Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

offff...sıkıldım artık kıbrıstan:(((

REKLAM ALANI
    cyprus_uA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef...
    Ya artık iice bunaldım burdan.Günler geçmek bilmiyo.Yapacak bişi kalmadı artık.Memleketimdeki üniler teker teker bitiyoken bizimki 27 Haziranda bitcek Sıcaklar iyice bastırdı.Okula gidene kadar eriyoruz.

Zaten insanı insan deil.Türkleri hiç sevmiyolar.Direk 2. sınıf insan muamelesi yapıolar.Neden geldiniz buraya biz rumlarla kardeş kardeş yaşıyoduk diolar Bu kadar nankörlük olmaz ya.Adamlar her ay Türkiyemden gelen paraları çatır çatır yiyolar bide neden geldiniz diyolar

Hayat desen zaten pahalı.Adamlar uçmuşlar.Ne iş yaptıkları belli deil her evde en az 2 tane araba var.100 metrekarelik evleri kiraya verirler senelik parayı peşin isterler.Adam sanki 180metrekare ev kiralıyo da 8-10 milyar para istio.Hayatlarının anlamı para olmuş adamların.

Her gece yatmadan önce Türkiye ye geleceğim günü düşünüorum.İnsanın Memleketi gibisi yok

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Evet bi tarafları çok havalarda nedense...Bizim askerler orada onların g..lerini korumasın bakalım, o kardeş kardeş yaşadıkları rumlar naapıyolar onlara İnsan tarihten hiç mi ders almaz yahu Tabi önce insan olmak lazım di mi

Arkadaşım sabır ve sebat etmekten başka bi çaren yok gibi duruyo ! kolay gelsin
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Huséyín07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125
    Alanya 'dan arkadaşlarım da kıbrıs da öğretim görüyor. Arkadaş diyor çocukları bi görücen hepsi artis hepsi bilmemne bakanının oğlu diyor

Allah sabır versin arkadaşım
    [FONT="Palatino Linotype"][/FONT][COLOR="Red"]ρσωєя [/COLOR][COLOR="Black"]0ƒ[/COLOR] ∂яєαм.. [SIZE="2"][COLOR="Red"][н][σ][η][D][α][/COLOR][/SIZE]
    [COLOR="PaleGreen"] เ๓zค ๒เl๓є๓ קคг๓คк ๒ครรค๓ ๏lยг๓ย[/COLOR] =)

Motosikleti
    Malesef...
    Saolun arkadaslar .Ya herşeyi geçtim tamam,adamlar Türk askerine işgalci güç olarak bakıyolar.Aşırı derecede bi antipatileri var.Sanki biz öldürdük atalarını,sanki biz tecavüz ettik bacılarına Türkiye 1 ay para yollamasın bunlar ingiliz veya rum bayrağını çekerler.Herkes öle dio.Kendilerine soruncada ses çıkarmıolar.Zaten onlar TÜRK deil kıbrıslı.Kendileri de kabul ediyo bunu.Biz kıbrıslıyız diolar
    Hemde ne artistlik varya.Görsen sadrazamın oğlu zannedersin hepsini.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    türkiye para göndereceğine yatırım yapsın. bizim paralarla millet kendine araba alıyomuş demek ki.
    May the Force be with McLaren Mercedes

Motosikleti
    Malesef...
    ama ne arabalar be.Yaptıkları iş belli deil.Altlarında son model arabalar.Taksilerin hepsi mercedes.Sakın düşük model zannetme %80i 2000 model ve ustu c ve e serisi.Türkiyede işadamları zor binio burda taxi olarak kullanılıo.Zaten stratejik önemi olmasa 2 dk bıle durmazlar burda bızımkıler.Onlar da biliolar herşeyi.Rumların sağı solu belli olmas.Türkiyeden f 16lar kalktıktan sora buraya gelmesi 4 dk sürüomuş.Onlar gelene kadar gerekli savunma 5 parmak dağlarındaki mühimmat ile çok rahat sağlanıyomuş.Öle diolar yani

gcc_ondr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 2006-gara ilan
    evet onlara türk olarak bakmamak lazım, çoktan kendi içlerinde asimile olmuş durumdalar, tarih elbet tekerrür eder ya dur bakalım, şerefsizler

bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+

Motosikleti
    Malesef...
    eğer tarih tekerrür eder ve bende kıbrısta olursam ılk iş olarak bunlardan başlıcam zaten

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Bilader.Yaz okuluna kalırsan.İşte o zaman cehennem azabını tadarsın.Ben kalcam bu sene.Geçen sene kalmadık sınıfta kaldık.Şu an saat gecenin işte kaçıysa yazar mesajda bu saatte sıcaktan uyuyamıyorum.Yarında static sınavım var.Ve son sınavım.Ayın 27sinde yaz okulu başlıyo
    Ve ben Datçadan geri kalkıp buraya gelcem.Bura neresimi?Adana.(Yaz okulu yansın kampanyası başlatıyorum.YAz okulu gitsin büt gelsin.Ne menem bişiydir)

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Kardeş bekara karı boşamak kolaymış ya hani bende sana sabret diycem ama nafile... Ama sonuç olarak başka çarede yok mecburen sabır, sabır, sabır... Dua et kardeş Allah'tan sabır iste emin ol ki senin sesini duyan her an seni izleyen bazen bişeyi vermek için senin ağzından çıkacak kelimelere bakan biri var... Kuran'da "Duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var." der Zaten Allah vermeyi istemeseydi istemeyi vermezdi. Eğer biz birşeyleri isteyebiliyorsak bu Allah'ın bize verdiği kabiliyettendir. Neyse başınızı ağrıttım Umarım herşey senin için daha ii olur...
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

gazman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XR600R
    allah sana akil fikir versin..kardesimde orda askerlik yapti o da senin solediklerinin aynisini diyoo sevmiyo bizi serefsizler yaa..

bende kıbrısta okuorum..su annatacağım olay adamların hayatlarının sadece paradan ibaret olduğunu gösterio..bi kıbrıslıylıyla 74 teki savaş hakkında bi muhhabete girdim..ve adamın bana dedikleri aynen sunlardı..''tamam türk ordusu bizim canımızı kurtardı,ırzımı namusumuzu kurtardı ama malımızı mülkümüzü,paramızı kurtaramadıktan sonra neye yarar'' işte klasik kıbrıslı zihniyeti..parası,namusundan ırzından ve canından daha önemli..gelin görün ki,tüm kıbrıslılar ortalama en az 2 araba 2 eve sahip..(abartı yok)

Motosikleti
    Malesef...
    Alıntı Gnusher adlı üyeden alıntı
    Bilader.Yaz okuluna kalırsan.İşte o zaman cehennem azabını tadarsın.Ben kalcam bu sene.Geçen sene kalmadık sınıfta kaldık.Şu an saat gecenin işte kaçıysa yazar mesajda bu saatte sıcaktan uyuyamıyorum.Yarında static sınavım var.Ve son sınavım.Ayın 27sinde yaz okulu başlıyo
    Ve ben Datçadan geri kalkıp buraya gelcem.Bura neresimi?Adana.(Yaz okulu yansın kampanyası başlatıyorum.YAz okulu gitsin büt gelsin.Ne menem bişiydir)
    sana da allah sabırlar versın kardeşim.O sıcaklarda dayanması cok zor olur.Allahtan yaz okulu die bi dertim yok bu senelık
    Allah sabır vermese zaten burda iki dk bile duramıcam.Bide ii tarafından bakmam lazım.Türkiyede milyonlarca insan okumak için can atıyo.Onlar aklıma gelınce buraya dayanması biraz daha kolay oluo

simfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    vay beee yani o kadarmı paragöz olmuşlar helal olsun zannetmiorum ki hiç bi millet canından ve namusundan daha üstün görsün parayı ama görebilene
    Hayat denen sonsuzluğun karşısında bir çocuk, düşe kalka büyürken, kalkamayız bir çoğumuz...

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Eğer bugün Türk olarak onlardan saygı göremiyorsak,Kıbrıs'taki 80 sonrası neslinin dejenarasyonunu engelleyemeyen bizdedir suç;zira yeni nesilin,annelerinin babalarının başından geçenlerden bihaber olduğu ortada...Yaz okulu sebebiyle ordayken sorun bakalım;sayın Makaiors un barış !elçileri,sakat doğmuş enikleri boğduran çiftçi dayı misali soylarını kırmaya girişmişken de acaba altınlarının derdindeler miydi?

Motosikleti
    Malesef...
    aaa öle deme abi onlar rumlarla çok ii geçiniyolar.gelip de düzeni biz bozduk burda.rumlar onlara onlar rumlara....anlayan anladı.tutamıcam kendimi kötü şeyler olcak

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benim arkadaşım da kıbrısta babası asker olması dolayısıyla,üniversiteyide orada okuyacaktı ama son konuşmamızda İzmirde okumak istediğini o da olmadı bi şekilde paralıya gideceğini ve mutlaka burda gitmeyi istediğini söyledi.Sanırım o da 1 sene içinde bıktı ordan,o da aynı şeyleri söylüyor hatta maalesef bi kere dayanamayıp kavga etmiş ordaki kıbrıslılarla,Türkler hakkında ağza alınmayacak şeyler söylüyorlardı diyo ve kendini tutamamış...Bizde bu yaz bi aksilik olmazsa kıbrısa gidecektik ama bi aksilik oldu ve büyük ihtimalle gidemiycem tabi kesin değil belkide giderim.Kıbrısın ne kadar kötü bi yer olduğunu bende biliyorum ama oraya özellikle arkadaşı görmeye gidecektim.Umarım bir an önce kurtulursun bütün sıkıntılarından...
    (Bu arada arkadaşımda senin gibi aşırı koyu Galatasaraylı ve adı Barış belki tanırsın diye yazıyorum...)

Motosikleti
    Malesef...
    saol forrap bi 4 sene daha çekecez gibi duruo ama olsun.Senin arkadaş hangi ünide.Ben magosada Doğu Akdeniz Ünideyim.Daha 4 tane daha üni var kıbrısta.Eğer o da magosadaysa maçlarda kesin görmüşümdür.

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Liseden sorumlu dersi kaldığı için üniversiteye gidemedi arkadaşım.Bu sene öss ye hazırlandı anlayacağın.Lefkoşede oturuyo o sanırım...

Motosikleti
    Malesef...
    hmm..lefkoşa uzak bize bi 60-70 km falan.bu sıcaklarda da orası hiç çekilmes vala deniz yok bişi yok.Allah yardımcısı olsun.İşalah adam akıllı bı puan alırda kıbrısta kalmas

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler