CUMARTESİ ÇALIŞMAYI PROTESTO EDİORUM!
-
Evet Cumartesi patronların yarım gün gelin demesiyle bizi çalıştırmasına karşıyım!
Reklamlar
-
Moderatör
Hadi bi geyikte burada döndürelim )))) Ben genel olarak çalışmaya karşıyım hahaja
-
İş olmasa bile iş yapıyomuş gibi görün gibi bi mantık var çoğu patronda. Cumartesi çalışmak da onun ürünüdür. Mesai saati bittiğinde çıkmanı yadırgayanları da var bunların.
-
Baya etkili olur bu protesto
-
Yazılım geliştirici olduğum ve su anda yaptigimiz proje canliya gececegi icin 29 ekim, bugün hatta yarin da calisiyoruz.
Kütüğü yalovada olan arkadasa sabahtan oyunu kullanip gelirsin dediler.
Yapacak birşey yok maalesef. Devlet memurluğu gibi birsey secmelisiniz.
-
2015'lilerin sorgulanması lazım, bazıları bariz troll ...
-
mstr88 adlı üyeden alıntı
Yazılım geliştirici olduğum ve su anda yaptigimiz proje canliya gececegi icin 29 ekim, bugün hatta yarin da calisiyoruz.
çüşş artık...
Sana burdan, tam bilgisayarımın basından, kahve gonderiyorum arkadaşım...
geçmiş olsun..
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
mstr88 adlı üyeden alıntı
Kesinlikle öyle. Biz yine pazar günü çalışmıyoruz.
6gün çalışma var. Yasaya göre haftada 45 saat. Bizimki 54 saat.
Düzen böyle. 657 ye tabi olmak vardı.
-
polo34 adlı üyeden alıntı
2015'lilerin sorgulanması lazım, bazıları bariz troll ...
beni sorgulayın, konu dışı bölümüne protesto mesajları açıyorum... #direnawesomee
-
Arkadaslar biliyosunuz haftalik calisma saatini tamamliyorsaniz eger cumartesi calismak zorunda degilsiniz bu durumu bimere yazsaniz aninda sirkete birilerini gonderiyor devlet ve bu durumu denetliyor ve sonunda mecburen cumartesi kaldirmak zorunda kaliyorlar ayni olan calistigim is yerindede vardi calisan arkadaslardan birinin sikayet etmesi uzerine 2 kisi bir gun gelip resmen baskin yaptilar calisanlardab iki kisi sectiler rastgele ve bu sekilde cumartesi gunleri calisma iptal oldu.
-
Tam çay molasına denk geldi Ben de Cumartesi çalışmaya karşıyım, hayatımız çalışmakla geçiyor bırakında iki gün insan gibi kendimize eşe dosta ayıralım, bir pazar günü kalıyor onuda temizlik yap öteyi beriyi düzenle, zaten 10' da kalkıyorum. Gezmek istiyor insan bu seferde diğer taraf yarım kalıyor, öyle yarım yamalak gidiyoruz işte..
Cumartesi ve pazar çalışmak zorunda olanlara da Allah sabır versin
-
Moderatör
-
awesomee adlı üyeden alıntı
Evet Cumartesi patronların yarım gün gelin demesiyle bizi çalıştırmasına karşıyım!
Aynen ya zaten öğrencilikten yeni çıkmışım bi de haftanın 6 günü çalışmak ne biliyim olmadı bu sebastian. Nerde benim kahvaltım😀
-
macremmm adlı üyeden alıntı
Arkadaslar biliyosunuz haftalik calisma saatini tamamliyorsaniz eger cumartesi calismak zorunda degilsiniz bu durumu bimere yazsaniz aninda sirkete birilerini gonderiyor devlet ve bu durumu denetliyor ve sonunda mecburen cumartesi kaldirmak zorunda kaliyorlar ayni olan calistigim is yerindede vardi calisan arkadaslardan birinin sikayet etmesi uzerine 2 kisi bir gun gelip resmen baskin yaptilar calisanlardab iki kisi sectiler rastgele ve bu sekilde cumartesi gunleri calisma iptal oldu.
bak ya neler yapılıor.. vay vay arkadaş..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------
Lucas adlı üyeden alıntı
rota çizioruz haydin
etkinlik bölümüne yazın
-
Moderatör
macremmm adlı üyeden alıntı
Bizim şirketi de şikayet eder misiniz? Bu rada bir grup sefil var, 7-24 çalışıyorlar demeniz kafi
-
Kovuldun
-
-
Bide cumartesi 10 saat ders anlat bakalım yarım güne şikayet ediyor musun :D
-
Süper Moderatör
İyi de senin patron baban değil mi?
İsyanın kime
-
Moderatör
A.Türker adlı üyeden alıntı
Bide cumartesi 10 saat ders anlat bakalım yarım güne şikayet ediyor musun :D
Sen öğretmenmisin? O bıyıklardan dün aklıma bu çocuk öğretmen mi acaba diye gelmedi değil )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)