Takip ediyoruz diye mal mı olduk şimdi Takip ediyorum çünkü ordaki takipçi kızların kafa yapısına bakın türk kızlarının rahat bi yüzde 60-70'i ile aynı. Ne kadar salak kız var diye bakıyorum. Adam talepe karşılık arzı sağlıyor. Kendini karikatürize etmiş bir p.ç adam sadece, ortalama p.ç adamdan çok farklı değil.
https://eksisozluk.com/hatunlarin-ef...rcihi--1087525
Konu hakkında çok şey yazıldı.
Bende takip ediyorum mallıklarına gülmek için bütün takipçilere mal demek yakışık almıyor :D
Bu adamı takip edenle aynı masada bile oturmam ,beyninden şüphe ederim.Kusura bakmayın gençler.
gençlik tehlikede
bizim başkanı(AEA) bile facebookta 67.306 kişi beğenmiş
Aha mal sınıfına koyuldum ya la
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
doğal ortamda tersi oluyor hele gerçek bir ayıyla karşılaşsın da görürüz kim kimi si...
keşke karşılaşsa içimin yağları erir valla
bunu takip edenlere değil ünlü yapanlara sövmek lazım
isviçreli bilim adamları açıkladı ayının cinsi tanerous barzous gereksizler familyasından
Forumdaki nicki Vortex54 müş (çılgın çocuk )
BELGESEL artık televizyonda RTÜK cezası, YSK cezası olarak gösteriliyor sadece..
FARKINDA mısınız?
Acun'u daaaa
televizyonlarını daaaa
bunları çıkaranı daaaa
adam yerine koyanı daaaa....
Ya bu ayılar, ya da
hocam, sakız çiğnerken k..ma su kaçtı, orucum bozulur mu;
eniştem beni d...dükledi günahı var mı
gibi seyirciyi embesil yerine koyan ve 30 senedir bunu sürdürerek nihayet embesil yapan
sermaye
televizyonlarının daaaa...
Bu malı tekme tokat ile kovdum. Geldiğinde kim olduğunu bile bilmiyordum. Her Alanya gelişinde son gününde birinden dayak yer ve gider :D
türkiyenin kalitesini gösterir. 250K adam dünyada birçok ülkelerin nüfusunun 1/4 ni eder ya da geçer. al işte sana müthiş türkiye.
Yaş ortalamasi belli .
Bu adamın tek bir lafına güldüm
İsim vermek istemiyorum ama gonca arkamdan konuşmuş tu
bunun masumluk değil reyting için olduğu belli ama yinede gülmüştüm
bu adamı ne başka bi yerde izledim ne takip ettim.
Lakin sizin beğenmiyor olmanız 265 bin kişiye mal deme hakkına sahip olmanızı sağlamaz.
Yaptığınız ayıp.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)