Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Abiler bu kızlar niye böyle ya

REKLAM ALANI
    metecel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS
    Ben 80 TL'ye kadar da okuyamadım.

jackonbir bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sagat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs rtr 150 apache

Bir yaş büyük ama olsun, bir dahaki seneyede dinlersin.

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kimler gelip geçecek hayatlarınız dan onunda seninde.Aklına geldiğinde gülüp geçeceksin.4 ay dediğin nedir ki insanlar 40 yıl yaşayıp boşanıyorlar.

Motosikleti
    MT07ABS / FZ09
    Alıntı Onur2876 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaşım 16 bi kız arkadaşım vardı 4 ay boyunca çıkmıştık son 1 ayı sıkıntılı geçmişti ama annesi öğrenmişti ve bize karsı cıkıyodu teyzesi yanımızdaydı ama bizi bulusturmustu felan neyse biz birbirimizi çok seviyoduk son 2 hafta nolduysa artık kız benden sogudumu bılmıyorum neyse 2 gün önce yanı okulun ilk gunu bulusucaktık ve ben bunun benden ayrılacagını bılıyodum yineden gittim yanına 2 hafta öncede dogum gunuydu hediyesini almıstım duruyodu evde onuda aldım gittim bile bile :(80 tl) nyse gordum bunu ben ayrılmak ıstıyorum dedı aslında ben onceden baya prova yapmsıtm birsürü şey solıcektım tamam dedim baska sey diyemedim hediyesini verdim gorusuruz dedi gitti. çok güveniyodum ona şaşırmıstım çok seviyodum oda beni seviyodu biliyodumda nyse akşam oldu bu yazdı bana açıklama yaptı bi sebebi vardı ama ben dedim herşeyinden üstesinden geldik bu zamana kadar bununda geliriz basit bişey yok dedi felan ben kendime güveniyodum ama eskisi gibi olabilirdik.peki seviyomusun dedim bilmiyorum dedi bundan sonra napıcaksın dedim hayatımda kimse olmicak dedi olmazda biliyorum.Ama ben yapamıyorum onsuz 2 gündür yemek yiyemiyorum sürekli aklımda her saniye içim yanıyo en kötüsüde dışarıya karşı gülmek zorunda kalıyorum. engel attı bana bidaha yazma dedi kaderimizde varsa karşılaşırız bigün dedi.ama ben bekleyemiyorum rahatsız etmekte istemiyorum kızı ne yapmalıyım ? Trol değil lütfen dalga geçmeyin

205 kelime,
    9 satir

5 nokta
    1 soru isareti
    1 iki nokta ustuste

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Onur2876 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    engel attı bana bidaha yazma dedi kaderimizde varsa karşılaşırız bigün dedi.ama ben bekleyemiyorum rahatsız etmekte istemiyorum kızı ne yapmalıyım ? Trol değil lütfen dalga geçmeyin
    Bir daha yazma.
    Rahatsız etme.
    Döner gelirse yersin.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Annesi ,kızı ve teyzesini etkisi altına alıp senin hayırsız sevgili olduğuna inandırmış.

Teyze cephesini kaybetmeyecektin hacı

Nevada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    City Bike Racing 125
    Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aklımı çeldin şimdi okusammı okumasammı kararsız kaldım
    80 tl ye kadar okuyun

Şaka bir yana geçmiş olsun kardeşim. Yaşın genç, ateşe dokunmadan ateşin yakabileceğini anlayamayıp yanarak tecrübe etmişsin hepsi bu.

İlk mi? Belki.
    Son mu? Hayır!
    Yemeden içmeden kesilmeye değer mi? Değmez.

Hadi vur kafayı uyu şimdi.
    Bir gün seni hak eden biri çıkacaktır, sende ona hakkıyla layık olabilecek bir eş ol

mücahit1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Null
    Alıntı A.Türker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim geçmiş olsun bu yaşta başladığın ilişki mutlaka bitecekti zaten. İnan bana birgün diyeceksin ki keşke hediyeyi vermeseymişim. Bunlar senin için tecrübe. Canın yanar ama zamanla düzelir. Herkesinki yandı da yanacak da. Bu yaşta bu işlere takılma zira kız arkadaş insanı sosyal çevresinden çok uzaklaştırır üniversite gibi hayati kararları etkiler ve sen tam arkadaşlarınla akacak yaştasın aşk düşüneceğin en son konu olsun.
    daha yaşın küçük bakma bende filozof değilim ama gordugumu aktariyim; daha okadar ihanet aldatmaca goruceksinki kiz arkadaşının ayrılması en masumu olucak insanların belli bi süre sonra senle uyusmayan yönlerini bulunca sende irtibatı kesmek zorunda kalicaksin buna eminim menfaat ugruna yaninda duran insanlar falan goruceksin henüz gençken böyle şeylere takılma istikbalini aydınlatman sana tavsiyemdir unutma 30 sene evli kalan çiftler bile ayrılabiliyor
    bi dipnot düşeyim; hayatımda kimse olmicaj falan hikayesi ilişki felsefesinin ilk yalanidir Eğer cidden seviyomusun dediğinde bilmiyorum dediyse bilki o kalpte ya sana yer yok yada ayakta yolcusu çok gerçek seven geçersiz mantıklı bi açıklama olmadan ayrılmaz ayrılığı kafayada takma teselli değil bu ileride pişman olucagin dalgalara dumenlere girme diyorum

Iron&Road - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arora Avantgarde 150 - Honey Badger
    Kalp kirikligi guzeldir, hala bir seylere uzulebiliyorken tadini cikart derim. Acisi gecer boyle seylerin hatta alisirsin dogru olan anormal gelmeye baslar. Yaslandikca taslasirsin. Ben cok uzuldum senin yaslarinda cok ta guzelmis. Simdi artik beni kimse uzemez. Biliyorum simdi anlayamazsin bunu ama, bir yerden sonra istesen de kalbini kimse kiramiyor. Bosver takil sen, sarki falan yaz, enstruman falan varsa ona yogunlas acidan cok malzeme cikar

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    yaş geldi geçti sayılır bende
    ama düşünüyorumda sevgilime diye aldığım hediyeler hep başkalarına gitti ya la
    gün gelecek hatırlamayacaksın bile

Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    80tl ile benzin alsan daha mutlu olurdun(motorun yok ama şimdiden alıp ilerde 7tl olduğunda sevine sevine depoyu fullerdin.)
    mzhastası bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    Sana hayatın sırrını veriyorum , kulaklarını iyi aç ve beynine kazı.

Hayatın sırrı iki kelimedir : SIRADAKİ GELSİN !

Bu mutluluklar için , dertler için , heyecanlar için özetle olumlu ya da olumsuz tüm duygular için geçerli ve gereklidir.

Seni daha güçlü bir karakter sahibi yapan şey , yaşadığın hislerin ve anların zenginliğidir.

Daha fakir ve korkak yapan ise sahip olduğun anları koruma çaban ve kaybetme güdündür.

Ne demiş Nietzsche amca , "Seni öldürmeyen şey güçlendirir."

Fuatavni ne demiş "Korkma titre" pardon bu biraz alakasız oldu

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    oooo neler geldi neler geçti, hepsine üzülcek olsak işimiz var be yeğen

Motosikleti
    Honda CBR600F
    o kız ayaklarına kapanacak
    Onur2876 bunu beğendi.

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Boş ver be oğlum sana kız mı yok? Gitmek isteyene direk diyeceksin, eğer sana değer veren biri ise geri dönmek isteyecektir.

Selçuk Keleş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLX 250 (Atılgan)
    Kawasaki KLX Türkiye - https://www.facebook.com/groups/klxturkiye/
    Atılgan'ın Seyir Defteri : https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262332-at%C4%B1lgan%C4%B1n-seyir-defteri/

Motosikleti
    yamaha rx 115 , MZ 251 , MZ 301
    başka kız bul hayatına bak. çünkü o hayatmda kmse olmicak dediğin kız 1 2 sene sonra herşeyi değişir. onu bklmekle hata edersin kaybedersin üzülürsün. hayat güzel dışarda cillop gibi hatunlar var hepsi birbirinden güzel 5 sene sonra bu dediklerine gülersin eşşek kafam dersin ama iş işten geçer.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------

bol bol sosyalleşmeni öneririm sana gitar kursuna git tenise git futbol maçları yap ortamlara ak ewde durup o kzın glmsni bklmee hayat dışarda güzel sen bi marmarise gitsen bişeyin kalmaz kardeş. :D yaz bitti diyorsanda bursa uludağa git ortamları gör onuda yapamıyosan bi üniversite kampüsüne gir ordaki hayata insanlara bak ufkun açılır.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Facebookta "Gelinlerin Tatlı Telaşı" adlı sayfada paylaşılanlara bak, bütün kızların değil ama türk kızlarının neden böyle olduğunu anlarsın.
    https://www.facebook.com/Gelinlerin.Tatli.Telasi

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    olur öyle

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Kardeşim, aşk meşk işleri gerçekten boş o yaşlarda.Gelip geçici yani...

Benden sana bir tavsiye. Ne sen aileni üz, nede bir kızı senin için ailesine küstür.

Emin ol ki yarın öbürgün üniversiteye gidince aileni çook ama çoook özleyeceksin.

Git annene sarıl, babanı öp. Kardeşin varsa tut elinden yürüyüş yapın.

Lise 2 desin büyük ihtimalle. Ailenle aran çok iyi olmayabilir bu yüzden zamanını kız arkadaşlarınla geçirmek istiyor olabilirsin.

Ama ben üniversiteye başladığım ilk günden itibaren anladımki anne kokusu, baba güveni, kardeş sevgisi bu dünyada hiçbir şeye değişilmez.

Sakın yemeni içmeni kesme. Sen yemedikçe bünyen zayıflar. Bünyen zayıfladıkça daha kötü hale gelirsin.

Sabahları koşu yap mesela.Spor birçok şeye iyi gelir . Dinle beni.

Sakın bu yaşta böyle birşey için üzme kendini.

Annen,baban,kardeşin sağsa ve sende onların yanındaysan dünyanın en güzel şeyi. Kız arkadaş illaki bulursun. Acelede etme bunun için.

2 yıl daha dayan üniversitede çok güzel kızlar var merak etme . Güven bana.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)