Kulübün dıbrışka kolu size emanet.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
15- Kulübün kapısı ergenlere açıktır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------
Sabah programımız gerçekleşmiştir. Katılan arkadaşıma teşekkür ederim. Lise seviyesinde espri yapmayacak yeni üye kayıtlarımız devam edecektir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:56 ----------
http://youtu.be/Xe1a1wHxTyo
Bastan sona kdr okudm abi sabirla yeminle hiç bisi anlamadim.. selamlar..
Hali saha macina beni de yazin super top sektiririm ;)) iyi bir liberoyum ;)) top gecer adam gecmez )
15. madde yüzünden kulübün adı yol geçen hanına döndü
Saçma esprilerden yapayım da öyle gideyim
Mercedes bile namaz kılmıyor renault clio
Sogukda motor kullanmakta ki kistas nedir?!! Mesela Ben bu Sabah Ise giderken 5 dereceydi yeterlimidir?!. ( icanadolu)
Sabah namazi 4:30 kalkmak Benim icin biraz zorlayici...
Yerli Dizi olayina katilmakla beraber,kitabi okumadim!!! Oguz Atay- tutunamayanlar'i okudum olmazmi?
Katilim konusunda cok isteklyim yinede...acaba olurmu ki?
Selamın aleyküm.. dördüncü madde yi yerine getirebilen bir insan ikinci ve üçüncü madde hariç bütün maddeleri Zaten otomatik olarak yerine getirebilir islami inanç gereği budur. kayit nasil oluyorsa benide yapin.saygilar
Önce adı klüp olur sonra, dernek ve nihayet tarikat. Tarikatlere sözüm yok ama günümüzde fitne çok olduğu için o tarikatlerin amacı bozuk. Motor kisvesi altında başka işlerle uğraşmayın derim. İzlemedeyim.
Maddeler arasında namaz kılma şartı bulunmuyor. Sadece erken saatte kalkabilecek arkadaş istiyoruz.
Çünkü toplantılar o saatlerde yapılacak. Bir de madem o kadar erken kalktık namazı da aradan çıkartırız inş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------
Soğukta motosiklet kullanabilme yeteneği talebimiz sadece istekli olanları ayırdedebilmek için
konulmuş bir madde. Katılım konusunda sıkıntı yok. isteyen herkes katılabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------
Okuyan, sorgulayan, istişare eden insanın sizin belirttiğiniz hatalara düşmesi çok zor.
harley is making love with davidson
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)