Bravo Sibel TÜZÜN.
Eurovision esnası ve sonrasında, ülkemizi çok başarılı bir şekilde "temsil" etmişsin.
kutluyor, ve senin gibi bir "sanatçı" mız olduğu için, gurur duyuyoruz.
Bravo Sibel TÜZÜN.
Eurovision esnası ve sonrasında, ülkemizi çok başarılı bir şekilde "temsil" etmişsin.
kutluyor, ve senin gibi bir "sanatçı" mız olduğu için, gurur duyuyoruz.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
ehehehhheheh bu ne yawww
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
ööööğğyykkk kusucam galiba
gerçekten çok güzel temsil etmiş
yok yaa montaj falandır. öyle şey yapmaz heralde. ağzı açıktır dil eklemişlerdir
abi açtım bi baktım direk şok oldum.Bu ne dedim.Ama eline bakınca bana da montaj gibi geldi.Hiç de Sibel Tüzünün eline benzemio.Sanki daha önce elini çok gördümde
Herif kendine karizma yapmış,Urukhay tarzında.Aplamız kendisinden hoşlanmışda olabilir.
Haberin linki burda : http://www.superpoligon.com/printNews.asp?id=18567&r=
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
valla şarkı da iğrençti (bizimkisi). millet yarıfinali geçtiğine şükretsin. ben onu yarıfinale bile sokmazdım.
May the Force be with McLaren Mercedes
Aha da rezil oldum gerçek çıktı resim
zuahaha resim komedi ya eline sağlık
Kask tak!
arkadaşlar bencede şarkı kötüydü sertaptan bu yana katıldığımız şarkılar ne yazikki içler acısı..... ama bu sene kazanan hayvan insan karışımı tiplerde güzel değildi
bu neya midem bulandı valla öööğğğğhhhkkk
çok muhtesem bir sekilde temsil etmiş bizi valla
tebrikler
demek yaratık aleminde böyle tebrik ediliyormuş
sibel tüzün azını acıp bişey alacakmış gibi durcana adamın dudaklarına yapışsaydın bari
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
bide yok erkeklerın yılıymıs yaratıklara odul verılıyomus felan dıye demecte bulunmus sonra da bu fotograf. rezalet yaaa tam rezalet. amac ne anlmadım?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Vay terbiyesiz la musti getir silahımı töremize yakışmaz bu ne böle bi takım diller miller
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)