Hafta sonu istanbul dan Osmaniye bahçe ye seyahat etmem gerekiyor. Uçak ile nereye gidip sonra ne ile ulaşmam lazım bahçeye bilmiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlar varsa memnun olurum.
Hafta sonu istanbul dan Osmaniye bahçe ye seyahat etmem gerekiyor. Uçak ile nereye gidip sonra ne ile ulaşmam lazım bahçeye bilmiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlar varsa memnun olurum.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Kahramanmaraş a inersin yaarım saatte Bahçe desin ;)
yada ADANA'ya inersin uçakla,burada,küçük garajlar var,osmaniye/hatay/iskenderun'a otobüsler kalkan yer.oradan bahçeye ulaşabilirsin kardeş.ama k.maraş fikri daha yakın gibi.
Adana ya bilet aldım gece 2330 a. Ordan artık birsekilde Osmaniye bahçeye ulaşacağım
Adana'ya bilet aldıysan,
Hava limanı ile Adana otogarı arası yürüyerek 15 dakika civarında , oraya ya taksi ile ya da yürüyerek gidebilirsin,
oradan Gaziantep otobüslerine binebilirsin, ama Bahçe'nin tam içerisinden geçiyor mu sormak lazım.
Cehenneme hoş geldin..
arkadaşlar dün metro turizm e ait otobüsü getirmek için geldim... sabaha kadar havalimanında takıldım... havalimanından minibüs ile yüregir otogar a geldim... ordan osmaniye araçlarına bindim. osmaniye den bahçe aracına bindim... sonrasında bahçede bulunan otobüsün muavini beni karşıladı... sonra 11 de osmaniye otogardan çıkış alıp istanbul istikametine geldim... teşekkür ederim cevaplarınız için...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)