Sağ Ve Sol Kolumda İkisindede 3 Er Tane Var.
Önemli Birşey Değildir,Dedim Doktora Falan Gitmedim.
http://img538.imageshack.us/img538/4650/83cFqb.jpg
Sağ Ve Sol Kolumda İkisindede 3 Er Tane Var.
Önemli Birşey Değildir,Dedim Doktora Falan Gitmedim.
http://img538.imageshack.us/img538/4650/83cFqb.jpg
UFO'lar kaçırmış seni dostum, Chip tuning yapmışlar
Şaka bi yana kilo almadan dolayı olan çatlaklara benziyo. İzleri elle ovuşturunca ağrı var mı ?
bunlara benzer şeyler genelde hızlı kilo alıp verme gibi durumlarda çıkar diye biliyorum... lakin ben doktor değilim.
Merhaba, doktor vs değilim bu konularda ihtisasım yok sadece fitness ile ilgiliyim bir kaç yılı aşkın, bu tarz deri yırtılmaları genelde fitness, vücut geliştirme tarzı ağırlık kaldırıp kas hücresini büyüten insanlarda olur. Bazen de hızlı kilo alan insanlarda da olur. Nedeni, hızlı kütle artışlarında deri yavaş yavaş gerilmeye vakit bulamaz yada deriniz çok gergindir genetik olarak, hızlıca gerildiği için yırtılır. Önemli birşey değildir kendiliğinden çoğu zaman geçmez cildiyeciye uğrayıp kesinlikle krem vs almalı her ihtimale karşı göstermelisin. Geçmiş olsun
vücut geliştirme sporu yapıyorsan şayet, ağrı da varsa kas yırtığı olabilir.
Hocam kas ve deri yırtılması. yaşadığınız garip bir olay ancak olabiliyor. Benim tam sırt bölgemde 3 adet var. Derinin bedenin beklenenden hızlı uzama ve genişleme yapması neticesinde ortaya çıkıyor. Benim boyum aşırı uzadığından sırtımda çıkmıştı yollar önce. Hala da izleri mevcut.
Sağolun Beyler Düşündüğüm Gibi O Zaman,Dövüş Sanatları İle Uğraşıyordum,Vücüt Genişleme Yaptı Bazı Arkadaşlarda Söylemişti.Kas Yırtılması Diye.Yinede Müsait Olunca Bir Doktora Gideyim O Zaman.
dostum deri yırtılması, büyük ihtimal göğüs çalışırken yırtılmıştır benim her iki tarafta var
belki omuz çalışırken de olmuş olabilir
Açılın doktorum. 3 yapraklı marihuana'dan kaynaklı
Eğer kilo alıp verdiysen yada bu süreç devam ediyosa yani sürekli alıp veriyosan oluyor bunlar.Benimde bacağımda ve baldırımda var sebebi buymuş.Ben her yaz kilo verir her kış kilo alırım hemde ciddi anlamda
Hic cinsel iliskiye girmiyorsan olur onlar. Herkeste gördü girmediğini keske paylasmasaydin.
Taam taam he he sensin sensin.
.acilin ben saglikciyim . Hep bunu demek istemisimdir :D Kas yirtilmasi degil onlar agro yok ise ama. Agri varsa baska bi sorun olabilir. O deri catlagi. Hizli genisleme ve daralmalarda oluyor. Genelde genislemelerde daha cok oluyor. Bknz; hamile karinlari. Cogu zaman kuruluktanda oluyo.1 ay icinde kizarikliklar azalip gecicektir. Yanlis anlama yara degil kizarikligi. Izi buyuk bi ihtimal omur boyu kalir tedaviye basvurmazsan. Ama cok olumlu sonuc alinmadigini duymustum. Onlarla yasamaya alis bence. Ayrica temiz tut cunku derideki yara ve çatlakları enfeksiyon kaynaklarının giriş açısından kolaydir.
Merhabalar
Benim de vücudumda mevcut.Bende kilo alıp vermekten oldu.Anladığım kadarı ile deride yırtılma oluyor.Muhtemelen kaskan da olur gibi.Tabi benim açıklamam tıbbi bir açıklama değil.
Bilg.
Sayg.
Sebebi kilo alıp vermek değil alakası yok. Cinsel ilişkiyle alakalı
Cilt elastikiyetini ve nemini kaybetmesin, bu yırtıkların devamı olmasın diye su tüketiminizi arttırın bence.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)