Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Motorla Nasil Kiz Tavlanir

REKLAM ALANI
    LASTROMANTIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    biz motoru almadan kızlardan başımızı alamazdık motor aldık kuruduk sakın kız tavlarım bilmemne rüyasıyla motor almayın öle bişi yok

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fireblade_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bunu okuyan bi kız varsa bi daha motorculara bakmaz.. bu muhabbeti yapanlarla ne işi olurki!!!
    [COLOR="Red"]The Power of Dreams[/COLOR]

Mr.Wish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    :(
    Bende motorla dolaşıyorum, yanımda hiç ayırmam 3 volt luk teyp motoru ehehe... sıcakta pişen hatuna dondurma çubuğundan pervane ile serinletip istediğim yere çekip götürüyorum deseeem yermisiniiiz Buda bi motorla kız tavlama sanatıdır benceee... Konuya kızan, kınayan arkadaşlara sevgi ve selamlar kızmayın burada eğleniyoruz... Bence art niyetle açılmamıştır bu topic kızmayın...
    Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...

DeepShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selase sana katılıyorum canım.bence çok ezikçe dedği gibi bi motora tav olan kızdan da zaten hayır gelmez.bi de artvinli abinin sözüne benzer bi söz söyliim 'karıdan korkmayan allahtan korkmaz' derler.ee bunu ben demiyorum

Alıntı fireblade_07 adlı üyeden alıntı
    bunu okuyan bi kız varsa bi daha motorculara bakmaz.. bu muhabbeti yapanlarla ne işi olurki!!!

aynen öyle çok haklısın...

Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    64 tane yazı yazılmış bu konuya ki içinde benimde acizane 2-3 adet var. Vay canına neymiş bu motor oluyı. Motor olayı aynen çöçatan işiymiş meğer demek o yüzden ehliyet filan almak lazım mış. İşte şimdi anladım o sağlık raporunu.

ewet abi şu motoru kız tavlama muhabbetine sokmayın artık.o arkadaş kendini biliyo her dk ka kız nasıl tavlanır kız nasıl bakar hep bu muhabbet.şurda seviyeli güzel muhabbetler yapılırken rica ediyorum kapat artık şu kız davalarını!!!o site bu site değil yani!

aslında motorla kız tavlamak güzeldir tabi birkac hareketde biliyorsan işin kolay ama sakın her gülenin yanına gitmeyin

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Ben bi yonja'ya kaçayım bari

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Alıntı DeepShock adlı üyeden alıntı
    Bizde bi aşağı parmak merakı var Romalılardan geliyo galiba

ALBATROS-FB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar

geyik ve parmak

Alıntı motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
    parmağını ister aşağı ister yukarı kaldır bizde geyik sevme diye bir şey var buda bizim hayvan severliğimizden geliyo.Ya arkadaş bu konuyu benactım cok eleştirenler oldu ama en cok ilgi bu konuya geliyo her gün ayrı ve cok ciddi konular acıyorum kimse iplemiyor bende diyorumki neyapalım arkadaş biz hayvanları seviyoruz en cok sevdiğimizde GEYİK tabiki doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar
    TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı
    Ben bi yonja'ya kaçayım bari
    34380

Alıntı motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
    parmaklarına dikkat et sıkışmasın

chkaralama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zealsun zs 150-19
    arkadaşlar bu mesajları okudukça moralim düzeliyor stres falan kalmıyor geyiği harika yapıyoruz gerçekten ya süper

Motosikleti
    SUZUKI BANDIT 650S 2005 VE HONDA GOLDWING 2006

yazik

Ya siz ne kadar ezik adamlarsiniz. Ne bicim adamsiniz. 1 milyara cin motoruna ( o da motorsa artik, olsa olsa solex olur) biniyorsunuz. Abuk subuk hareketler yapiyorsunuz. Bu K. unakitan insallah vergileri 100 de 1500 arttirir da cin motoru bile alamazsiniz. Sizden nefret ediyorum. Motor kulturunun icine ediyorsunuz. Sizi taniyan her insanda bizi sizin gibi zannediyor. Zaten bu cbr125ler cikti abuk subuk tipler kendini motorcu zannetmeye basladi birde cinlilerle siz geldiniz. Abazalik yapmayin kardesim yeter. Motorla nasil kiz tavlanirmis. Aynaya bak once bir. Turkceyi bile dogru duzgun konusamiyorsunuz.

K.M.D Baskani

Enzo Dirlik

Motosikleti
    Alıntı enzodirlik adlı üyeden alıntı
    Ya siz ne kadar ezik adamlarsiniz. Ne bicim adamsiniz. 1 milyara cin motoruna ( o da motorsa artik, olsa olsa solex olur) biniyorsunuz. Abuk subuk hareketler yapiyorsunuz. Bu K. unakitan insallah vergileri 100 de 1500 arttirir da cin motoru bile alamazsiniz. Sizden nefret ediyorum. Motor kulturunun icine ediyorsunuz. Sizi taniyan her insanda bizi sizin gibi zannediyor. Zaten bu cbr125ler cikti abuk subuk tipler kendini motorcu zannetmeye basladi birde cinlilerle siz geldiniz. Abazalik yapmayin kardesim yeter. Motorla nasil kiz tavlanirmis. Aynaya bak once bir. Turkceyi bile dogru duzgun konusamiyorsunuz.

K.M.D Baskani

Enzo Dirlik
    -Kemal Unakıtan kovalasın seni

-Bu konunun geyik amaçlı olduğunu anlamamışsın, tebrikler.

-Ben seni çok seviyorum sanki

-"Biz" dediklerinin hepsi senin tarzında adamlarsa bizimle karıştırılmamalarından memnunum.

-CBR125'ler, Çin motorları olmasaydı sadece senin gibi abuk-subuk tipler kendini motorcu zannedecekti, daha kötü olacaktı.

-Türkçede "adamlarsiniz, cin, artik, insallah" gibi kelimeler yok, bu kelimeler "Türkçe karakter" dediğimiz ı, ç, ü, ğ gibi harlerle yazılıyor.

-K.M.D. ne ki?

Motosikleti
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı
    -Kemal Unakıtan kovalasın seni

-Bu konunun geyik amaçlı olduğunu anlamamışsın, tebrikler.

-Ben seni çok seviyorum sanki

-"Biz" dediklerinin hepsi senin tarzında adamlarsa bizimle karıştırılmamalarından memnunum.

-CBR125'ler, Çin motorları olmasaydı sadece senin gibi abuk-subuk tipler kendini motorcu zannedecekti, daha kötü olacaktı.

-Türkçede "adamlarsiniz, cin, artik, insallah" gibi kelimeler yok, bu kelimeler "Türkçe karakter" dediğimiz ı, ç, ü, ğ gibi harlerle yazılıyor.

-K.M.D. ne ki?
    -ZATEN SENIN VE SENIN GIBILER OLDUKCA TURKIYEDE YASAMAYA NIYETIM YOK

- BENI SEVMEDIGINE COK UZULDUM AGLIYORUM SIMDI

- SENIN VE SENIN GIBILERIN BIZLE KARISTIRILMASINA IMKAN YOK CUNKU SEN DARWIN IN TEORISINI DOGRULUYORSUN

-BENIM ANNEM BABAM MIMAR SU AN YURTDISINDA UNIVERSITEDE OKUYORUM VE TURKIYEYE GELDIGIMDE SENIN GIBILERIN BIZIM GIBILERDEN FAZLA OLMASI BENI COK UZUYOR

- YURTDISINDA OKUDUGUM ICIN TASINABILIR BILGISAYARIMIN TURKCE KLAVYESI YOK, ZATEN SENIN DEDIKLERIN ALFABEYE GIRER SEN MI BANA TURKCE DERSI VERICEKSIN....

Motosikleti
    -Ağlamana devam.

-Ben teorinin son adımının insan olduğunu doğruluyorum, sense nerden geldiğimizi...

-Windows ayarlarını değiştirerek Türkçe olmayan klavyede Türkçe karakter kullanmak çok basit bir işlem, ama "Hoca verir talkımı, kendi yutar salkımı" düşüncesindeysen sana diyecek yok zaten.

-Lütfen mimar validenizi de alıp gider misiniz beyefendi? Biz burada birbirimize saygılı bir ortam kurmaya çalışıyoruz, "Kıroyum ama Goldwing bende"cilere çok ihtiyacımız yok.

Motosikleti
    Kiro Kurtce Bir Kelimedir. Kurtcede Erkek Cocugu Demektir. Evet Erkegim Para Da Bende Goldwing De Bende Allahtan Da Boyle Cunku Sende Olsa Simdiye Ulkemiz Coktan Seriat Olurdu

Motosikleti
    Alıntı enzodirlik adlı üyeden alıntı
    Kiro Kurtce Bir Kelimedir. Kurtcede Erkek Cocugu Demektir. Evet Erkegim Para Da Bende Goldwing De Bende Allahtan Da Boyle Cunku Sende Olsa Simdiye Ulkemiz Coktan Seriat Olurdu
    Pauhzuhauhzuahzuhauzhuahzuhauzhuahzuhuahz

Gerçek misin sen yaaa Bu lafı da duydum, artık ölsem gam yemem

Not:"Kıro"nun anlamını çok iyi biliyorum. Etimolojik kaynağı kürtçe ama sosyolojik boyutu kelimenin şehir Türkçesindeki anlamıyla tamamen anlamsız. Beyhude çıkarımlar için kendini kasma.

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Gelsin artık diyorum...Mümkünse ip ban.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler