profesyonel denizciyim
konu hakkinda pm den mesajla ulasanlara merak ettikleri hususlari cevaplayabilirim
saygilarimla
Devlet memuruyum işe yaramaz ama yeni bir girişimle bir atölye patlattık cafe racer projeleri hazırlıyoruz. Her türlü motosiklet den cafe racer yapılır Retro moto Work
Ben dizilerde kamera grubunda calisiyorum dit (dijital görüntü teknisyeni) veya focus puller olarak güzel köylü poyraz karayel acil ask araniyor iliski durumu karisik gibi bir cok dizide calistim suanda star tv de gündüz kusaginda yayinlanan günlük bir dizi olan askin bedelinde çalışmaktayim muhtemelen kimseye yardimim dokunmaz ünlüler ile fotoraf disinda 😂
Anadolu tarafında subeniz vs mevcut mu ? Krav maga ilgimi cekmistir
tıp 1. sınıf öğrencisiyim Ankarada 4. 5. sınıftan önce hiç bi işinize yaramam :D ama bu posttan 4 5 yıl sonra ararsanız 2 3 dkda ambulanstan hızlı bi şekilde yanınızdayım önce ambulans sonra beni arayabilirsiniz
Yazılımcıyım. Muhasebe, erp sistemleri üzerine web ve masaüstü yazılımları yapıyorum. Ayrıca mali müşavirim. Aktif olarak hem mevzuatı, muhasebe uygulamalarını hem de yazılım teknolojilerini yakından takip ederim. Bu alanlarda özellikle de bu forum üyelerine yardımcı olmayı tabiki isterim....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)