Yeni Kiz Arkadaşlar EDİNME FIRSATI
-
06 Haziran 2006, 15:24
arkadaşlar yaz geldi bir coğumuz yazı yanlız gecireceğiz bu fikir hepimizin moralini bozuyor.İŞTE SİZE FIRSAT kız arkadaş edindirme kursları acıldı hepimiz bu yazıyı okuduktan sonra doğruca bicki dikiş nakış kurslarına yazılacağız en cok kız arkadaş edinme olasılığı orda kolay gelsin
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Reklamlar
-
06 Haziran 2006, 15:25
-
06 Haziran 2006, 15:49
MOTORSİKLET NET YÖNETİMİNE
Sayın motorsiklet net yöneticileri sitemiz üyelerinden ALBATROS-FB nickli şahsın Türk aile yapısının bozulması için yaptığı menfur saldırıların. bir an önce dikkate alınarak en kısa zamanda uyarılmasını ve bu karı kız muhabetleri bitirmesi yönünde dikkatinin çekilmesini arz ederim.
Malümunuz olduğu üzre daha önce açtığı topikler evli MT üyelerinin hayati tehlikeye maruz kalmasına sebebiyet vermiş eşlerimize aslında bu arkadaşın kötü biri olmadığını iyi niyetli olduğunu anlatmata sıkıtı çekmiş bulunmaktayız.
Mağduriyetimizin giderilmesi yönünde bu arkadaşın uyarılamasını uslanmassa siteden atılmasını dahada akıllanmayıp başka niklerle siteye girme teşebbüsü yaparasa derhal bir askeri birim oluşturularak gerkeli köteksel tepki koyulmasını arz ve talep ederiz
evli MT üyeleri adına
AKALTEKE
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
06 Haziran 2006, 16:14
-
06 Haziran 2006, 16:16
evet AKALTEKE sana katılıyorum
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
06 Haziran 2006, 16:20
akalteke adlı üyeden alıntı
Sayın motorsiklet net yöneticileri sitemiz üyelerinden ALBATROS-FB nickli şahsın Türk aile yapısının bozulması için yaptığı menfur saldırıların. bir an önce dikkate alınarak en kısa zamanda uyarılmasını ve bu karı kız muhabetleri bitirmesi yönünde dikkatinin çekilmesini arz ederim.
Malümunuz olduğu üzre daha önce açtığı topikler evli MT üyelerinin hayati tehlikeye maruz kalmasına sebebiyet vermiş eşlerimize aslında bu arkadaşın kötü biri olmadığını iyi niyetli olduğunu anlatmata sıkıtı çekmiş bulunmaktayız.
Mağduriyetimizin giderilmesi yönünde bu arkadaşın uyarılamasını uslanmassa siteden atılmasını dahada akıllanmayıp başka niklerle siteye girme teşebbüsü yaparasa derhal bir askeri birim oluşturularak gerkeli köteksel tepki koyulmasını arz ve talep ederiz
evli MT üyeleri adına
AKALTEKE
+1 abi , tamamen katılıyorum...
-
06 Haziran 2006, 16:21
Akaltepe Kardeşe Cevap
evli MT üyeleri adına
AKALTEKE
Bizi yanlış anladın gardaş biz karı kız peşinde olsak bu sitede işimiz yok bizim bir tutkumuz var oda motor ama bekar kardeşlerimize espiri mahiyetinde güzel yaklaşımlarda bulunuyoruz.YAZIMDA bayanları rencide edicek kırıcı bir söz kulanmadım saygılar gardaş BENİ İZLEMEYE DEVAM EDİNveya sen yaz biz seni izleyelim
-
06 Haziran 2006, 16:25
zuha yırtıl.gif
parçalan.dat
lea konfeksiyona gir karı kız dolu ora
kafanıda jole kabına sok
-
06 Haziran 2006, 16:36
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
Bizi yanlış anladın gardaş biz karı kız peşinde olsak bu sitede işimiz yok bizim bir tutkumuz var oda motor ama bekar kardeşlerimize espiri mahiyetinde güzel yaklaşımlarda bulunuyoruz.YAZIMDA bayanları rencide edicek kırıcı bir söz kulanmadım saygılar gardaş BENİ İZLEMEYE DEVAM EDİNveya sen yaz biz seni izleyelim
Anaaaa la emmoğlu sen bizim yazıyı ciddiyemi aldın ney valla ben acık renk katmak istedim...
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
06 Haziran 2006, 16:45
Anaaaa la emmoğlu sen bizim yazıyı ciddiyemi aldın ney valla ben acık renk katmak istedim...
ya baba ne bılım bı anda tepkı olunca alındım bırde kactane önemlı konularda yazı yazdım ama ilgilenen yok mıllete geyık lazım bende espırı tarzında yazdım ALLAH TÜRK HALKINI İLELEBED KORUSUN
-
06 Haziran 2006, 17:00
1 hafta yönetimdensin git gez dolaş
-
06 Haziran 2006, 17:01
bence pazarcılık yapalım
patades soğannnn
bayanların en çok bulunduğu yer
-
06 Haziran 2006, 17:03
ya baba ne bılım bı anda tepkı olunca alındım bırde kactane önemlı konularda yazı yazdım ama ilgilenen yok mıllete geyık lazım bende espırı tarzında yazdım
ooo baba sen bizi ciddiye mi aldın yaff geyik değil mi bu yaf aha bizde yaptık
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
06 Haziran 2006, 17:06
iyi birisi çıkıp biz p...nkmiyiz demedi
geçen biri açmıştı denizliden kız lazım diye
-
06 Haziran 2006, 20:08
evet dostdark
başımıza sütyen neyin takalım baaralım gellll ikizlere takke gelllll
-
06 Haziran 2006, 20:58
Tasvip etmiyorum
-
06 Haziran 2006, 21:03
kim etti
-
06 Haziran 2006, 23:44
tebrik ederim çok doğru tespit motorların senesonunda yaptığımız örtü dantelleride motorların benzin deposunun üstüne koyarız
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
-
07 Haziran 2006, 09:34
Süper Moderatör
YAZIMDA bayanları rencide edicek kırıcı bir söz kulanmadım saygılar gardaş BENİ İZLEMEYE DEVAM EDİN
İzliyoruz merak etme
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
07 Haziran 2006, 12:01
eyong imzan heç güzel dil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler