windows 10 ile gelen bir dert
Reklamlar
-
Motosiklet Eğitmeni
Reklamlar
-
yazılımsal bir sorun, bence touchpad inin windows 10 driverini yükle düzelmesi gerekir.
-
Bana muhtemelen driver gibi geldi, veya driver ile birlikte gelen extra yazılım gibi duruyor. Laptopun driver Cd si ( model bilmediğim için) veya sitesinde indirilebilir chipset veya tauchpad driverini indirip kurmanız gerekebilir. Not: mobilden girdim yanlışım olursa kusura bakma.
-
bende de aynı özellik var ve wındows 10 ile gayet iyi çalışıyor.Hatta herkese sorun çıkaran wındows 10 bende gayet stabil
-
Motosiklet Eğitmeni
ENİGMA adlı üyeden alıntı
bende de aynı özellik var ve wındows 10 ile gayet iyi çalışıyor.Hatta herkese sorun çıkaran wındows 10 bende gayet stabil
Sorun yok yahu!
Gayet düzgün çalisiyor yani ben gayet memnunum.
Ama dedigim mevzu içime dert oldu.
Bakalim tavsiyeleri dinleyip su driveri bir bulayim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
-
laptop üreticisinin sitesine girip windows 8 veya 8.1 için olan touchpad driverını indirip yükleyin.
-
Boktan Microsoft'un boktan ürünleri. Ne bekliyorsun ki? Ne zaman düzgün çalıştı ki bu adamların ürünleri, bu düzgün çalışsın?
-
adaşım abim
mevzu driver problemi değil
windows 10 yükseltilmesi yapıldığında ilgili programlarında güncellemesi gerekiyor
windows 10 yeni olduğundan eski programların çoğunu çalıştırsa da bazıları uyumsuzluk gösteriyor bu konuda
bende şirket laptopumda yaptım aynı şeyi touchpad sorun vermedi ama ekran kartı için sürücü yazılımını güncellemem gerekti
problemin çözümsüz değil kısaca
çift ekran çalışmaya alışkın biri olarak iş yaparken açamayınca çok zorladı beni sonra araştırıp kendi sitesinden ilgili yazılımı buldum
laptop markası nedir ?
artık hemen hemen her bilgisayar markasının otomatik yazılım program yükleme güncelleme yazılımı bulunuyor güncellemen gereken yazılım varsa seni uyarıyor eksik varsa yüklüyorsun uğraşmadan otomatik hallediyor senin için
marka model biliyorsan direk kendi yazılımın ile ilgili link atayım sana özelden
-
O dediğin hareketi bir program yardımıyla yapıyordun laptopunun sitesine gir ve touchpad programını yükle yeni hareketleride ordan öğrenebilirsin.
-
Bu touchpad olayı tamamen yazılımsal bir durum.
Ayarlardan bunu halledebilirsin.
Denetim masasından "SYNAPTICS CLICK PAD" ya da "SYNAPTICS CONTROL PANNEL"isimli kırmızı ikonlu ayar menüsünü aç. Kaydırma özelliğini aktif et ( bende w 10 olmadığı için tam nokta atışı yapamıyorum ama genelde donanım ayarlar yeri değişmiyor ) Mouse ayarlarından da ulaşılabiliyor ama bu marka/modele göre değişebliyor.
Orada videolu anlatımları da mevcut.
Bilgisayarındaki Touchpad özelliklerine göre bir kısmı çalışmayabilir. Yada tamamı çalışabilir. Daha bilmediğin farklı özellikleri de aktif edebilirsin.
Ben genel olarak mouse kullanmayı tercih etsem de eli alışan bu özellikleri bırakamıyor.
-
-
Bende de ekran çözünürlüğü yükselmiyor anasını satim 2014x768 de kaldı ne driverlar yükeldiim tıh yok ha çözüm arıyorum
-
Abi windows 8'i geri yüklersen düzelir.
Kesin bilgi
-
Sorun touchpad'in w10 sürücüsünün yüklü olmamasından kaynaklanıyor. Lapton'un markası neyse onun sitesine gir. Destek/support vs bölümünden laptopun modelini gir. Sürücüleri listele ve touchpad'in windows 10 sürücüsünü yükle. W10 sürücüsü henüz çıkmadıysa yapacak birşey yok, ya çıkana kadar bekleyeceksin ya da w8 e geri döneceksin veya bu şekilde kullanacaksın. Geçmiş olsun
-
Moderatör
Abi Laptop'u fişten çıkar, pili bitene kadar kullan. Pili bitince (pilin bittiğinden yüzde yüz emin olunuz) laptopu başının üzerinde 3 kez soldan sağa, sonra da 3 kez sağdan sola çevir. Soldan sağa çevirirken fare fare fare diyeceksin 3 kez. Sağdan sola çevirirken de maaus maaus maaus de.
Sonra fişe takıp tekrar aç.
Boyun fıtığına iyi geliyomuş öyle diyolar
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
ya bizim pc de ingilizce turkce dil paketi yukledik ayarlıyoruz hala ingilizce az bir kısmı turkçe oldu sadece vıdeolara akıyorum aynısını yapıyorum ama genede olmuyor
-
Motosiklet Eğitmeni
Lucas adlı üyeden alıntı
Abi Laptop'u fişten çıkar, pili bitene kadar kullan. Pili bitince (pilin bittiğinden yüzde yüz emin olunuz) laptopu başının üzerinde 3 kez soldan sağa, sonra da 3 kez sağdan sola çevir. Soldan sağa çevirirken fare fare fare diyeceksin 3 kez. Sağdan sola çevirirken de maaus maaus maaus de.
Sonra fişe takıp tekrar aç.
Boyun fıtığına iyi geliyomuş öyle diyolar
Sen dalga geç bakalım!!!
İyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş. Sabah Facebook'u açtım karşımda bir dua.
Ebu feys el bin-buk hazretlerinden aktarılan bir rivayete göre bu duayı 3 kere okuyup 7 defa âmin diyenin bütün dertleri giderilir, sıkıntıları son bulur. Ayrıca arkadaşlarıyla paylaşana cennet kapıları açılır yazıyordu.
Tam onüçbin kişi paylaşmış demek ki işe yarıyor.
Hemen söylenileni yaptım ve paylaştım.
Henüz bir düzelme yok gerçi ama herhalde yoğunluktan benim âminler daha iletilmedi.
Umutluyum.
Bu sefer kesin düzelecek.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)