Kusura bakmayın Değerli Mod arkadaşın biri artık kim bilmem kendimizi beğendiremediğimizdenmidir nedir mesajımızı,konularımızı onaylamadığından buraya yazmak zorunda kaldım.Tüm arkadaşlar affetsin.Biliyorum Adalet aramak adil düzen istemek dünyanın en pahalı hayali oldu.Bunu isterken sarfettiğimiz cümlelerin bulunduğu mesajda silinecek eminim.
Bugün itibariyle MT forumundan ve üyeliğinden ayrılıyorum.
Varsa kalbini kırdığım gücendirdiğim affına sığınıyorum.
Hakkınızı helal ediniz ltf.
Bir gün biryerde elbet değerli dostlarla birebir karşılaşmak umudu ve temennisi ile Hoşçakalınız.
Sebep:
Açılmaya çalışılan fakat onaylanmayan bir konu ile alakalı kurallara aykırı olduğuna dair herhangi bir mesaj,geri dönüş yapılmaması,
MT Forumunda gün geçtikçe alakasız,saçma konuların açılması ve bunlara müsaade edilmesi.
Forum kuralları açık olmasına rağmen bende dahil olmak üzere hakaret,terbiyesizlik,küfürlü mesajlara karşı
sadece ilgili mesajın silinerek geçiştirilmesi
Konu veya mesaj sahibi bazı üyelerin forum kurallarına açıkça aykırı hareket etmelerine rağmen bilemediğim bir nedenden dolayı
yaptıklarının devamlı görmezden gelinmesi v.s.
Sonuçta çocuk değiliz varsa hatamız uyarın tekrarlanmasın ve sonucundada akıcı bir platform haline dönüşsün MT Forumu.
Eminimki yine herzamanki gibi hatalar kabullenmeyecek ve ben,o,şu,bu suçlanacak ve bununla ilgili örnekler copy/paste edilecek.
Sadece benim gibilerin gitmesiyle düzelecekse bugünden tezi yok gidiyorum.
Saygılarımla...
Sevgili Mod arkadaşlar bari veda mesajıma ait konuyu çok rica ediyorum yayınlayınız.
Hep sansür yapıp durmadan mesaj silmek becerimidir?
Adam hakaret,küfür etmiş şikayet ediyoruz mesaj siliniyor.Kurallara uymayan adam hala forumda
mesaj atmaya devam ediyor.
Foruma kural koyuyorsanız bu kurallarıda uygulamak zorundasınız.
Ya kime anlatıyorumki nasıl olsa bişey değişmeyecek aynı tas aynı hamam.
Bye
Helal olsun varsa hakkimiz ama ben de gereksiz buluyorum bu manifestonuzu. Evet ayni konularla alakali ben de sikayet ettim, mesajlar attim ama bir iki dakika zaman ayirarak uye olunabilen bir foruma motosiklet kulubu gibi felsefe veya vizyon yuklemenize gerek yok.
Konu acarken yorumunu merak ettigim 15-20 uye var aslinda hepsinin isimleri ile bir liste yapip bunlardan baskasi yorum yapmasin demek de olmuyor.
Bence burayi bir arsiv kitap olarak degil de gunluk konularin acildigi bir gazete gundemi takip edeceginiz bir motosiklet sitesi olarak dusunun.
Umarim kararinizdan vazgecersiniz
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
oha benim adımı yazmış awesome forrr <3 <3 :D
Demek ki DH konu dışında takılsanız akşamına intihar edersiniz Alışık olduğum için troll sensörlerim iyi çalışıyor ve hemen anlayabiliyorum. Ama bazı aşırı ciddi arkadaşlar burayı devlet kurumu sanıp iki dk eğlenip gülmeyi kursakta bırakabiliyorlar trollün ne olduğunu bildikleri halde. Gerçek hayatta herhalde yatarken bile takım elbise kravat giyiyorlardır.
Kim üzdü seni, kim ağlattıysa söyle döner bıçaklarıyla dalalım, köprüden aşağı kafasına civata atayım Maalesef ki güzel olan her şeyin .oktan olan tarafı da oluyor. Fazla takmamak lazım kafaya öyle boş insanları ki kendi canın sıkılmasın. Sen ve senin gibi bilgili ve neşeli birkaç(15 20) arkadaş olmasa zaten bu forumda inan hiç de vakit geçirilecek bir yer değil burası.
daha mı devam ediyo bu konu. muhtemelen gelecek senede devam edicek
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Rahatsiz ediolar die aldirmamak nedir olmaz ki??
Yaninda ol ve destek ol kiz arkadasina...
Merhaba,
Bir kadın sürücü olarak naçizane fikrim umrunuzda bile olmasın. Biz devrimci kadınlarız. Kadına yapıştırılan etiketleri reddeden ve direnen. Motor dünyasında yeniyim ve çoğunlukla destek gördüğümü söyleyebilirim. Tabii ki geri çekmeye çalışanlar olacaktır. Siz kendinizden emin olduktan ve hayallerinizin peşinden gittikten sonra vız gelir tırıs gider.
Ben kadın sürücüleri bir araya getiren bir oluşum kurmak istiyorum. Forumdaki kadın sürücüler olarak birleşerek başlayabiliriz belki de?
Keyifli sürüşler.
Not: Saçlarım belime geliyor ve özgürce rüzgarda uçmalarını istiyorum. Saklayacak bir şeyim yok benim
buff kullanın işe yarıyor.
İtiraf ediyorum, dün saçımın ucu dışarı çıkmış, kırmızı ışıkta araç içerisinden iki deliganlı bana arkana bindirsene dedi, kırmızı da geçtim.. Ben bir apaçi miyim?
Takılmayn böyle şeylere, her insandan İNSAN lık beklersek, insanlığımızı kaybederiz.
Kazasız belasız
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Ben okeyim, soyle ki turkiye bayan motorcular klubu var, başkan yardımcısı burdan bir arkadaşımızın tanıdıgı, bugun konuşup uye olmayı planlıyorum,
buluşalım mutlaka mt'de 2 3 bayan var gorunen,
mutlaka arkadaşlık teklifi gonderirim kabul edilmediğim oluor acıkcası,
burdaki toplantılara katılabiliriz, bi kenarda neler yaparız konuşuruz...
Not: Saçlarımı ruzgarda dağılmasını bende çok seviorum, yalnız çok hızlanınca karışıo açılmıo
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
OLUR OYLE.. alıştık takılmıoruz
Bir yanlışı düzelteyim izninizle.
İlkönce motosohbete konu açtım 1.5 gün boyunca onaylanmadı.
Daha sonra açtığınız konuya özür dileyerek yazmak zorunda kaldım.Çok daha sonra moto sohbete açtığım konu onaylanıp yayınlanınca
olay ters köşe oldu.Tekrar kusura bakmayın.
Herkese muazzam eğlenceli sohbetler dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)