İstanbul Assassin: 30 Günlüğüne Suikastçilik Oynayın
Reklamlar
-
Merhabalar.
Istanbul Assassin gerçek hayatta oynanan bir oyun. Oyunun başında size bir hedef veriliyor; hedefinizin adını, soyadını, ev ve iş adresini, hatta telefon numarasını bile biliyorsunuz. Amacınız hedefinizi bulmak ve onu vurmak. Burada bahsettiğimiz “vurma” eyleminin oyuncak tabancayla olduğunu söylemeye gerek yok tabii. Ama zannetmeyin ki hayat sizin için de güllük gülistanlık, sizin de peşinizde biri var ve tek amacı sizi bulup vurmak. Katilmak isteyenleri bekleriz. Ucuncusu 2 Ekim'de baslayacak. Katilmak isteyen varsa kayit icin son gun 25 Eylul. Detaylar icin:
http://theassassinsgame.com/
Organizator arkadasimdir ama maddi olarak bir iliskimiz yoktur. Maksat oyun kalabalik olsun, oyun zevkli gecsin.. Motosiklet.net ne alaka derseniz, motorla Istanbul'da oradan oraya kosturmak ayri bir zevk, belki ilginizi ceker dedim.
Reklamlar
-
İzmirde olani yokmu
-
50 lira çok , adamın tek yaptığı internetten form toplayıp telefonları bulup insanlara haber vermek sms atmak. Fikir güzel ama 50 liraya 300 km yol yapıyorum ben.
-
Ertugyigit adlı üyeden alıntı
50 lira çok , adamın tek yaptığı internetten form toplayıp telefonları bulup insanlara haber vermek sms atmak. Fikir güzel ama 50 liraya 300 km yol yapıyorum ben.
Valla bir de kendisine sor Topladigi paranin %80ini falan odul olarak veriyor zaten. Sadece birincilik odulu yok, en cok adam avlayan, en yaratici/ilginc avlayan vb. birkac odul daha var. Ayrica bir ay boyunca telefonu ve email hesabi susmuyor, "ben onu vurdum, o beni vuramadi, sagimdan gecerken bana yan bakti" diye bir dolu soru oluyor Ikinci oyundan heralde 500 TL falan kazanmistir.
-
JPhoenix adlı üyeden alıntı
Valla bir de kendisine sor
Topladigi paranin %80ini falan odul olarak veriyor zaten. Sadece birincilik odulu yok, en cok adam avlayan, en yaratici/ilginc avlayan vb. birkac odul daha var. Ayrica bir ay boyunca telefonu ve email hesabi susmuyor, "ben onu vurdum, o beni vuramadi, sagimdan gecerken bana yan bakti" diye bir dolu soru oluyor
Ikinci oyundan heralde 500 TL falan kazanmistir.
Anlıyorum yurtdışında iyi de trde olmaz bu oyunlar.
-
Anlam veremedigim bir konuya parmak bastin, niye olmaz? 3.sunu duzenliyoruz, ilk ikisi cok zevkli gecti diyorum, TR'de olmaz diyorsun. Niye?
-
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
güzel ama ingiliççe
Organizator Brian Amerikali oldugu ve dogru duzgun Turkce konusamadigi icin yazisma dili Ingilizce ama kurallari ogrenince pek Ingilizce'ye gerek olmuyor. Olan kadari da genellikle Google Translate ile cozulur.
-
Eglenceliymis. 3 değilde 4 e katılabilirim.
Ayrıca oyunun konsepti geliştirilmeye çok açık. Çalışmak isteyeceğim bir alan.
-
JPhoenix adlı üyeden alıntı
Anlam veremedigim bir konuya parmak bastin, niye olmaz? 3.sunu duzenliyoruz, ilk ikisi cok zevkli gecti diyorum, TR'de olmaz diyorsun. Niye?
Çünkü 1 yıl yurtdışında yaşadım ve biliyorum , burada insanlar bu kadar rahat ve herşeyden keyif alabilecek bir durumda değil. Aynı tarz oyunları yurtdışında da oynadım hiç böyle mızıkçılık , kural tanımamazlık olmuyor. Neyse.
-
IA icin konusuyorum, burda da sandigin kadar olmuyor aslinda..
-
memleket manyak dolu biri yanlış anlayıp gerçekten vurmasa bari diğerini.
-
İlginç aslında Eskişehir de olsaydı katılırdım.
-
Gel airsofta daha mantıklı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler