guzel fotolar ve paylasim icin cok saol Khutuck
guzel fotolar ve paylasim icin cok saol Khutuck
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
supermis, tesekkurler
.............
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Güncelliyorum, herkes görsün istiyorum
yanlış anlayacak bişi yok arkadaşım. ancak senden ricam biraz vakit ayırp ırk araştırması yapman
genel bir kaç anekdot vereyim ben yine de..
türkler beyaz ırka mensuptur. çıkık elmacık kemikleri bademi göz yapısı ve bademi yüz yapısı belirgin ırki farklılıklarındandır.
bu genel özellikler bile türk ırkının özelliklerini taşıdığını gösteriyor. biraz daha incelersen aslında gerçekten türk olduğunu sende görebilirsin. eğer sen yada bahsettiğin zamanın türkleri, atatürke benzemiyorsa tip olarak, onlarda türk geni nazaran daha az vardır büyük ihtimalle.
sizde bu basit üç ana özelliği tartarak karşınızdaki kişinin ne kadar türk geni taşıdığını hemen anlayabilirsiniz.
ırkçı falan değilim aman yanlış anlamasın kimse. zaten imzam da yeterli bir açıklamadır. Atatürk ün tam söylediği haliyle kullanıyorum ben, bize öğretildiği gibi yarım şekliyle değil de.. anadoluda bir çok medeniyet kurulmuş ve doğal olarak o medeniyetlere ait genleri de biz taşıyoruz hala.. hepimiz kardeşiz çünki bu topraklar hepimize ait.
dini milleti ırkı yok bu işin.. bu topraklar, bu ülke, burada doğan güneş, yağan yağmur, esen rüzgar bizim; hepimizin.
BEn bilmiyorumdum Her zamanki Karizma cıkmış Atam Ellerine sağlık
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Atatürkün bu fotografını bugün tesadüfen gördüm...
çok güzel bir fotoğraf
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Bizlerden tek bir farkı vardı. Allahın o'na verdiği aklı en iyi şekilde kullandı. Sadece bununla kalmayıp bu aklını,hayatını Devleti,Milleti ve herkesin özgür olabilmesi için yararlı hale getirmeyide başardı.
Selanik Türk topraklarıydı. Osmanlının güç kaybetmesi ile yunanistan sınırları içerisine girdi.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
aaa olmadı şimdi hani Atatürk'ün kaskı
Görmüştüm çok hoş bi fotoğraf, teşekkürler..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)