biri gönlüme yardım etsin...
Reklamlar
-
Herkese selam...
bu satırları neden yazıyorum hiçbir fikrim yok... 16 17 yaşında yaşamam gereken duyguları şimdi yaşayınca çok ağır geliyor...
Değerli forumdaşlar kız arkadaşımdan ayrıldım ve çok kötü durumdayım... yaklaşık bir buçuk senelik beraberliğimize geçen hafta itibari ile nokta koyduk... daha önce hiç değer vermediğim kadar değer verdim ve hiç sevmediğim kadar çok sevdim... hatta daha önce sevgi nedir bilmediğimi onunla farkettim... ikimizde 30 yaşındayız ve kendisi geçen kıştan beri vanda öğretmen ben ise izmirde mühendisim... 2 kere yanına gittim yani mesafeler konusunda bir sıkıntım yok... bir süredir aramızda çeşitli tartışmalar var ve hiç birisi halledilemeyecek şeyler değil... ancak kız arkadaşım ilişkimizin başından beri olmayacak şeyleri kafasına takıyor... bana birisi anlatsa seni istemiyor bak ayrıl uzatma derdim ama bunun farkında olarak 1 yıldan fazladır sevgim için mücadele ediyordum... hatalarım da var kesinlikle kolay bir insan değilim ama bu hatalar ilişkimizi bu derece yıpratacak şeyler değil... yani ilişkimizin en başından beri acı gerçek şu ki kız arkadaşım benim onu sevdiğim kadar beni sevmiyor... benim ona gösterdiğim ilgi kadar bana ilgi göstermiyor... benim ona değer verdiğim kadar bana değer vermiyor... sanıyorum herşeyim onun olduğunu bildiği için böyle yapıyor... sanıyorum adan zye kendimi açtığım için beni kolay sanıyor bilmiyorum ama durum maalesef bu... bu kadar emeği lüzumsuz konularla hiç etti... yine konuşmaya gittim ve yine ikna edeceğimi biliyordum ancak bu sefer kardeşinin benim hakkımda attığı mesajda beni küçümsediğini gördüğümde sinirden deliye döndüm ve orayı hemen terkettim... sizlere tavsiyem şu ne kadar severseniz sevin eğer karşınızdaki bayan her durumda bu ilişkinin yürüyemeyeceği sonucuna varıyorsa daha fazla uzatmayın... hatta kimseyi çok sevmeyin... kimseye kendinizi açmayın... unutmayın bir gün öyle bir çekip gider ki yaptığı haksızlığı kendinize yediremezsiniz... ben onun şu şu hareketlerini görmezden geldim ama o benim çok basit hatamı bile büyütüyor diyorsanız siz de benim durumuma düşmeye yakınsınız demektir...
sizlerden ricam da ne olur içimdeki bu sıkıntı nasıl geçecek birisi anlatsın... odamda oturdukça içim daralıyor ama motosiklete binmek istemiyorum çünkü saçma hareketler yapıyorum... içim şişti... benim de haksız olduğum dünya kadar konu var ama bana ve ilişkimize yapılan haksızlığın yanında devede tüy kalır... bana bu üzüntülü durum nasıl geçecek biri söylesin lütfen....
Reklamlar
-
-
Moderatör
mucoist adlı üyeden alıntı
Çivi çiviyi söker!
Şimdi çivi çiviyi söker diyecektim ki yazmışsın..
quattromeb adlı üyeden alıntı
Herkese selam...
bu satırları neden yazıyorum hiçbir fikrim yok... 16 17 yaşında yaşamam gereken duyguları şimdi yaşayınca çok ağır geliyor...
Değerli forumdaşlar kız arkadaşımdan ayrıldım ve çok kötü durumdayım... yaklaşık bir buçuk senelik beraberliğimize geçen hafta itibari ile nokta koyduk... daha önce hiç değer vermediğim kadar değer verdim ve hiç sevmediğim kadar çok sevdim... hatta daha önce sevgi nedir bilmediğimi onunla farkettim... ikimizde 30 yaşındayız ve kendisi geçen kıştan beri vanda öğretmen ben ise izmirde mühendisim... 2 kere yanına gittim yani mesafeler konusunda bir sıkıntım yok... bir süredir aramızda çeşitli tartışmalar var ve hiç birisi halledilemeyecek şeyler değil... ancak kız arkadaşım ilişkimizin başından beri olmayacak şeyleri kafasına takıyor... bana birisi anlatsa seni istemiyor bak ayrıl uzatma derdim ama bunun farkında olarak 1 yıldan fazladır sevgim için mücadele ediyordum... hatalarım da var kesinlikle kolay bir insan değilim ama bu hatalar ilişkimizi bu derece yıpratacak şeyler değil... yani ilişkimizin en başından beri acı gerçek şu ki kız arkadaşım benim onu sevdiğim kadar beni sevmiyor... benim ona gösterdiğim ilgi kadar bana ilgi göstermiyor... benim ona değer verdiğim kadar bana değer vermiyor... sanıyorum herşeyim onun olduğunu bildiği için böyle yapıyor... sanıyorum adan zye kendimi açtığım için beni kolay sanıyor bilmiyorum ama durum maalesef bu... bu kadar emeği lüzumsuz konularla hiç etti... yine konuşmaya gittim ve yine ikna edeceğimi biliyordum ancak bu sefer kardeşinin benim hakkımda attığı mesajda beni küçümsediğini gördüğümde sinirden deliye döndüm ve orayı hemen terkettim... sizlere tavsiyem şu ne kadar severseniz sevin eğer karşınızdaki bayan her durumda bu ilişkinin yürüyemeyeceği sonucuna varıyorsa daha fazla uzatmayın... hatta kimseyi çok sevmeyin... kimseye kendinizi açmayın... unutmayın bir gün öyle bir çekip gider ki yaptığı haksızlığı kendinize yediremezsiniz... ben onun şu şu hareketlerini görmezden geldim ama o benim çok basit hatamı bile büyütüyor diyorsanız siz de benim durumuma düşmeye yakınsınız demektir...
sizlerden ricam da ne olur içimdeki bu sıkıntı nasıl geçecek birisi anlatsın... odamda oturdukça içim daralıyor ama motosiklete binmek istemiyorum çünkü saçma hareketler yapıyorum... içim şişti... benim de haksız olduğum dünya kadar konu var ama bana ve ilişkimize yapılan haksızlığın yanında devede tüy kalır... bana bu üzüntülü durum nasıl geçecek biri söylesin lütfen....
Dostum sana gelince sorunun cevabını kendin vermişsin zaten. Beni kafasinda bitireni ben bellekten siler atarım.. Sen de öyle yap, bu ona koyacaktır, senden geri hareket bekler anlattığın durumda. Bu duruma düşme.. Eğer ortada bir saygı kalmadıysa yoluna bak,... Çık dışarı yeni insanlarla tanış. Güzel fikir.
-
mucoist adlı üyeden alıntı
Çivi çiviyi söker!
bunun acısını benden sevgi bekleyen bir insandan çıkaramam ki... belki de kız arkadaşımın bana yaptığı da buydu... önceki hayal kırıklıklarının acısını benden çıkardı bilerek veya bilmeyerek...
-
Özgürlük den daha önemli ne var hayatta. Kurtulmuşsun. Bugün geri kalan hayatının ilk günü ve bir daha bu dünyaya gelmeyeceksin. Daha değişik planlar yap, gezilere çık, spor yap aksiyon şeyler dene, tatile git değişik ülkelere gezilere git dünya turuna çık yada çıkmak için plan yap. Değişik insanlar, kültürler tanı. Hayalini kurup yapamadığın şeyleri düşün. Yaşa hayatını. Yaşadığını anlayabilmen için bir fırsat gelmiş sana.
-
Dostum bu tarz duyguları cogu insan binlerce kez yasiyor.İnan bana hepsinde de zaman en iyi ilac. Bir sure sonra hafifleyecek sonra tamamen yok olacak. Sana deger vermeyen biri icin uzulmeyi ise yanlis buluyorum. Gerci herhangi bir insan icin uzulmeyi bile yanlis buluyorum. Hayat kısa. Ona buna uzulerek harcamayın abi.Gencliginizin tadını cikarın, gezin,tozun.. Her iliskiyi ciddiye baglamayın sonra hep husran oluyor. Manita yapın, takılın anın tadını cikarın. Ciddiye gidecek bir iliski ise zaten tum taslar kendi kendine yerlerine oturuyor zamanla.
-
Motosikletin var arkadaşım bin git yeni yerlere yeni insanlarla tanış, ciddi diyorum biz öyle bir aşk acısıyla yerlere düşecek insanlar değiliz, bunu derken özgürlüğü kastediyorum, kimseye bağlı değilsin, sana bağlı kalacak kim ise o gelsin,
demek istediğim, bu hayata kurallarını yediren bir insan olarak sen istediğin zaman istediğin yerde istediğin kişiyle olabilirsin, malesef çok seven çok öpülür bizim topraklarda, aldırış etme, arayıp sorma sakın. güç budur!
o kim? sen kimsin? aradaki farkı gaz açarak göreceksin
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
sevgili arkadaşım;
üzülme dememiz kendini üzmeyeceğin anlamına gelmiyor. bu kadar üzülmenin temel nedenini ise zaten kendin açıklamışsın. karşındaki insan senin verdiğin kadar değer vermemiş sana. gereğinden fazla yüceltip, gereğinden fazla sevince böyle oluyor. hepimiz farklı zamanlarda benzer kalp kırıklıkları yaşadık. iyi ki yaşamışsın! hep iyi tarafından bak olaylara. düşünsene: ya bu durumu fark edemeyip evlenmiş olsa idiniz? evlendikten sonra başına bunlar gelse idi? yada hem evli hemde çocuğun varken?
geriye dönüp bir bak. verdiğin sevginin ne kadarını kendin alabildin? benimde hatalarım var demişsin. hatalarının neler olduğunu keşfet. bırakıp gitmeyi tercih etmiş olan birine daha fazla bağlanmanın, kendi dünyanda onu düşünüp yüceltmenin anlamı yok. bu sıkıntılar zaman ile geçer. öyle kesin bir tedavisi yok kalp kırıklığının. zaman ne yazık ki her şeyin ilacı.
hayatı akışına bırak biraz. işine yoğunlaş, arkadaşlarına yoğunlaş. konusunu açma, bitmiş bir ilişkinin muhabbetinin dönmesine müsade etme. sen onu ve onu hatırlatan şeyleri hayatından ne kadar çabuk çıkarırsan o kadar çabuk hafifler yükün. lakin şunu bil: asla unutmayacaksın. aradan yıllar geçtikten sonra bile adını duyduğunda, bir yerde karşılaştığında veya şans eseri ortak bir arkadaşınızın sayfasında onun hesabını gördüğünde için cız edecek. merak edeceksin ve göreceksin ki o hayatına devam etmiş. ve şundan emin ol: o hayatına devam edecek! nereden mi biliyorum? bu kalp kırıklığını yaşayan tek sen değilsin de ondan...
-
-
30 Temmuz 2015, 11:46
Moderatör
quattromeb adlı üyeden alıntı
bunun acısını benden sevgi bekleyen bir insandan çıkaramam ki... belki de kız arkadaşımın bana yaptığı da buydu... önceki hayal kırıklıklarının acısını benden çıkardı bilerek veya bilmeyerek...
Çivi Çiviyi söker derken git başkasından acını çıkart demedi, kafanı dağıt, yeni insanlar ile tanış ve konsantrasyonunu bu yönde oluştur demek istedi.. Git baskasına at.a manasında değil yani.
-
30 Temmuz 2015, 12:24
Tavsiye veremeyiz ama anca bende bişeyler yazayım.
1-"Dünya Fani Ölüm Ani" bu hayatımızdan başka bir hayatımızda var.Hiçbir şey için üzülmeye değmez.
2-Sana değer vermeyene değer vermeye devam ettikçe olay kesinlikle bi yerlerde kopuyor.O yüzden verdiğin değeri kademeli olarak azalman gerekir.Bir anda silip atmak belki zor olabilir.Bu yüzden diğer arkadaşlarımızın da dediği gibi olay zamana bağlı.Sen kendini sıkma Allah başka dert tasa sıkıntı vermesin.
-
30 Temmuz 2015, 12:43
-
30 Temmuz 2015, 12:46
-
30 Temmuz 2015, 12:50
-
30 Temmuz 2015, 13:39
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
30 Temmuz 2015, 13:50
zamanla acısı azalır ama daha büyüğünü yaşayamadan evlenirsen acısız anıları hep aklında olacak! aşk enteresan bir şey sevgi böyle değil, o yüzden hep derim aşık olmayın, sevin.
ben her aşık olduğumda bundan daha büyük acı yok zannederdim, (manevi olarak) sonra sevdim, evlendim
-
30 Temmuz 2015, 14:05
durum şu: sevdiğin kişi uzakta ve seni senin onu sevdiği kadar sevmediği gibi bu ilişkiyi bitirdi veya bitirdiniz
durumu kabullenirsen çabuk atlatırsın
atlatamamanın sebebi kabullenememektir
seni beğenmiyor olması değersiz hissettirmesin
herhal bu durumları bir varlık/ benlik meselesi yaptığımızdan olaya saplanıyoruz ve acı çekiyoruz
olmadı de, geç...
hayatına devam et
sevdiğin yanında olmuyorsa, yanında olmak isteyeni sev
-
30 Temmuz 2015, 14:13
Durumunu çok ama çok iyi anlıyorum zaten 100 kişiden 95i bunları yaşamıştır. Gerçekten sevdiğin için canın çok yanar ama kesinlikle geçecek tek ilaç zaman. Fotoğraflar, duygusal müzikler, filmler ne varsa uzak duracaksın. Yeni bir ilişkiye hemen başlama. Arkadaşlarınla ve ailenle vakit geçir zaten bir süre sonra acı azalacak umursamamaya başlayacaksın. Allah yardımcın olsun. Umarım daha iyi insanlarla karşılaşırsın.
-
30 Temmuz 2015, 15:11
Geniş düşün, dar düşünme
kafanı duvara dayayıp bakarsan görüş açın çok dar olacaktır
olaylardan azıcık uzaklaş
geriden daha net görülür durum
aynen başkalarının durumu değerlendirmesi
senin ise hala olayın üzüntüsünde olman gibi
Diyanet Vakfi: Yoksa insan, her arzu ettiği şeye sahip mi olacaktır?
Kuranı kerim necm 24
her istediği insanın olacak diye bir kural yok
bir kızı 10 kişi ister 1 kişi alır
bu da geçer
unutmak konusunu hıc acmayalım
-
30 Temmuz 2015, 20:42
Murat.K. adlı üyeden alıntı
sevgili arkadaşım;
üzülme dememiz kendini üzmeyeceğin anlamına gelmiyor. bu kadar üzülmenin temel nedenini ise zaten kendin açıklamışsın. karşındaki insan senin verdiğin kadar değer vermemiş sana. gereğinden fazla yüceltip, gereğinden fazla sevince böyle oluyor. hepimiz farklı zamanlarda benzer kalp kırıklıkları yaşadık. iyi ki yaşamışsın! hep iyi tarafından bak olaylara. düşünsene: ya bu durumu fark edemeyip evlenmiş olsa idiniz? evlendikten sonra başına bunlar gelse idi? yada hem evli hemde çocuğun varken?
geriye dönüp bir bak. verdiğin sevginin ne kadarını kendin alabildin? benimde hatalarım var demişsin. hatalarının neler olduğunu keşfet. bırakıp gitmeyi tercih etmiş olan birine daha fazla bağlanmanın, kendi dünyanda onu düşünüp yüceltmenin anlamı yok. bu sıkıntılar zaman ile geçer. öyle kesin bir tedavisi yok kalp kırıklığının. zaman ne yazık ki her şeyin ilacı.
hayatı akışına bırak biraz. işine yoğunlaş, arkadaşlarına yoğunlaş. konusunu açma, bitmiş bir ilişkinin muhabbetinin dönmesine müsade etme. sen onu ve onu hatırlatan şeyleri hayatından ne kadar çabuk çıkarırsan o kadar çabuk hafifler yükün. lakin şunu bil: asla unutmayacaksın. aradan yıllar geçtikten sonra bile adını duyduğunda, bir yerde karşılaştığında veya şans eseri ortak bir arkadaşınızın sayfasında onun hesabını gördüğünde için cız edecek. merak edeceksin ve göreceksin ki o hayatına devam etmiş. ve şundan emin ol: o hayatına devam edecek! nereden mi biliyorum? bu kalp kırıklığını yaşayan tek sen değilsin de ondan...
Biliyorum devam edeceğini... Hayatına öyle bir devam edecek ki benim ondan beklediğim ve hayatta yapmam dediği şeyleri bir başka kişiye lüzumsuz ilişkilerde yaparak devam edecek hem de... Bu durum beni ayrıca kahrediyor... Kendime yediremidiğim bahaneleri ise ayrıca kahrediyor... İşim var çalışıyorum ama anlık da olsa aklıma geliveriyor... Gülüyorum tebessüm ediyorum ama içimde durum hiç iyi değil... Umarım ileride sizin tarif ettiğiniz gibi olur... Her aklıma geldiğinde içim acıyacak kesin ama umarım yüküm hafifler... Çok sevgilim oldu ama o benim ilk sevdiğim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)