http://www30.websamba.com/fraghera/B...gi/default.asp
dağda yaşamayı insanlık sanan ................... herifler
ağlayan anneye dayanamadım
http://www30.websamba.com/fraghera/B...gi/default.asp
dağda yaşamayı insanlık sanan ................... herifler
ağlayan anneye dayanamadım
bugun bir arkadas gonderdi bu linki gorunce çok şaşırdım sanki insanları katledenler onlar degillermiş gibi objektiflere poz vermişler avrupalılar ne yapacaklarını şaşırdılar
magazinmi şimdi bu
burası küfür edilcek yer değil gidim içerleri tekmeleyem
Fransız ürünlerini boykot ediyoruz arkadaşlar
daha öncede ettik
daha büyümedikki o kadar
bu tip şeyler o kadar çok oluyorki yıllardır.
Türk halkının yaşayış tarzıdır bu. ciğeri yanana kadar bütün olayları pas geçer. yokmudur aramızda bilinçli kesim? elbette var. ama kızgınlıklarımız sonuç getirmiyor.
ve biz pas demeye devam ettikçe daha kim bilir neler olacak.
ama bitmeyen bi umut var hala içimde.
TÜRK HALKI...
üzücü
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Vatanıma yan bakanı ben ezerim, vatanıma söz atanı ben keserim, vatanıma leke vuranı gebertirim.Unutma ben TÜRKÜM TÜRK -
Ah,zannediyorlar ki bunlar bilinçli anarşizmi seçmiş,sadece! ezildikleri için otoriteye karşı gelen insanlar.Sanıyorlar ki kendilerini donatmış,insanların özgürlüğü için savaşıyorlar.Sanıyorlar ki onlar Zapatistalar falan.Türkiye gerçeği ile ne kadar alakalı!..
Bu fransızlar ne zaman bizim için iyi bişey yaptıki şimdi yapsın ...eğer ses getirecekseniz renault almayın 5 milyonluk dergiyi almışsınız almamışsınız ne olur asalayı besleyen bunlar değilmiydi ermeni meselesini dünya gündemine taşıyan yine bunlar değilmi PKK nın sözcülüğünü yapan bayan miterand değilmi siz bunu yenimi farkediyosunuz ...amcamların hazımsızlığı var ..o haritada kürdistan denen yerleri işgal edip kıçlarına tekmeyi yememişlermiydi. sadece bir dergi almak değil iş ...her fırsatta fransızlara giydirmeliyiz tıpkı onların yaptığı gibi..Bu sene türkiye de yapılacak f1 de gene gösteri yaparlar sultanahmet"te bizde alkışlarız merak etmeyin siz
Kafalarına çürük domates yağmalı orda ...Destekledikleri terörü orda görmeliler ..Düşünsenize şampiyon f1 aracı kıpkırmızı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)