Bir yaş büyük ama olsun, bir dahaki seneyede dinlersin.
Kimler gelip geçecek hayatlarınız dan onunda seninde.Aklına geldiğinde gülüp geçeceksin.4 ay dediğin nedir ki insanlar 40 yıl yaşayıp boşanıyorlar.
Annesi ,kızı ve teyzesini etkisi altına alıp senin hayırsız sevgili olduğuna inandırmış.
Teyze cephesini kaybetmeyecektin hacı
80 tl ye kadar okuyun
Şaka bir yana geçmiş olsun kardeşim. Yaşın genç, ateşe dokunmadan ateşin yakabileceğini anlayamayıp yanarak tecrübe etmişsin hepsi bu.
İlk mi? Belki.
Son mu? Hayır!
Yemeden içmeden kesilmeye değer mi? Değmez.
Hadi vur kafayı uyu şimdi.
Bir gün seni hak eden biri çıkacaktır, sende ona hakkıyla layık olabilecek bir eş ol
daha yaşın küçük bakma bende filozof değilim ama gordugumu aktariyim; daha okadar ihanet aldatmaca goruceksinki kiz arkadaşının ayrılması en masumu olucak insanların belli bi süre sonra senle uyusmayan yönlerini bulunca sende irtibatı kesmek zorunda kalicaksin buna eminim menfaat ugruna yaninda duran insanlar falan goruceksin henüz gençken böyle şeylere takılma istikbalini aydınlatman sana tavsiyemdir unutma 30 sene evli kalan çiftler bile ayrılabiliyor
bi dipnot düşeyim; hayatımda kimse olmicaj falan hikayesi ilişki felsefesinin ilk yalanidir Eğer cidden seviyomusun dediğinde bilmiyorum dediyse bilki o kalpte ya sana yer yok yada ayakta yolcusu çok gerçek seven geçersiz mantıklı bi açıklama olmadan ayrılmaz ayrılığı kafayada takma teselli değil bu ileride pişman olucagin dalgalara dumenlere girme diyorum
Kalp kirikligi guzeldir, hala bir seylere uzulebiliyorken tadini cikart derim. Acisi gecer boyle seylerin hatta alisirsin dogru olan anormal gelmeye baslar. Yaslandikca taslasirsin. Ben cok uzuldum senin yaslarinda cok ta guzelmis. Simdi artik beni kimse uzemez. Biliyorum simdi anlayamazsin bunu ama, bir yerden sonra istesen de kalbini kimse kiramiyor. Bosver takil sen, sarki falan yaz, enstruman falan varsa ona yogunlas acidan cok malzeme cikar
yaş geldi geçti sayılır bende
ama düşünüyorumda sevgilime diye aldığım hediyeler hep başkalarına gitti ya la
gün gelecek hatırlamayacaksın bile
80tl ile benzin alsan daha mutlu olurdun(motorun yok ama şimdiden alıp ilerde 7tl olduğunda sevine sevine depoyu fullerdin.)
Sana hayatın sırrını veriyorum , kulaklarını iyi aç ve beynine kazı.
Hayatın sırrı iki kelimedir : SIRADAKİ GELSİN !
Bu mutluluklar için , dertler için , heyecanlar için özetle olumlu ya da olumsuz tüm duygular için geçerli ve gereklidir.
Seni daha güçlü bir karakter sahibi yapan şey , yaşadığın hislerin ve anların zenginliğidir.
Daha fakir ve korkak yapan ise sahip olduğun anları koruma çaban ve kaybetme güdündür.
Ne demiş Nietzsche amca , "Seni öldürmeyen şey güçlendirir."
Fuatavni ne demiş "Korkma titre" pardon bu biraz alakasız oldu
oooo neler geldi neler geçti, hepsine üzülcek olsak işimiz var be yeğen
o kız ayaklarına kapanacak
Boş ver be oğlum sana kız mı yok? Gitmek isteyene direk diyeceksin, eğer sana değer veren biri ise geri dönmek isteyecektir.
Kawasaki KLX Türkiye - https://www.facebook.com/groups/klxturkiye/
Atılgan'ın Seyir Defteri : https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262332-at%C4%B1lgan%C4%B1n-seyir-defteri/
başka kız bul hayatına bak. çünkü o hayatmda kmse olmicak dediğin kız 1 2 sene sonra herşeyi değişir. onu bklmekle hata edersin kaybedersin üzülürsün. hayat güzel dışarda cillop gibi hatunlar var hepsi birbirinden güzel 5 sene sonra bu dediklerine gülersin eşşek kafam dersin ama iş işten geçer.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
bol bol sosyalleşmeni öneririm sana gitar kursuna git tenise git futbol maçları yap ortamlara ak ewde durup o kzın glmsni bklmee hayat dışarda güzel sen bi marmarise gitsen bişeyin kalmaz kardeş. :D yaz bitti diyorsanda bursa uludağa git ortamları gör onuda yapamıyosan bi üniversite kampüsüne gir ordaki hayata insanlara bak ufkun açılır.
Facebookta "Gelinlerin Tatlı Telaşı" adlı sayfada paylaşılanlara bak, bütün kızların değil ama türk kızlarının neden böyle olduğunu anlarsın.
https://www.facebook.com/Gelinlerin.Tatli.Telasi
Kardeşim, aşk meşk işleri gerçekten boş o yaşlarda.Gelip geçici yani...
Benden sana bir tavsiye. Ne sen aileni üz, nede bir kızı senin için ailesine küstür.
Emin ol ki yarın öbürgün üniversiteye gidince aileni çook ama çoook özleyeceksin.
Git annene sarıl, babanı öp. Kardeşin varsa tut elinden yürüyüş yapın.
Lise 2 desin büyük ihtimalle. Ailenle aran çok iyi olmayabilir bu yüzden zamanını kız arkadaşlarınla geçirmek istiyor olabilirsin.
Ama ben üniversiteye başladığım ilk günden itibaren anladımki anne kokusu, baba güveni, kardeş sevgisi bu dünyada hiçbir şeye değişilmez.
Sakın yemeni içmeni kesme. Sen yemedikçe bünyen zayıflar. Bünyen zayıfladıkça daha kötü hale gelirsin.
Sabahları koşu yap mesela.Spor birçok şeye iyi gelir . Dinle beni.
Sakın bu yaşta böyle birşey için üzme kendini.
Annen,baban,kardeşin sağsa ve sende onların yanındaysan dünyanın en güzel şeyi. Kız arkadaş illaki bulursun. Acelede etme bunun için.
2 yıl daha dayan üniversitede çok güzel kızlar var merak etme . Güven bana.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)