İstanbulda nerelerde motor kiralanabilir arkadaşlar. Bu hafta sonu için kuzene motor kiralamak istiyoruzda. Bilgisi olanlar paylaşsın lütfen
İstanbulda nerelerde motor kiralanabilir arkadaşlar. Bu hafta sonu için kuzene motor kiralamak istiyoruzda. Bilgisi olanlar paylaşsın lütfen
Mecidiyeköy profilonun orada turuncu kiralama var.
Özelden atıyorum numarayı
Türkiyede tatil yörelerindeki scooterlar hariç motosiklet kiralanmaz.
Kesinlikle motorsiklet kiralamayin basa beladir binlerce tl borclu cikarsiniz (eger taniyosaniz adamlari ayri mesele)
Ferco Motor Vespa kiralıyor.
İnternette araba kiralama şikayetlerinin aynısını düşünebilirsin.
Sen bunla teker yapmışsın, çizmişsin, yok bu böyle değildi, şehirdışına çıkmışsın, lastik yakmışsın... bi ton şey söyleyebilir.
Ayrıca genelde boş senet imzalatılır... "ya abi sadece formalite icabı" derler... 10.000TL yazdığında oraya paşa paşa ödersin.
Kaza yaparsan da sıfır motor parasını gözden çıkar derim.
valla öyle boş senet falan imzalamayı düşünmüyorum. sigorta şirketleri araç kiralamalara özel sigorta yapıyor. öyle bir tavır takınan yerden kiralamayı düşünmüyorum. 2 kuruşluk makine için 10 kuruş isteyenden hele hiç. ama kiralayabilirsem güzel bir turlayacağız. belki motor festivaline gideriz
Büyükçekmece de bir yer vardı. Malum sitede "Büyükçekmece motor kiralama" diye aratırsanız bulursunuz.
Sigorta şirketleri motosikletlere kasko yapmaktan kaçınırken özel bi sigorta hazırladığını pek düşünmüyorum.
Profesyonel bi motosiklet kiralama hiç duymadım. Bu sitede 3 4 ay önce konu açan biri vardı.. bu işe yeni girdim vs demişti. Ona bak istersen.
250TL ye R1 kiralayanın sonu 10.000 TL faturadır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)