Yok yahu, gittiğim yerde arka soteye geciorum genelde masam vardır, orda hemen pantolonu motor ayakkabılarımı çıkarıp, gunluk ayakkabıları giyiniyorum, tayt tercih ediorum hem usutmuyor, hem rahat hareket ediliyor,alt içlik giymeme gerek kalmıor zaten kıyafetim oluyor tayt.. Bugun mesela gömlekle geldim içimde gömleğim vardı...
Firmalarım zaten uzun yıllardır çalıştıgım kişiler, önemli olan patronlara gozukmeden olayı halletmek ki..
Geçen gün patronun bi tanesine de yakalandım, adam benle aşagı indi motora falan baktık.. oda suruyormuş megersem..
Genelde dikkat çekici bir durum öle absurd durmuor...
hatta bir çok yerde sohbete neden olup insanlarla sohbet bahanesi çıkıyor..
Diğer bir firmam da Ceo arakdaş, beni aşağıdan arıyor gel gel, senin motora bindim fln dior
Ama genel prensip, fazla yaklaşmayın bi tarafı deli bu kızın oluyor
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Türkiye gibi geri almış ülkelerde kadın olmak çok zor iş. O yüzden senin motosiklet "kalkışmanı" çok taktir ediyorum. Gerçekten de kolay değil. Ama hayatta biraz aykırı/cins olmak insana çok şey katar. 80 veya 100 km lik ultra maratonları bitirdiğimde bölgenin köylüsü kasabalısı yüzüme " manyaaaakkk" dercesine bakar. İnsanlar taktir etmek yerine daha çok senin yanlış yaptığını sana kabul ettirmeye çalışırlar. Seni motordan caydırmaya çalışmaları bu yüzden. Kendi yapamadığı şeyi senin de yapmanı engellemektir genelde amaç. Sen yine de dikatli ol, erkeklerden daha fazla risk altındasın. Motor montunun cebince küçük bir biber gazı mutlaka bulundur.
Eyv abi, hiç ole bir sprey bulundurmadım ama tavsiye uzerine alacagım..
o şaşkın yüz ifadesini bende seviyorum
nevşehir nasıl geçti? soramadım aklımdaydı yazmışken sen sorayım ..
çok seviyorum o şehri ya.. bende çok ozeldir.. sen bide maraton diosun oyhh ne guzeldir kim bilir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------
Fazlası bile olursun, damacanaları taşıdıgın sürece
Ben de ilk anda veda yazısı sandım. Forumda ilk defa bayanlığını ön plana çıkarmayan bir bayanın gitmesi üzücü olurdu.
Çok geçmiş olsun, aldırmayın, değer verdiğiniz birinden hakaret yada kötü söz duyarsanız üzülün sadece diğerleri için değmez çünkü, forumda var olan iyi yürekli insanları tanımak hep mutlu dönüşlere sebep olmuştur,
sizi de yazdım bu listeye, teşekkürler
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Bite kızıp yorgan yakılmaz, pire miydi yoksa
ne demişler it yiğitte pire bitte bulunur
Aldırma lütfen sen onlara.. Ne yaparsan yap birileri onaylayacak, birileri de onaylamayacak.. Bence kimlik gizlemekten ziyade tam tersine kimliğini apaçık ifşa etmen daha doğru olur diye düşünüyorum.. Sonuçta yaşadığımız yerler neden daha medeni neden daha güzel olmasın ki ? Benim çocukluğum Ankara'da geçti ve çocukken hatırlıyorum çok nadiren saç sakal karışık abiler görürdüm ve millet onlara sürekli laf atardı ve sataşırlardı.. En son geçen yıl gittim Ankara'ya ve (en azından gördüğüm kadarıyla) kimse kimseye karışmıyordu.. Yani zamanında bahsettiğim abiler ''ulan adamlar doğru söylüyo be hadi gidip traş olalım bi de gidip takım elbise giyelim'' demiş olsalardı bugün böyle olur muydu ?
Motorlara zaten trafikte yeterince saygı yok ayrıca bayanlara da yeterince saygı yok (umarım anladınız) ve sanırım bu birleşim asıl sizi rahatsız eden..
Bence topluma örnek bir davranış sergiliyorsunuz ve bu rahatsız olunacak değil, gurur duyulacak birşey..
Bak bi Jack Nicholson abimiz ne demiş
https://www.youtube.com/watch?v=Gc11mJGre10
Keyifli sürüşler..
Şu anda motoruma bakıyorum bu yazıyı okurken.. 2 gün önce saçma kelimeleri okurken ki
-şok geçirmiştim- üzüntüm geldi aklıma..
Güzel yorumlarınız için, destek için.. farklı bakış açılarını bana kattığınız için..
İçtenlikle tşk ederim..
Başarının yolunu bilmem fakat başarısızlığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan ve ne dediklerini önemsemekten geçer.
Bence dövelim rahatlayalım.
Ugur hocam yok dert etmek deil kendini anlatmak ister ya insan icimden gecenleri yazmakti amacim.. forum acisindan hasasiyetle her konuya egilip fikrimce doru yerlerde doru seylere el atarak müdahele yapiyor moderator arkadaslar... kendin acimdan tsk ederim o kelimeleri ne kdr az insan okuduysa ki hemen silindi okdr iyi... selamlar
ciğeri beş para etmeyen insanlarda kendi düşüncelerini söyler ama nedense bunların dediklerini daha çok dikkate alıyolar. kızım motora niye biniyosun ediyosun dediklerinde sana mı sorucam ...... (arkadaşım) demek gerekir bazen sen milleti boşver ne yaparsan yap aşk ile yap konu içerisinde 2.paragrafını yazarken yaşadığın psikolojide tek bişeye yorulmuyo. (sevildiğini hissetmek istiyoda olabilir)
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)