâl edildi, bir şans daha lütfen?
-
Ranay adlı üyeden alıntı
Ssk yapıyorsan geliyorum mağlum özel emekli Sandığı çok kesinti yapıyor maaşdan
Eyvah 9 .madde ihlâl edildi, bir şans daha lütfen?
Grup kurucusu seni 9.maddeden gönderirse kendisi de 14. maddeyi ihlal etmiş olur. Grup kurucusu 14. maddeden ihraç edilirse grup sizlere ömür olur. Seni gruba alırlarsa bu sefer grup mali durumdan göçer. Abi sen belamısın?
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
Grup kurucusu seni 9.maddeden gönderirse kendisi de 14. maddeyi ihlal etmiş olur. Grup kurucusu 14. maddeden ihraç edilirse grup sizlere ömür olur. Seni gruba alırlarsa bu sefer grup mali durumdan göçer. Abi sen belamısın?
Bir çay içelim çok rüzgar yedik Üşüyorum acemi nickli profesyonel insan :-)
Assisti iyi karşılayıp güzel gol atmissin :-)
Efsane Trolleme :-)
-
Kulübümüzün ilk etkinliği olarak 08/11/2015 tarihinde Sabah Namazı nda Fatih Camii ndeyiz. Kulüp üyesi olarak orada olacağım. (Şu anda bir başkanımız yok)
-
Ranay adlı üyeden alıntı
Bir çay içelim çok rüzgar yedik Üşüyorum acemi nickli profesyonel insan :-)
Assisti iyi karşılayıp güzel gol atmissin :-)
Efsane Trolleme :-)
Eeee ikiteker sefası yapıyorsanız olacak okadar. Biraz üşüyün. Ben bilgisayar başında hiç üşümüyorum. Keşke yolda olsam. Üşümeye razıydım. :(
Not: Futbol oynadığım yıllarda serbest vuruşları ben kullanırdım.
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
Eeee ikiteker sefası yapıyorsanız olacak okadar. Biraz üşüyün.
Ben bilgisayar başında hiç üşümüyorum. Keşke yolda olsam. Üşümeye razıydım. :(
Not: Futbol oynadığım yıllarda serbest vuruşları ben kullanırdım.
Acemi60 ve Ranay kardeşlerim davetlisiniz.
Not: Trolleyen birini trolleme çabanızı takdirle izliyorum. Bana da böyle çalışkan arkadaşlar lazım.
davidson
-
Motosiklet Eğitmeni
jackonbir adlı üyeden alıntı
Kulübümüzün ilk etkinliği olarak 08/11/2015 tarihinde Sabah Namazı nda Fatih Camii ndeyiz. Kulüp üyesi olarak orada olacağım. (Şu anda bir başkanımız yok)
8. Madde ihlali
Gerçi 4. Madde zaten 8. Maddeyi ihlal ediyor.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler