Üniversite 1.82 boya rağmen 63 kilo olan ben, şimdilerde 90 kiloya çıktım ve zayıf yapılı insanlarda sonradan alınan kiloların göbek bölgesinde toplanması durumu ile acı bir şekilde karşılaştım.. yaşda ilerlemeye başlayınca göbek daha bir ortaya çıkıp, kendini göstermeye, benden önce sohbete girip bana arkadaşlık etmeye başladı.
Benim için tehlike çanları çalmaya başlayınca diyete giriştim. Motosiklet ekipmanları bu konuda oldukça yardımcı oluyor, onları giyince sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa saunadaymışım gibi çok güzel ter atıyorum. Yemeyi azaltıp, su tüketimini arttırdım. Sabah kahvaltısı ve geç öğle yemeği ile günü bitiriyorum, akşam sadece meyve yiyorum. Önümüzdeki ay tatile gidicem, tatilci arkadaşların göz zevkini bozmak istemiyorum. Bakalım 1 ayda kaç kilo verebileceğim. Varsa tavsiyeleriniz/tecrübeniz/başarıya ulaşmış gayretleriniz bilmek isterim.
Çok önemli not: öneriler fazla spor ağırlıklı olmasın.. Zira vakit ayırmam çok zor ve tembel bir insanımdır. Sadece basit eğzersizler olabilir.