Sorsan hepsi delikanlıdır.Tek adama kaç kişi girişmiş.Helal olsun diyorum abime.Elleri dert görmesin.
http://www.ensonhaber.com/irlandali-...015-08-25.html
Sorsan hepsi delikanlıdır.Tek adama kaç kişi girişmiş.Helal olsun diyorum abime.Elleri dert görmesin.
http://www.ensonhaber.com/irlandali-...015-08-25.html
ulan hayvan herifler adam yarin ulkesine gidince ne anlatacak.hemen kekolarin sopalari hazir nerelerinde sakliyorlarsa
Amele sumugumu o yerdeki?
İste memleketin hali....heran kavgaya dovuse hazir,potansiyel katil olmus insanlar..
Ulan 3-5 su dustuyse kiyametmi koptu ............
Saglam sabitleseydin dolabini...
Dayak yiyenler benimle ayni ulkenin vatandasi ama..
Ellerin dert gormesin irlandali.....
Görüntüleri izleyince hayvanat bahçesinde ki mi hayvan yoksa bunlar mı?
Ne olacaktı aq Güzelim Eminönü keko doldu salaklar boksör adama sataşacağına git tinerci baliciye dalaş daha iyi
Tamam adam heyvan gibi dolap açıyor ama esnafta direk sopa elde geliyor ne gerek var
Bildiğimiz anadolu çomarı la bunlar
heryer böyle pisliklerle dolmus. işleri gucleri satasmak millete. lan gidin kendi sehrinizde memleketinizde yasayin. daha konusmayi bilmiyolar en guzel yerleri isgal etmisler. kimsede kardesim sana burda iş yok, senin burda ne isin var diyememis zamaninda. 1 hafta once antalya da tatilde kaleicini yay limanini geziyorduk ailecek , yanimizda kadin olmasina ragmen ordaki esnaf yuzumuze baka baka diger esnafa oran buran nasil lan diyo. daha neler neler. mideciler abuk subuk taciz etti. tekneciler arkandan laf atiyo. resmen midem bulandi. bir daha tovbe ettim yat limanina fln. guzelim yerler berbat olmus. insallah birileri cikarda kovalar bunlari oralardan
bunlar esnaf değil,dünyaya başka bir galaksi sisteminden meteorla şans eseri düşen mikroorganizmalar.esnaf dediğin böyle olmaz
ama boyle şeyler normal geliyor hatta turisti suclu bile çıkartıyorsak artık yaşanabilir başka gezegenlere koloniler kurma vakti gelmiştir:D
Bana da bir kere 4 kişi saldırmıştı. Sırtlan sürülerinden bir farkı yok bunların. Acizler. Sorsan "ERKEK"ler. Böcek sürüleri. Tek hücreli canlılar. Ananızın ....
isterse dolabı devirsin ne var bunda bilerek yapmıyor ki,bu nasıl esnaflık aga!o adam o sopayı hemen neresinden çıkardı,yuh be.bir adama 20 kişi dalıp birde üstüne dayak yemişler,sağ kroşeyi süper oturttu ama yiyen dünyasını şaşırdı
Yumruğu yiyen adamın 2 dişi kırılmış sonra gidip kenara geçiyor komedi ya :D :D .Yabancı adamın tarzı siz hepiniz ben tek misali, cesaretine helal olsun diyorum .
İyi rezil oldular heryerde dalgasini geciyorlar orada kafaya sopa ile vurmaya calisan çomarıda kasten adam oldurmeye tesebbusden yargilayacaksin gorecek anasın çömleğinı
İyi ki dızzonun birisi kargaşadan faydalanıp adamı bıçaklamamış. Büyük ihtimal ellerine bıçak geçmedi.bu manyaklardan her şey beklenir..
O 2 dişi kırılıp kenara çekilen denyo gene sağlam adammış.
Öyle bir yumruk yedikten sonra kafası tam tersine dönüp hayatının geri kalanını artık öyle geçirmek zorunda kalacak çok iri adam tanıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)