CUMARTESİ ÇALIŞMAYI PROTESTO EDİORUM!
Reklamlar
-
07 Aralık 2015, 19:01
Reklamlar
-
07 Aralık 2015, 19:03
ben çalışmayı komple protesto ediyorum !!!
-
07 Aralık 2015, 19:08
berkcigdem adlı üyeden alıntı
ben çalışmayı komple protesto ediyorum !!!
Kestirtmeyin la bana oramı buramı!! :D
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
07 Aralık 2015, 19:11
yunusus adlı üyeden alıntı
Tabi yaaa elcik ısıtma angel eye falan iyisin iyi
-
07 Aralık 2015, 19:15
-
07 Aralık 2015, 19:28
Bizi kovucaklar yakında forumdan haberin olsun
-
07 Aralık 2015, 19:34
Ben uzun süre önce raporumu beyan ettim yönetime ve özerkligimi ilan ettim.
Raporda belirttigi uzere kendi halime biraktilar :D
-
07 Aralık 2015, 19:49
Ben uzun süre önce raporumu beyan ettim yönetime ve özerkligimi ilan ettim.
Raporda belirttigi uzere kendi halime biraktilar :D
Bi fotokopi falan çeksek bende alsam 46 raporuna falanda eyvallahım yani. valla atıcaklar beni yakında bence. Çok alakasız yorumlar yazmaya başladım ben :D
-
07 Aralık 2015, 22:31
takılmayın bukadar. hayat siz kassanızda kasmasanızda devam ediyor. siz varkende siz yokende . telaşa mahal yok. işler yetişir. benim gibi yapın salın gitsin olduğu kadar . inceldiği yerden kopsun . hepimiz ölmeyecekmiyiz ?
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
07 Aralık 2015, 23:02
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
takılmayın bukadar. hayat siz kassanızda kasmasanızda devam ediyor. siz varkende siz yokende . telaşa mahal yok. işler yetişir. benim gibi yapın salın gitsin olduğu kadar . inceldiği yerden kopsun . hepimiz ölmeyecekmiyiz ?
Yazdıklarınıza katılıyorum ben de çoğu zaman salla gitsin felsefesini uyguluyorum ama hayat sitemsiz olmuyor. ölümsüz de olunmuyor...
-
07 Aralık 2015, 23:22
crocodill adlı üyeden alıntı
Yazdıklarınıza katılıyorum ben de çoğu zaman salla gitsin felsefesini uyguluyorum ama hayat sitemsiz olmuyor. ölümsüz de olunmuyor...
kendine küçük bir dünya kur. o dünyada çok fazla sitemler olmuyor.
sonrada başlıyorsun ölümü beklemeye . bazen o geliyor http://www.motosiklet.net/forum/moto...an-var-mi.html . bazen sen gidiyorsun !...
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
07 Aralık 2015, 23:29
3 aydır 7-24 çalışıyorum, bir üç ay daha var ( en iyi ihtimalle) geçen yılda böyleydi yine 6 ay iş. 3 yaşındaki kızımı toplam da 16 ay bir fiil hiç görmedim...elhamdülillah yine de.
-
08 Aralık 2015, 13:34
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
Barbaros bunu yazdıktan sonra aklıma gelen tek şey buydu ve paylaşmazsam sanırım içim acırdı..
Bana bişi olursa motorcu arkadaşlarımın bilmesini istiyorum sadece... .
Dalyan sahili çok severim ben.. hava yaz havasında hafif serinleyince güneş batarken benim için orda corona için.. (içimde kalmasın nolur ne olmaz diye yazıyorum kızmak yok) o şişeler birbirine vursun sesi çıksın..
Çünkü bunu anlayacak tek kişi sizlersiniz...
o özgürlük duygusunun insanın içine verdiği anı ve tutkuyu, vazgeçilmezliğini.
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
08 Aralık 2015, 13:51
awesomee adlı üyeden alıntı
Barbaros bunu yazdıktan sonra aklıma gelen tek şey buydu ve paylaşmazsam sanırım içim acırdı..
Bana bişi olursa motorcu arkadaşlarımın bilmesini istiyorum sadece... .
Dalyan sahili çok severim ben.. hava yaz havasında hafif serinleyince güneş batarken benim için orda corona için.. (içimde kalmasın nolur ne olmaz diye yazıyorum kızmak yok) o şişeler birbirine vursun sesi çıksın..
Çünkü bunu anlayacak tek kişi sizlersiniz...
o özgürlük duygusunun insanın içine verdiği anı ve tutkuyu, vazgeçilmezliğini.
Forumda bu ara bi yas havası var.Arkadaşın vefatı gerçekten çok üzücü ve ister istemez biz de Allah korusun bi kazada ölürsek neler olur düşüncesi içerisindeyiz.Tüm motorcu arkadaşların daha nice teker döndürecek zamanı olmasını diliyorum,Allah kaza bela vermesin ama kaderin önüne geçemiyoruz.
Bu arada corono değil de bi didi içerim
-
08 Aralık 2015, 14:26
aynen ustad içimden hiç bişi yazmak gelmiyor..
inşallah milyonlarca km teker çeviririz..
ama genede sevdiğim motorlu dostlarım bilsin istedim, benim için bir seferlik limonlu coronayı yapıştır derim genede.. ama yok dersen sana didi de olur.. o zaman güzel gülüşler isterim..
-
08 Aralık 2015, 18:50
awesomee adlı üyeden alıntı
aynen ustad içimden hiç bişi yazmak gelmiyor..
inşallah milyonlarca km teker çeviririz..
ama genede sevdiğim motorlu dostlarım bilsin istedim, benim için bir seferlik limonlu coronayı yapıştır derim genede.. ama yok dersen sana didi de olur.. o zaman güzel gülüşler isterim..
-
09 Aralık 2015, 15:27
Şeytan İcadı
-
09 Aralık 2015, 18:02
skystar adlı üyeden alıntı
Üstadlarımın boş vakti çok bakıyorum sizi gidi
Motosiklet sürecekseniz didi için üstadlarım
Yaz gelsede sahil boyunca motosiklet sürsem bi yandan manzaranın tadı diğer yandan özgürlük ve temiz hava
hayali bile güzel...
Kışın bizim meslek hiç çekilmiyor.Özellikle aralık ayı ardından mart ve nisan
Sabahtan beri müşterileri dolaşıyorum ayaklarıma kara sular indi daha yeni oturdum üstad hazirana kadar rahat yok bize
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)