-Ne burcusun
-Oğlak
- Hmm çok zoğrsuon seen.
-İç düşünce(bence sen daha zorsun) iç düşünce mi aha kesin oğlak burcuyum :D
İnanmamakla birlikte bir yandan da olabilir aslında diyorum.
İnanmayışım; burçlarda, her İnsan her burçtan özellikleri kendinde görebilir insanız sonucta
Şöyle bir çalışma yapılsa iyi olabilirdi, ne burcu oldupunu bilmeyen 300-500 kişi toplayıp
-Oku ulan şimdi bunları ne burcısun bakem sen
Diye sorduktan sonra, doğruluk oranına bakılabilir. AK köt kara bök ortaya çıkardı o zaman
AAA aman ikizler misin aman aman...
hiç sevmem!
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------
Oğlak burcu para burcudur, iş burcudur,
zordur ama keyiflidir, sadece aynı mekanlara gitmeyi fln sever, aynı stil yaşamayı fln o biraz sıkıntılı.. alışkanlıklarına bağlı, ve evet bağlılığı yuzunden inatçı olmuş oluo fikrimce..
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
İkizler
Kova burcundaki abim olsa anlaşamam ki anlaşamıyorum da zaten, ters ve huysuzsunuz arkadaş :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
neye istinaden inanılır gibi bi soru soru sayılmaz. daha derin araştırmak gerekir bu bildiğin kuyuya taş atmak akrep burcuyum
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
KOÇ (21 Mart–21 Nisan)
Motor kullanırken geçilmeye çok sinirlenir. Koç sürücüsü hızlı motor kullanmaya bayılır. Refleksleri çok iyidir ve tam zamanında önlemini alıp tehlikeyi önlemesini bilir. Koç burcu insanını motor kullanırken rahatsız etmeyin, içindeki trafik canavarını uyandırabilirsiniz!
HAYALİNDEKİ MOTOR: Koç burcu insanının hayalini kırmızı hızlı ve gösterişli bir motor süsler.
Tarikatında olduğum burcun en güzel özelliği idealist olması heralde
Ikizler burcuyum hic bi olumsuzluğuna katılmıyorum 😎
kendininkini söylememişsin bizden soruyon :D
boğa burcuyum ve özelliklerini taşırım
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
sert, haşin, gaddar fakat bilakis çok kibarım,
ısrar eder, iyi dans ederim.
bilin bakayım ne burcuyum
Kova burcuyum ama bence bu mevzularda yükselende önemli
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)