CUMARTESİ ÇALIŞMAYI PROTESTO EDİORUM!
Reklamlar
-
14 Kasım 2015, 00:34
Argadaş haklı...bana da saçma geliyor...ha resmi olarak bu böyle ama yine de insanlık onuruyla bağdaşmıyor...artık dünya değişiyor beyler...
Cumartesi çalışan firmalar (bakın firma diyorum küçük işletmeleri demiyorum...ya da üretim yapan fabrikalar ...Hizmet..Gıda..Turizm..Ulaşım vs haricinde) benim gözümde..Kurumsal olmayan...çakal çukal lakayıt firmalardır...seve seve gelecekler deyip hafta sonu tatil yapma cesaretini bulamayan çalışanının hakkını vermeyen 5 lirayı bile arayan düşük maaş veren yalaka müdürü olan ve o yalaka müdürün bile CUmartesi gelmeyip diğer tüm astların geldiği kuruluşlardır...
bendeki algısı budur...heleki Cumartesi tam gün çalışan işyerlerinin sahiplerine nasıl sövdüğümü tahmin bile edemezsiniz...aq sabah 9 dan 13 e kadar ya da 14 e kadar eleman gelse ne olur gelmese ne olur...hafta içi yardırırsın 1 er saat geç çıkartırsın ama personelin bir sonraki hafta daha zinde gelir..daha çok verim alırsın...92 den ber sigortalıyım ve iş hayatındayım neler gördüm neler...bu CUmartesi çalışma olayını hangi nokta nokta çocuğu çıkardıysa onun mezarına işemek gerekir..
Reklamlar
-
14 Kasım 2015, 00:56
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
olmaması lazım haklıyım çünkü
. sen cumartesi çalış ben geziyim. çay ısmarlarsan ziyaretinede gelirim.
çalışın kölelerrrrrr
dip not: son cümle espridir saldırmayınız :D
Gel gellll basimin ustunde yerin var ;)))
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
14 Kasım 2015, 13:30
yok gelmem vaz geçtim. son cümleden sonra sıkıntı cıkacak gibi bi süre görüşmeyelim :D
aklıma gelmişşken geçiçiler bittimi
bak şimdi rota veriyom beni takip et sen
ümraniye çıkış kavacık dan anadolu kavağına ordan kıyıdan kıyıdan dönerek beykoz anadolu hisarı üsküdar kadıköy beşiktaş gene kııdan ortaköy bebek baltalimanı ( belki sarıyere kadar giderim ) ve ümraniye. yaklaşık 150 - 200 km :D sen çalış
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
15 Kasım 2015, 12:44
Cumartesi pazar bayram devam durmak yoooook ,patron rte gibi yola devam diyor . Eeee kodumun şehrinde başka iş de yok .
Hani bulutlu hava da şimşek çakınca pankartları alıp sokağa dökülen katil gökyüzü hesap verecek güneşli gün hakkımız kaldırılamaz , şimşek çakmamalı diyen arkadaşlar neden bir kere de haftasonu ve bayramlar da işçi çalıştırmayı protesto etmiyor yoksa onlar da mi kapıtalist hani ezilenin işçinin yanındalar ya
-
07 Aralık 2015, 17:01
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
yok gelmem vaz geçtim. son cümleden sonra sıkıntı cıkacak gibi bi süre görüşmeyelim :D
aklıma gelmişşken geçiçiler bittimi
bak şimdi rota veriyom beni takip et sen
ümraniye çıkış kavacık dan anadolu kavağına ordan kıyıdan kıyıdan dönerek beykoz anadolu hisarı üsküdar kadıköy beşiktaş gene kııdan ortaköy bebek baltalimanı ( belki sarıyere kadar giderim ) ve ümraniye. yaklaşık 150 - 200 km :D sen çalış
Sevgili meslektaşlarım awesomee - _oXXo_ bu ay böyle giderse pazar günü bile gelebiliriz gibi görünüyor
Ne olacak bu işlerin hali bilmiyorum.
Şeytan İcadı
-
07 Aralık 2015, 17:06
Way be ne protestoymuş.!!
Halen bitmmiş değil..
-
07 Aralık 2015, 17:08
skystar adlı üyeden alıntı
Sevgili meslektaşlarım awesomee - _oXXo_ bu ay böyle giderse pazar günü bile gelebiliriz gibi görünüyor
Biz meslektaş değil miyiz Ben dün ufak bi mesai yaptım bile
-
07 Aralık 2015, 17:16
Abijiiim varsa ordan bi ufak mesaini alırım :D
-
07 Aralık 2015, 17:24
crocodill adlı üyeden alıntı
Biz meslektaş değil miyiz
Ben dün ufak bi mesai yaptım bile
Pardon kardeşim seni unutmuşum kusra bakma
Bu ay daha çok mesai yaparız.Maliye bakanlığı sağolsun angarya üstüne angaryalarla sabrımızı sınıyor...
Şeytan İcadı
-
07 Aralık 2015, 17:27
yunusus adlı üyeden alıntı
Abijiiim varsa ordan bi ufak mesaini alırım :D
Duruyosa ben de senin megelli ni alırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------
Pardon kardeşim seni unutmuşum kusra bakma
Bu ay daha çok mesai yaparız.Maliye bakanlığı sağolsun angarya üstüne angaryalarla sabrımızı sınıyor...
Dur hele tasdiklerden gelsin paracıklar isyana bağlama hemen
-
07 Aralık 2015, 17:45
ZümeR adlı üyeden alıntı
Way be ne protestoymuş.!!
Halen bitmmiş değil..
muhasebeciyiz biz aglarız yere vuruluruz.. devlet bizi ezer, eziğiz biz ezik bitmez o yuzden bitmezzz ))
walla defter sayfalar sayıldı,
o saçma sisteme ayın 30'una kdr bilgileri girdik...
yazar kasa bildirimleri ne durumda mukellefler bildirildi mi?
e tebligat biz mi gitcez firamalar mı.. taa halkalıya mı gitcez adam ben vd ye gitmem vekaletname cıkartcam dior teyy allam..
başka ? bende 3 tane tasfiye var.. e kdv var sigorta var..
anam başım döndü..
Tam 31.12.2015 te bide noter gelir tasdike... hiç biyere gidemeyiz.. yılbasına çok ofiste girmişliğim var benim...
-
07 Aralık 2015, 18:03
Muhasebe işi yapıyorsanız bişey sorabilir miyim?
bizim firmaya müşteri firmanın ymm denetçisinden "karşıt inceleme tutanağı" göndermişler doldurmamızı istiyorlar bir sürü angarya ve detay iş. Bunlarla uğraşmak zorunda mıyız? bir de en çok mal tedarik edilen 10 firma bilgileri ve faturalarını istiyorlar. Bunlar ticari sır değil mi? ne diye vereceğim mal alım faturalarımı bunlara? Araştırdığıma göre YMM kendi gelip bizzat bizim mali müşavirle görüşmesi gerekiyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı?
-
07 Aralık 2015, 18:08
awesomee adlı üyeden alıntı
muhasebeciyiz biz aglarız yere vuruluruz.. devlet bizi ezer, eziğiz biz ezik
bitmez o yuzden bitmezzz
))
walla defter sayfalar sayıldı,
o saçma sisteme ayın 30'una kdr bilgileri girdik...
yazar kasa bildirimleri ne durumda mukellefler bildirildi mi?
e tebligat biz mi gitcez firamalar mı.. taa halkalıya mı gitcez adam ben vd ye gitmem vekaletname cıkartcam dior teyy allam..
başka ? bende 3 tane tasfiye var.. e kdv var sigorta var..
anam başım döndü..
Tam 31.12.2015 te bide noter gelir tasdike... hiç biyere gidemeyiz.. yılbasına çok ofiste girmişliğim var benim...
Defterlere numaraları vurduk yazar kasacıdan fiyat listesi aldık e tebligat formlarını doldurduk şahıs işletmelerinin anne kızlık soyadını toplamaya başladık bi de müşterilere olayı anlatma yönü var oraya hiç girmiyorum.Kdv,sigorta muhtasar,ihracat iadeleri.......o zaman ne diyoruz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
yeknet adlı üyeden alıntı
Muhasebe işi yapıyorsanız bişey sorabilir miyim?
bizim firmaya müşteri firmanın ymm denetçisinden "karşıt inceleme tutanağı" göndermişler doldurmamızı istiyorlar bir sürü angarya ve detay iş. Bunlarla uğraşmak zorunda mıyız? bir de en çok mal tedarik edilen 10 firma bilgileri ve faturalarını istiyorlar. Bunlar ticari sır değil mi? ne diye vereceğim mal alım faturalarımı bunlara? Araştırdığıma göre YMM kendi gelip bizzat bizim mali müşavirle görüşmesi gerekiyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı?
bazı ymm ler kendileri muhasebecinize giderek formu dolduruyor bazıları özellikle şehir dışındaki ymm ler kargoyla formu yollayıp doldurulmasını istiyor.Muhasebe firma içinde tutulmuyorsa muhasebecinizin doldurması gerekiyor size sadece imza atmak kalıyor.Ayrıca fatura bilgileri YMM söz konusu olunca ticari sır olmaktan çıkıyor çünkü adamların çok böyük yetkileri var
-
07 Aralık 2015, 18:22
Duruyosa ben de senin megelli ni alırım
Olm o artık sıradan bir megelli degil, elcik ısıtma takıyorlar. İdareten acerbis elcik koruma taktiriyorum ama daha tarz bi elcik koruma sipariş ettim o gelecek. Kucugunden sis fari olmadi angel eye atabilirim :D
Artik ayri dunyalarin insanlarisiniz siz
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
07 Aralık 2015, 18:30
yunusus adlı üyeden alıntı
Olm o artık sıradan bir megelli degil, elcik ısıtma takıyorlar. İdareten acerbis elcik koruma taktiriyorum ama daha tarz bi elcik koruma sipariş ettim o gelecek. Kucugunden sis fari olmadi angel eye atabilirim :D
Artik ayri dunyalarin insanlarisiniz siz
-
07 Aralık 2015, 18:41
-
07 Aralık 2015, 18:51
-
07 Aralık 2015, 18:54
Daha fazla ayrıntıya girmiyorum günün yarısı ıvır zıvır işlerle geçiyo zaten
Şu foruma MT MALİYE diye bi konu açak üstad bari şimdiden üç kişiyiz
Danışma ücrete tabi değildir beğen butonuna basmanız yeterli
çok girişimci gördüm sizi ustad aynen soru bile aldık bak
ali tezel gibi olmayalım sonra
-
07 Aralık 2015, 18:57
awesomee adlı üyeden alıntı
çok girişimci gördüm sizi ustad
aynen soru bile aldık bak
ali tezel gibi olmayalım sonra
Bakarsın patlar gider bu arada benim favorim Mustafa Gülşen
-
07 Aralık 2015, 18:59
Bakarsın patlar gider bu arada benim favorim Mustafa Gülşen
Ali Tezel ya, sitesinde soru sormak kk ile.. favladım geeçtim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)