biz motoru almadan kızlardan başımızı alamazdık motor aldık kuruduk sakın kız tavlarım bilmemne rüyasıyla motor almayın öle bişi yok
biz motoru almadan kızlardan başımızı alamazdık motor aldık kuruduk sakın kız tavlarım bilmemne rüyasıyla motor almayın öle bişi yok
bunu okuyan bi kız varsa bi daha motorculara bakmaz.. bu muhabbeti yapanlarla ne işi olurki!!!
[COLOR="Red"]The Power of Dreams[/COLOR]
Bende motorla dolaşıyorum, yanımda hiç ayırmam 3 volt luk teyp motoru ehehe... sıcakta pişen hatuna dondurma çubuğundan pervane ile serinletip istediğim yere çekip götürüyorum deseeem yermisiniiiz Buda bi motorla kız tavlama sanatıdır benceee... Konuya kızan, kınayan arkadaşlara sevgi ve selamlar kızmayın burada eğleniyoruz... Bence art niyetle açılmamıştır bu topic kızmayın...
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
selase sana katılıyorum canım.bence çok ezikçe dedği gibi bi motora tav olan kızdan da zaten hayır gelmez.bi de artvinli abinin sözüne benzer bi söz söyliim 'karıdan korkmayan allahtan korkmaz' derler.ee bunu ben demiyorum
fireblade_07 adlı üyeden alıntı
aynen öyle çok haklısın...
64 tane yazı yazılmış bu konuya ki içinde benimde acizane 2-3 adet var. Vay canına neymiş bu motor oluyı. Motor olayı aynen çöçatan işiymiş meğer demek o yüzden ehliyet filan almak lazım mış. İşte şimdi anladım o sağlık raporunu.
ewet abi şu motoru kız tavlama muhabbetine sokmayın artık.o arkadaş kendini biliyo her dk ka kız nasıl tavlanır kız nasıl bakar hep bu muhabbet.şurda seviyeli güzel muhabbetler yapılırken rica ediyorum kapat artık şu kız davalarını!!!o site bu site değil yani!
aslında motorla kız tavlamak güzeldir tabi birkac hareketde biliyorsan işin kolay ama sakın her gülenin yanına gitmeyin
Ben bi yonja'ya kaçayım bari
Bizde bi aşağı parmak merakı var Romalılardan geliyo galibaDeepShock adlı üyeden alıntı
parmağını ister aşağı ister yukarı kaldır bizde geyik sevme diye bir şey var buda bizim hayvan severliğimizden geliyo.Ya arkadaş bu konuyu benactım cok eleştirenler oldu ama en cok ilgi bu konuya geliyo her gün ayrı ve cok ciddi konular acıyorum kimse iplemiyor bende diyorumki neyapalım arkadaş biz hayvanları seviyoruz en cok sevdiğimizde GEYİK tabiki doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmotocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
34380Khutuck adlı üyeden alıntı
parmaklarına dikkat et sıkışmasınmotocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu mesajları okudukça moralim düzeliyor stres falan kalmıyor geyiği harika yapıyoruz gerçekten ya süper
Ya siz ne kadar ezik adamlarsiniz. Ne bicim adamsiniz. 1 milyara cin motoruna ( o da motorsa artik, olsa olsa solex olur) biniyorsunuz. Abuk subuk hareketler yapiyorsunuz. Bu K. unakitan insallah vergileri 100 de 1500 arttirir da cin motoru bile alamazsiniz. Sizden nefret ediyorum. Motor kulturunun icine ediyorsunuz. Sizi taniyan her insanda bizi sizin gibi zannediyor. Zaten bu cbr125ler cikti abuk subuk tipler kendini motorcu zannetmeye basladi birde cinlilerle siz geldiniz. Abazalik yapmayin kardesim yeter. Motorla nasil kiz tavlanirmis. Aynaya bak once bir. Turkceyi bile dogru duzgun konusamiyorsunuz.
K.M.D Baskani
Enzo Dirlik
-Kemal Unakıtan kovalasın senienzodirlik adlı üyeden alıntı
-Bu konunun geyik amaçlı olduğunu anlamamışsın, tebrikler.
-Ben seni çok seviyorum sanki
-"Biz" dediklerinin hepsi senin tarzında adamlarsa bizimle karıştırılmamalarından memnunum.
-CBR125'ler, Çin motorları olmasaydı sadece senin gibi abuk-subuk tipler kendini motorcu zannedecekti, daha kötü olacaktı.
-Türkçede "adamlarsiniz, cin, artik, insallah" gibi kelimeler yok, bu kelimeler "Türkçe karakter" dediğimiz ı, ç, ü, ğ gibi harlerle yazılıyor.
-K.M.D. ne ki?
-ZATEN SENIN VE SENIN GIBILER OLDUKCA TURKIYEDE YASAMAYA NIYETIM YOKKhutuck adlı üyeden alıntı
- BENI SEVMEDIGINE COK UZULDUM AGLIYORUM SIMDI
- SENIN VE SENIN GIBILERIN BIZLE KARISTIRILMASINA IMKAN YOK CUNKU SEN DARWIN IN TEORISINI DOGRULUYORSUN
-BENIM ANNEM BABAM MIMAR SU AN YURTDISINDA UNIVERSITEDE OKUYORUM VE TURKIYEYE GELDIGIMDE SENIN GIBILERIN BIZIM GIBILERDEN FAZLA OLMASI BENI COK UZUYOR
- YURTDISINDA OKUDUGUM ICIN TASINABILIR BILGISAYARIMIN TURKCE KLAVYESI YOK, ZATEN SENIN DEDIKLERIN ALFABEYE GIRER SEN MI BANA TURKCE DERSI VERICEKSIN....
-Ağlamana devam.
-Ben teorinin son adımının insan olduğunu doğruluyorum, sense nerden geldiğimizi...
-Windows ayarlarını değiştirerek Türkçe olmayan klavyede Türkçe karakter kullanmak çok basit bir işlem, ama "Hoca verir talkımı, kendi yutar salkımı" düşüncesindeysen sana diyecek yok zaten.
-Lütfen mimar validenizi de alıp gider misiniz beyefendi? Biz burada birbirimize saygılı bir ortam kurmaya çalışıyoruz, "Kıroyum ama Goldwing bende"cilere çok ihtiyacımız yok.
Kiro Kurtce Bir Kelimedir. Kurtcede Erkek Cocugu Demektir. Evet Erkegim Para Da Bende Goldwing De Bende Allahtan Da Boyle Cunku Sende Olsa Simdiye Ulkemiz Coktan Seriat Olurdu
Pauhzuhauhzuahzuhauzhuahzuhauzhuahzuhuahzenzodirlik adlı üyeden alıntı
Gerçek misin sen yaaa Bu lafı da duydum, artık ölsem gam yemem
Not:"Kıro"nun anlamını çok iyi biliyorum. Etimolojik kaynağı kürtçe ama sosyolojik boyutu kelimenin şehir Türkçesindeki anlamıyla tamamen anlamsız. Beyhude çıkarımlar için kendini kasma.
Gelsin artık diyorum...Mümkünse ip ban.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)