Lojistik sektorunde faaliyet gosteren bir sirkette deniz ihracat sorumlusuyum.
Bilmiyorum buradan ihtiyaci olan cikar mi ama hava-kara-deniz ithalat/ihracatlariniz icin yardimci olabilirim.
Baslik guzel.
Lojistik sektorunde faaliyet gosteren bir sirkette deniz ihracat sorumlusuyum.
Bilmiyorum buradan ihtiyaci olan cikar mi ama hava-kara-deniz ithalat/ihracatlariniz icin yardimci olabilirim.
Baslik guzel.
Turizm sektöründeyim 5 yıldızlı bir otelde aşçılık yapıyorum
turizm sektöründe oldukça deneyimliyim animatörlük ve garsonluk da yaptım önceden
her türlü bölgeden yurtiçi veya yurtdışı otel ayarlarken yardımcı olurum
Gemi inşaa sektöründe kaynakçıyım işçinin hasıyım..Şase tamiri yapılmaz
Hayirli olsun bende 2.seneyi bitirdim elektrik elektronikte
Ayrica konuyu acan arkadasa tesekkurler guzel konu
Ankara da matematik öğretmeniyim her türlü sınav için, okul matematik dersleri yardımcı olurum (ücretli-ücretsiz)
Turkcell yetkili bayimiz var sorusu olanı yanıtlayabilirim
Kadim öğrenciyim. İnşaat Mühendisliği okumak isteyen veya tercih yapmak isteyen sayısal öğrencisi arkadaslara seve seve yardimci olurum.
Özel bir Hastanede Acil Banko sorumlusuyum. Sağlıkla ilgili problemlerinizde yardımcı olurum.
Onceden bilgisayar sektorunde calisiyordum. Bilgisayar teknisyeniydim.
Suan da ordu saflarinda gorev yapiyorum.
Guzel bir konu olmus.
Fakat bilgilerini yazan kisiler en azindan iletisim saglanabilecek elektronik posta, telefon vs. gibi seylerde yazilabilirse en azindan aylar yillar sonra forumdan baktigimiz zaman ulasabiliriz. Cunku herkesin profilinde iletisim bilgisi yazmiyor. Ozel mesaj yollaniyor ama kimisi aylarca foruma girmiyor.
boksörüm size karışanı benzin parası karşığında döverim
Aslında yaş ortalamamız ve mesleklerimiz ile ilgili bir başlık var çoook eski, hatta dün bir mesaj da bıraktım o başlığa "acaba yıllar önce ne yazdım buraya" diye
Vakit bulursam girip bulacağım kaç yaşında iken ve ne iş yaparken mesaj yazdığımı
Fakat madem öyle buraya da yazalım ki ihtiyacı olan birine bedavadan akıl dağıtırız.
Eski tanıyanlar bilir ki orman ürünleri sektöründe iç oda kapısı toptancılığı yapıyorum, perakende ihtiyacı olana da yardımcı olmaya çalışırım.
Fakat 3 yıldır (4 mü oldu yoksa) inşaat müteahhitliği de yapmaktayım, eski binaları yıkıp yıkıp yapıyorum Kentsel dönüşüm, kat karşılığı, inşaat maliyeti vs gibi inşaat konusunda her türlü sorunuzu bedavaya cevaplarım
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Mobilya aksesuarları firmasında depo şefiyim.
her türlü kapı kolu kulp konusunda yardımcı olurum
Yazılım mühendisiyim - ankara / kocaeli nde uygun işler değerlendirilir.
Ressam ve heykeltraşım.
Illustrasyon çizer airbrush yapar, ahşap yontar polyester alçı vs. dökerim.
Resim ve Heykel dersi de veririm.
Istanbul kadıköydeyim, beklerim.
Temizlik ürünleri uretimi ve satisini yapiyoruz. Ayrica dalgiclik egitimi ve brovesi verebiliyoruz. Forumdan arkadaslara memnuniyetle yardimci olunur.
Merhaba arkadaslar ben de su an 3.sinif hukuk fakültesi ogrencisiyim ancak yaklasik bir yildir stajyer olarak calismaktayim, o yüzden biraz tecrübesiz olsam da hukuki konularda elimden geldigi kadariyla yardimci olabilirim, olmadi avukat abime sorarim bir sekilde sorularinizi yanitlarim.
Bankacıyım.Yardımcı olabiliceğim bir konu olursa mesaj gönderebilirsiniz.
Vücut geliştirme yapıyorum 2 yıldır + boksör + öğrenciyim başka bi işe yaramam :D
Bende bankada çalışıyorum fiyatlamada çok rekatbetçi olamasakta bi sorarsınız. Elimden gelen bişi olursa yapmaya çalışırım (etti 3 meslektaş varmı arttıran)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)