İrlandalı boksör turist sokaktaki tüm esnafı haşat etti :)
Reklamlar
-
26 Ağustos 2015, 18:24
Buzdolabının kapağı sıcak-soğuk farkından sıkışmış, adam güç harcayarak kapağı açıyor, adam türkçe bilmiyor ki esnafa küfretmiş olsun, dallama alıyor sopayı turiste girişiyor, patlayan su var mı? YOK, PATLASA NE OLUR? Tanesi 25 kuruş, değer mi turisti linç etmeye...NATO kafa, manda kafa, öküz, cibiliyetsiz, kültürsüz, eğitimsiz, zır cahil...
Reklamlar
-
26 Ağustos 2015, 18:24
büyük marketlerde müşteri yeri geliyor şişe düşürüyor kırıyor mağaza müdürü çıkıp sopayla müşteri mi dövüyor yada dövebilir mi ? Olay bu tarz kendini bilmez magandaların artık her yerde olduğudur.her an bıçaklamaya vurmaya hazır barzo doldu ortalık. geçen hafta emniyet müdür yardımcısın ı evine kadar takip edip sonra kurusıkı tabancayı çeken ama ters tepkiyle öldürülen motorcu gibi. bunlar heryerde dağda kırda bayırda ve şehirde. sonrasını kimse düşünmüyor en önemlisi öbür dünyayı kimse düşünmüyor.
-
26 Ağustos 2015, 18:56
Dövüş klubü Aksaray şubesi
-
26 Ağustos 2015, 19:10
Resimleri görmüştüm.Daha şimdi izleyebildim videoyu. İt sürüsü adama saldırmış resmen sebep ne olursa olsun. Bir kişiye karşı tüm esnaf. İnsanlarımızın nasıl köpekleşebildiğinin güzel bir göstergesi...
-
26 Ağustos 2015, 19:32
uyanık olucaksın esnaf adamsın no problem de alıcağını alsın gönder gitsin.Aksaray gibi kafası güzellerin bol olduğu her milletten insanın olduğu bir yer.Bunu daha idrak edememiş sopayla çıkıyor.Sanki adam haraca gaspa gelmiş.
-
26 Ağustos 2015, 19:46
irlandalı hemşerimin eline sağlık
iyi hacamat etmiş
-
26 Ağustos 2015, 19:53
ZümeR adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar siz ne görüyorsunuz izlediğiniz kayıtta anlamadım.
Ne dövecek..??
1 isabetli vuruşu var sonrasında kafasında tabureye kadar her şeyi kırmışlar..
Adamı linç olmaktan kurtarmışlar.
Son sahnede kan götürüyor adamı.. Bi güzel dayak yemiş işte. Hemde sopayla
Yok boksör müş sıradan geçirmiş esnafı felan...
Geçin bunları gözünüzün gördüğünü böylemi yorumluyorsunuz..
valla kusura bakma ama önüne gelene çakmış adam boynuna zopa yiyo zopayı vuran adama çakıyo :D
adamın sırtında ikili set üstü ocak kırdılar adam ayakta hala sandalyeleri sopaları demiyoprum bile. bence esnaf bu rezillikle kepenk kapatsın köylerine geri dönsün.
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
26 Ağustos 2015, 20:17
Video için okuduğum bir yorum
"OLAN YİNE KÜÇÜK ESNAFA OLDU" :D :D Yumruğu yiyip oturan adama itafen :D
bir saat güldüm o dişi kırılan kısa adama yahu bide yumruğu yedikten sonra yan yan duvara gidiyo ya :D
-
26 Ağustos 2015, 20:21
karşıyaka57 adlı üyeden alıntı
Video için okuduğum bir yorum
"OLAN YİNE KÜÇÜK ESNAFA OLDU" :D :D Yumruğu yiyip oturan adama itafen :D
bir saat güldüm o dişi kırılan kısa adama yahu bide yumruğu yedikten sonra yan yan duvara gidiyo ya :D
Bir tek dişi kırılan değil dikkat et o anda saldıranların yarısı yan yan gitmeye başladı. Anında U dönüşü. Delikanlı ya hepsi....
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
-
26 Ağustos 2015, 20:33
Bide ilginç bir durum daha var, adam tek kişi esnaf 20 kişi ama gencin birtanesi sola dönüp milletten destek istiyor koşun falan diyor 1 kişiyi dövemedik gelin mi diyor anlamadım :D
-
26 Ağustos 2015, 21:23
Ne olursa olsun ordaki cahil kıro esnafların savunulacak bir yanı yok. Kavga teke tek yapılır. Eğer karşıdaki adam çok güçlü ise 20 kişi dalınmaz, normal insan isen ayırmaya çalışırsın. Ve güçlü olanın suçu varsa gider şikayette bulunursun, o da kanuna göre cezasını yer. Zaten orda 20 kişi var, yani şahit çok. Git direkt şikayet et.
Biraz empati kurun ; diyelim trafikte bir taksici ile tartıştınız adam size saldirdi ve siz adami dövdünüz fakat hemen oradan bu taksicinin 20 tane kıro arkadaşı geldi ve siz bu boksör kadar güçlü olmadığınız icin linç edildniz. Nasıl olur ? Eğer bu adam sıradan biri olsaydı şuan ya ölmüş, ya sakat kalmış yada ağır yaralanmış olacaktı bu cahil köpekler yüzünden.
Ortalık alikıran başkesen doldu. Ama hiç biri bir bok bilmez, düşünemez, iq su desen 70 in altında gerizekalıların.
-
26 Ağustos 2015, 23:31
http://www.ulkehaber.com/guncel/haber/247522-irlandali-turistten-dayak-yiyen-esnaf-konustu
esnaf konuşmuş,biz dayak yemedik demiş
-
27 Ağustos 2015, 00:53
Rezil olduklarına bakmıyorlar kim dövdü derdindeler...
-
27 Ağustos 2015, 09:01
o turisti tebrik ediyorum. çok iyi yapmış, çok da güzel yapmış.
su şişeleri devrildi diye sopayla adam mı dövülür?
adam zaten kuvvetli belli, dolabın kapısı da dandik sanırım açılmayınca biraz hızlı çekmiş, dolap sağlam durmadığı için sallanıp içindekiler yere boşalmış. zaten adam şaşkın, o şekilde girişmeseler özür dileyip toplamaya bile çalışırdı bence.
ama daha 2. saniyede sopalarla 10 kişi çullandılar.
yere yapışan adamın iki dişi kırılmış bu arada, keşke hepsinin dişi tek tek kırılaydı da bir daha böyle bir şeye kalkışmasalar.
-
27 Ağustos 2015, 09:38
movibiker adlı üyeden alıntı
http://www.ulkehaber.com/guncel/haber/247522-irlandali-turistten-dayak-yiyen-esnaf-konustu
esnaf konuşmuş,biz dayak yemedik demiş
Paçayı kurtarmanın derdine düştüler, çocuk kandırır gibi açıklamalar var, bu kadar görüntüye rağmen ceza gelmezse vay halimize, turizm bacasız sanayi di mi bu adamların yanına yaptıkları kar kalmaz umarım...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
27 Ağustos 2015, 09:54
İrlandalı'dan dayak yiyen esnaf: İnsan gibi vurmuyordu
Kuveyt asıllı İrlandalı turistin Aksaray esnafını dövmesi sanal alemi salladı. İrlandalı'dan dayak yiyen esnaf, "Beton gibi adamdı, insan gibi vurmuyordu" dedi.
-
27 Ağustos 2015, 09:55
emrb adlı üyeden alıntı
İyi ki dızzonun birisi kargaşadan faydalanıp adamı bıçaklamamış. Büyük ihtimal ellerine bıçak geçmedi.bu manyaklardan her şey beklenir..
Edit = adamın beline bıçakta sokmuşlar. Şaşırmadım.
-
27 Ağustos 2015, 11:06
içimizdeki irlandalı konuşmuş
-
27 Ağustos 2015, 11:13
-
27 Ağustos 2015, 11:59
Aksaray turistlere önerilecek zaten bir yer değil, bir sürü nezih Otel Taksim'de açıldı, ben misafirlerimi hep oraya gönderiyorum, Turizm Bakanlığı da bu işe el atmalı, güvenli olmayan semt olarak işaretlenmeli, bir sürü üç kağıtçı var, turist kazıklama semti, sokaklarda rus, Afrikalı fahişeler, türlü türlü iğrenç gece klüpleri, bir bira içerirler 50-100 TL isterler, saçma sapan olayların döndüğü karışık bir yer, RTE ıslah etse orayı keşke
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)