Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Allah'ın kudreti ne kadar BÜYÜK.Çok mutluyum.

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    yok ama ölümüne raceeeeee
    bende inanıyorum kader işte kaderinde ne yazılıysa o oluyor .
    bişeyi almaya gidersin bişeyi unutursun of ya vaktim gecti dersin ama güzel birşey olur iyikide gec kalmısım dersin ve buna benzer bir sürü olay gercekten ne olması gerekiyorsa o oluyor valla anlatanlar hep köşeden dönmüşler.
    atalarımız ne demiş?
    iyilik yap iyilik bulursun
    kötülük yap kötülük bulursun şans işte
    önemli olan ne yapacagım demek değil.yapmak istediğin şey için yola çıkmaktır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter

yazılanları sonuna kadar okumadım ama bazı arkadaşlar bu sırlar kapısı vb... reality show lara gereğinden fazla takılmışlar.....
    (konuyu açan arkadaşa) eğer senin o kazalardan herhangi birinde olman gerekiyorduysa zaten orada olurdun ister 15-20 dak. oyalan ister 15 gün. Ya da sen istersen yolun bir sırasına cami-okul-hastane- bakımevi vs yaptıra yaptıra git yine o kazaya karışabilirdin....
    "ben yaşlı bir amcaya yardım ettim kurtuldum" yok öyle birşey, bir iyilik yaptığınızı düşündüğünüzde kesinlikle iyi birşey yapmış olmak için değil öyle olması gerektiği için yapın (yapacaksanız). sakın beklenti içine girerek yapmayın...
    herşeyi de tutup dine bağlamayın,
    bende anlatayım size bir olay...
    dünyalar tatlısı, adam gibi adam, olabileceği kadar insan bir abimiz güpegündüz istanbulun ortasında bıçaklanıp kan kaybından öldü. hapçı-tinerci birisi tarafından... ki adamın son sözü "benim hakkım helaldir".... cenazesi mahşer günü gibiydi, arkasından bir kötü laf edeni şu ana kadar görmedim-duymadım...
    böyle bir adam öleceğine aranızdan herhangi 100 kişiyi gözüm kırpmadan feda ederdim (başta kendimi)....
    sözümün özü odur ki herşeyi dine bağlamayın bazı davranışların karşılığı mutlaka olacaktır (olmalıdır) ama karşılık beklemekte insan mahsustur...

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler