oscaaar.. oscaaar..... nerdesin oglum? benim de kertenkelem kayip:(
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
oscaar... oscaaar... cık:( ses yok:(
bana ne ben onncaami isterim
2000 yılında demi moora çok benzettiğim bi kıza köpekler gibi eaşık olmuştum.9 ay sürüm sürüm sürünüp, inim inim inlemiştim.9 ay bin tane rezillikten sonra yeter ulan söylicem kafamdan atıcam deyip kıza açıldığımda "HERŞEYİMİ ANLATACAK BİR DOASTIM VAR AMA NEDEN BAŞKA BİRİ OLMASIN " demişti.içimden ana avrat dümdüz gittim tabi. ama belli etmedim.
söylediği herif, ondan 9 yaş büyük evli zampara bir arkadaşımmış.(herif daha sonra zamparalıkları yüüznden boşanmak zounda kaldı ama aşık olduğum kızı da almadı)
hiç anlamamıştım.aşkın gözü hakkaten çok kör.
olayın sonrasında depresyona girdim.evde kırıp dökmediğim eşya kalmamıştı.ulan psikoloğa gideyim böyle olmicak dedim.bi psikologdan randevu aldım.bi gittim bilader, hatun 1.80 boyunda deniz seki gibi bişeydi. neyse görüşük ettik. lan ben bu kırık kafayla bi daha bu karıya gelmiyim dedim başka bi psikoloğa gittim .sen çok sinirlenmişsin dediler, antidepresanlar falan verdiler, aylarca uyudum....alkolizmin eşiğinden döndüm o dönem.sonradan çıktığım en paçoz kız bile o eaşık olduğum kıza 10 basardı.lan ne salakmışım dedim ama naapiyim o zaman ortamım o kadardı ,aşk böyledir.resmen koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi dersin.gereksiz bir duygu.almıyım, alana da meani olmiyim.
Mani olabilirsin belki ama meani olamazsın zaten, yok öyle birşey çünkü .
May the Force be with McLaren Mercedes
"a"ların önüne "e" getirmek nedense bana tuhaf bi zevk veriyor. ankaralı namık yerine ankaralı "nEamık" gibi. ...bi imam fıkrasında geçen "EEEAAUNZÜ" kelimesidnen çağrışım yaptı.dilime çok fena yerleşti.arap aksanı galiba bu.
rafi hoş geldin kanka,aha bende geldim ekip tamamlandı..
Ben o fıkrayı bilmiyorum. İçinde karı kız yoksa anlat da biz de gülelim biraz (Hasret kaldım, hiç gülmüyoruz ya).
ya iğrenç bir fıkraydı .hiç de komik değildi.ama anlatan herifin çok komikmiş gibi eağzından salçayalar saç saça salya sümük anlatması çok komiğime gitmişti ve fırkraya değil herife gülmüştüm.o da fıkraya güldüğümü sanım çok mutlu olmuştu. maalesef "karı kız" da var.
rafi içinde karı kız varsa water burdayken sakın anlatma,
Dışında da olmasın bir zahmet.
Denize bir şişe attım. İçinde mesajlarını gönderiyorum. Okyanus kıyısında beklersen elne ulaşır mutlaka.
Şaka yaptım eski adaşım.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)