Marka Toshiba olduktan sonra modelin bir önemi yok o senin isteğine kalmış.
Asus markası iyidir sağlamdır ancak garantiye yolladığında çok sorun yaşarsın , garantide kaybolabilir bile. Bu başımıza gelmiş bir durumdur.
Şuan exper kullanıyorum 2.yılım ve garantisi bitmişti. Laptopta ellerimi koyduğum kasada renk solması oldu baya. Batarya ömrünü yitirdi 4 5 saat dayanırken 40 dakikaya düştü. Dahili olduğu için müdehale edemedim. Garanti etiketini de hiç koparmamıştım.
Cpu fanını üşendiğim için elektrik süpürgesi ile temizliyim dedim ama içindeki bobin yandı , yani ne kadar tur attırdıysam
Topladım paketledim garantiye yolladım. Not olarak bunların değişmesini istemiştim. Sağolsunlar 1 hafta içinde hepsi değişti anlık olarakta resim paylaşıldı. Tek kuruş masraf etmeden geri yolladılar. Bilgisayarımı 750 tlye almıştım ancak gta 4 bile oynuyor
KISACASI !!! ;
Casper alma ; yedek parçası batmasın diye parçalar çok dandik kullanılıyor. Sirkülasyon sağlamak amacıyla.
Hp alma ; ısı problemi yaşarsın müthiş hararet yeteneği var. Isındığı anda donma ve akabinde resetlerle uğraşır durursun.
Bilgisayar donanım ve yazılım konusundaki 18 yıllık bir tecrübe ile bunları aktarabiliyorum.
Not;
Alacağın yerdeki görevlinin önerilerine kulak asmayın
Samsung, Toshiba, Exper