Değerli arkadaşlar bir konuda sizlerden yardım istemekteyim. Bir ablamın açmış olduğu benimde başıma geldiği için desteklediğim bir kampanya var.
Geçen sene bu zamanlar düğün mevsiminde düğünlere gitmediğimiz halde apartmanımızın önünde park halinde duran aracımızın tavanına kurşun düştü ve deldi. Olay yeri inceleme geldi ve ertesi gün polise şikayette bulunduk. Daha bir haber gelmedi 1 senedir ve polisler daha şikayet etmeden kurşunun bulunmasının zor hele hele ruhsatsız ise bulunması imkânsız dediler.
Burada önemli olan aracımız değil, ya kurşun bize gelse idi. Kör bir kurşun yüzünden ben ailemden birini kaybetseydim :(
Yakın zamanda düğünlerde sıkılan silahtan çıkan kurşun ile hayatını kaybedenleri maalesef haberlerde görmekteyiz. Sizden başlattığımız bu kampanya için 100'e tamamlamamız için yardım talep etmekteyim.
Yapmanız gerekenler çok basit vereceğim linke tıklayıp çıkan kırmızı"kampanyayı imzala" butonuna tıklayıp oradaki kutucukları doldurup kampanyayı imzalamanız.
Yardımınız için teşekkür ederim...
https://www.change.org/p/tbmm-t%C3%B...edium=whatsapp
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------
Arkadaşlar kutucukta istenen e-mail adresine hiçbir şekilde mesaj, reklam rrahatsız edici hicbirşey gelmeyecektir teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------
Konuya giren 5 kişiden 4'ünün kampanya ya destek olduğunu görüyorum teşekkür ederim.