yabancı forumlarda, türkler adama düşman kesileceğine kahraman ilan ediyor diye makara çeviriyorlar. esnaflar bir adama it gibi 15 kişi sopayla bıçakla dalacaklarsa, kusura bakmasınlar, hepimiz irlandalıyız
yabancı forumlarda, türkler adama düşman kesileceğine kahraman ilan ediyor diye makara çeviriyorlar. esnaflar bir adama it gibi 15 kişi sopayla bıçakla dalacaklarsa, kusura bakmasınlar, hepimiz irlandalıyız
Böyle 1 kişiye bırak 15 kişiyi 2 kişi ile bile saldırmak ağırıma gider namertçe gelir bana. Bu şekilde adam döveceğime 15 kişiden dayak yemeyi tercih ederim.
Ama adam bundan rahatsız olmadığı gibi röpörtaj yapmak için kırılan dişlerinin parasını istiyor
Ben mi çok geride kaldım diye kendimden şüphe ediyorum artık ...
vay irlandalı Muhammed kardeşim benim sen ne erkek adammışsın,adam barışmaya razı onlar benimle barışır mı diyor.o esnafta eğer gram adamlık varsa bu adamın zararını karşılar ve kameralar önünde özür dileyip barışırlar.adamın cep telefonu altını kaybolmuş,kolu kırılmış hala türkiyeye gelirim diyor.
"esnafi dovmekte bile disari bagimli oldu isek gerisini siz dusunun!!!"
-alintidir-
Ben bu haberi medyanın ara sıra ortaya koyduğu
"ayı bal çalarsa haber olmaz bal ayıyı çalsın haber olsun millet siyaset tartışmaktan helak oldu farklı bir şey bulup abartalım siyasetten farklı bir şey gören millet kafesi açılmış sirk aslanına dönsün konuşup dursunlar haber videosunun linki tıklansın millet mavi siyah sarı beyaz elbise tartışması yaparken aynı zamanda kilidin içine japon döken bakkallara bu vesile ile sövmüş olsun gündem değişsin"
Tarzında bir haber olarak değerlendiriyorum
Gerçek esnaflık bu değil bunlar ancak důkkancı satıcı vs olabilirler gerçek esnaf su dolabındaki su şişelerini deviren kimseye sopayla girişmez
Balon bir haber bence tartışmaya değmez
Bu kadar popüler olmasının nedeni haklının kazanmasıydı biz alışmışız haksızın aklanıp üste çıkmasına
Haksızlar kazanıyor buyrun buraya
https://eksisozluk.com/bagdat-caddes...u--4859850?p=1
Katılıyorum adam boksör olduğundan(veya sporcu her neyse) ahaahaa ne güzel dövdü diye izleyip alaya alıyoruz. Ki bu yüzden bu kadar popüler oldu zaten. Şöyle bir durum da var, o dişini kırdığı,yere serdiği adama sağlam yumruk geçiremeseydi de sıyırsaydı böyle gündeme düşmezdi , haberimiz bile olmazdı. "Ya geçen iriyarı dallamanın biri sorun çıkardı bizim esnaf da haddini bildirdi" diye duyardık en fazla birilerinden.
Eline sağlık keşke o sopayla vurmaya çalışana da denk getirseydi bir tane.
Ama yine de üzülüyorum, güçlü olan haklı da olabilir elbet, ama güçsüz olanın hakkını arayamayacağı bir düzende yaşamaya mecbur kalmayız inşaAllah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------
Yorumunuzu okumamıştım şimdi gözüme çarptı, elinize sağlık bu kadar duyarlı bir insanla aynı toplumda olduğum için sevindim.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Adamın ahaliyi dövdüğü falan yok, birine denk getirdi o kadar, adam taş gibi olduğu için yıkılmadı, hepsi bu...
Bu çirkefliği yapanlar ceza almayacak mı? Bu ülkede kavga, linç suç değil mi? Bu nasıl asayiş, savcılık vs.. Hiç değilse Kültür ve Turizm Bakanı bu işe el atsa, adamların yanına yaptıkları kar mı kalacak?
Ben o turistin yerinde olsam Youtube'a videosunu kendim yükler, ismini de "İrlandalı turist köpek sürüsüne karşı" şeklinde Türkçe olarak yazar, linkini de o esnaf denen pislik tayfasının bağlı olduğu kuruma (turistten özür dilemiş bir kurum var, Şöförler odasının esnaf versiyonu) onlara yollardım.
Bir de şöyle bir fantazim var: Devlet güçleri benim kontrolümde olsa, o sokağa bir tane SWAT minibüsü gibi minibüs indiririm. İçinden 10 tane eğitimli, tam teçhizatlı eleman iner. Önce dolabtan sular döküldü diye elinde sopayla dışarı çıkanı alır, aynı "Sleepers" filminde pislik gardiyanın pislik mahkumları dövüğü şekilde sokağın ortasında coplarla döver, sonra aynısını adamın kafasına nişan alarak vurmaya çalışan ve sandalya kıran iki tanesine yapardım. Dövmek derken ağzını gözünü copla patlatmaktan bahsediyorum. Şöyle bir ay falan kalkamayacakları şekilde... Sonra bu arkadaşlar işlerinin başına dönünce bir başka turisti aynı şekilde dolabı açıp şişeleri düşürmesi için yollarım. Tepkilerine bakarım ve insan olmamışlarda daha ağır şekilde bir kez daha cezalandırırım, ta ki bunlar köpek sürüsü gibi hareket etmeyi bırakıp, özür dilendiğinde kabul etmeyi, kavga çıktığında ayırmayı öğrenene dek...
Aksaray'da kavga eden İrlandalı turist ile esnaftan 5 kişinin gözaltına alındığı ve "Adi bir sokak kavgası" diyen savcının talimatıyla adliyeye gitmeden ikmalen serbest bırakıldığı öğrenildi.
http://www.haberiyakala.com/2015-08-26-once-gozalti-sonra-ikmalen-serbest-irlandali-turist-mohammed-fadel-dobbous-h31552.haber
demek ki bu ülkede istediğiniz zaman arkadaşlarınızla birlik olup birine sokakta meydan dayağı atabilirsiniz, yeter ki adamı öldürmeyin, video izlendiği zaman 5 kişiden fazla oldukları açık, bunu video'yu izleyen herkes görüyor ama yetkililer neden göremiyor !!! Avrupa'da böyle meydan dayağı atılabiliyor mu merak ettim şimdi
SONUÇ: SOKAKTA CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK, SİLAHLANALIM, bu mudur yani istenen??????????????
http://www.ntv.com.tr/turkiye/irland...UESKo567h0PU6w
İrlandalı'nın avukatı tazminat peşindeymiş hadi bakalım.Gerçi yukarıda arkadaş salınmışlar dedi ama.
adam sopayla gelenlere kolunu siper edip kendini savunuyor, yani adamın amacı gerçekten kafa göz patlatmak diş kırmak değil kendini savunmak, istese o sopayla sandalyeyle vuranlarında dişlerini ağzına döker.
Bizim o. çocuğu esnaf kılığındaki vasıfsız it sürüsü öfke ve kinle saldırıyor, eğitim, kültür, dünya görüşü, farkındalık sıfır. Bu ülkenin adam olması için bu ve bunun gibileri çok yüksek para cezalarına çarptıracaksın, devlette bedavaya hizmetli yapacaksın başka yolu yok!
Ayrıca devletinde turizimi baktalamaktan ve ülkenin adını kötüye çıkarmaktan ayrı ayrı suçlarla yargılayıp süründürceksin bak bakalım bi daha eline o sopayı alıyormu?
mohammed fadel reis "içimizdeki irlandalılar" tabirine erotik bir derinlik kattı
İrlandali hayvan gibi asılmış dolaba ulan insan kibarca çeker kapağī bizim ki çıkarmış haydarı insanca uyarsa olay bu kadar büyümez
İrlandalı ya helal olsun bileğine güvenerek dikildi karşılarına
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)