Abiler bu kızlar niye böyle ya
Reklamlar
-
yaşım 16 bi kız arkadaşım vardı 4 ay boyunca çıkmıştık son 1 ayı sıkıntılı geçmişti ama annesi öğrenmişti ve bize karsı cıkıyodu teyzesi yanımızdaydı ama bizi bulusturmustu felan neyse biz birbirimizi çok seviyoduk son 2 hafta nolduysa artık kız benden sogudumu bılmıyorum neyse 2 gün önce yanı okulun ilk gunu bulusucaktık ve ben bunun benden ayrılacagını bılıyodum yineden gittim yanına 2 hafta öncede dogum gunuydu hediyesini almıstım duruyodu evde onuda aldım gittim bile bile :(80 tl) nyse gordum bunu ben ayrılmak ıstıyorum dedı aslında ben onceden baya prova yapmsıtm birsürü şey solıcektım tamam dedim baska sey diyemedim hediyesini verdim gorusuruz dedi gitti. çok güveniyodum ona şaşırmıstım çok seviyodum oda beni seviyodu biliyodumda nyse akşam oldu bu yazdı bana açıklama yaptı bi sebebi vardı ama ben dedim herşeyinden üstesinden geldik bu zamana kadar bununda geliriz basit bişey yok dedi felan ben kendime güveniyodum ama eskisi gibi olabilirdik.peki seviyomusun dedim bilmiyorum dedi bundan sonra napıcaksın dedim hayatımda kimse olmicak dedi olmazda biliyorum.Ama ben yapamıyorum onsuz 2 gündür yemek yiyemiyorum sürekli aklımda her saniye içim yanıyo en kötüsüde dışarıya karşı gülmek zorunda kalıyorum. engel attı bana bidaha yazma dedi kaderimizde varsa karşılaşırız bigün dedi.ama ben bekleyemiyorum rahatsız etmekte istemiyorum kızı ne yapmalıyım ? Trol değil lütfen dalga geçmeyin
Reklamlar
-
Daha yaşın kaç dert ettiğin konuya bak
-
80 TL'den sonrasını okumadım
-
-
olur öyle şeyler demek lazım bazen
-
Kardeşim geçmiş olsun bu yaşta başladığın ilişki mutlaka bitecekti zaten. İnan bana birgün diyeceksin ki keşke hediyeyi vermeseymişim. Bunlar senin için tecrübe. Canın yanar ama zamanla düzelir. Herkesinki yandı da yanacak da. Bu yaşta bu işlere takılma zira kız arkadaş insanı sosyal çevresinden çok uzaklaştırır üniversite gibi hayati kararları etkiler ve sen tam arkadaşlarınla akacak yaştasın aşk düşüneceğin en son konu olsun.
-
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
80 TL'den sonrasını okumadım
Aklımı çeldin şimdi okusammı okumasammı kararsız kaldım
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Erkekler genelde 30 yaşında evlenmeyi tercih eder. Yani14 sene var önünde, bir başka gerçek ise uzun süreli ilişkiler bitmeye mahkumdur (genel olarak). Çok duyarsın 6 yıllık ilişkim bitti vs gibi şeyleri.
Demek ki kafana takmak için çok erken. Gülüp geçeceksin. 99% miz ilk kız arkadaşı ile evlenmiyor, her 3 erkekten biri askerde terk ediliyor. Ayrıca ayrıldığın kız arkadaşın ve senin yaşlarınız gereği daha çocuk olduğunuz göz önünde bulundurulur ise mantıklı davranıp bunu bir deneyim olarak kabul etmen gerekiyor. Hayatına girecek onlarca kızdan ilki veya ikincisi idi bu.
İnan daha çok terk edilecek ve terk edeceksin. Sen derslerin ile ilgilen. Daha önünde lise, üniversite ve sonrasında askerlik var. Askerden sonra iş bulma derdi var. Yani dahaaaaa çoooook vaktin var.
-
Her son bir başlangıçtır. Aşkın olayı bu. Onsuz olmayacak sanacaksın ama zamanla unutacaksın. Ve başka bir kızı seveceksin. Sonra o kızda olmayacak. Bir başkasını seveceksin. Ve bir başkası daha. Aşkı böyle tanıyoruz.
-
Sevmene engel olamazsın ama bittiğini kabullen arama ,kaderde varsa görüşmek olur yoksa zaten olmaz derslerine ver kendini çalış meşgul ol,emin ol bir müddet sonra hiç acı hissetmeyeceksin,geçmiş olsun bu arada belkide bizim şer gorduklerimizde hayır vardır.
-
80 Tl yaklaşık 2 depo benzin eder, yazık olmuş neyse
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Bu yaşadıklarını yıllar sonra gülerek hatırlayacaksın.
-
İşte bir örnek daha.. Sen ona gözün gibi bak yağını suyunu eksik etme o da daha rodajı dolmadan çekip gitsin! Çin malına güvenmeyeceksin işte arkadaş, temiz olsun japon olsun
Şaka bi yana bu soruyu 10 yıl sonra da 20 yıl sonra da kendine soruyo olacaksın o yüzden bu duruma alışmaya çalış derim..
-
-
Bende de oldu bu durum eskiyi hatırlayıp şimdiki zaman bakınca iyiki ayrılmışım yav diyorum. Biri gidince daha iyisi kesinlikle geliyor. Benim 7 aylık güzel bir ilişkim var. 2-3 ay önce babası öğrenmiş ve kızı evden atmıştı. Ayrılmak zorunda kaldı. Ama 2. Gün dayanamdım ve gittim okul çıkışına anlattım herşeyi. Oda beni seviyordu zaten. Sonra evet babama bakmayacağım bizi kimse ayırqmaz dedi. Ve ilişkşmiz hala devam ediyor. Sende git bi konuş. Olmaz sevmiyoru derse sttir et sana garı mı yok :D unutursun cidden
-
neyse ki ilerleyen yaşlarda hayat sırtımıza sağlam bindiğinden bu tür dertlerimiz olmuyor.
-
Salmayın küçük enişteyi .)
-
Benzeri olayda Ben verdigim hediyeyi Geri almistim. Sonraki kiza vermistim
-
Merhaba forumdaş ,
Yaşın daha 16, öğreneceğin şeylerden biri "insanlar gelirler,insanlar giderler" .Ama önemli olan,günün birinde "insanların kalanı" olacak,emin ol. Farkına varacağın şeylerden biri de "gerçekten seven insanların,sevdiklerinden kolay kolay ayrılamadığı" olacak. Üzülme, oluroyle..Ayrılığın getirdiği semptomlar da geçici, en az insanlar kadar
Bir dost
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)