motorla/arabayla kız tavlanmaz...motor tavlanır...uyarayım dedim
edit:pardon bir önceki sayfada aynı şeyden bahsedilmiş...ben 2.sayfayı okumadan yazmıştım
motorla/arabayla kız tavlanmaz...motor tavlanır...uyarayım dedim
edit:pardon bir önceki sayfada aynı şeyden bahsedilmiş...ben 2.sayfayı okumadan yazmıştım
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
yaw arkadaşlar, motoru aldığımdan beri karşı cinsle ilişkim kesildi
eskiden ne biliyim toplu taşıma araçlarına binerdim, bi iki güzel bayanla tanışma fırsatımız olurdu. şimdi atla motora git işe, akşam olunca motorla gel eve. zaten motora taksit yetiştirecez diye ne bara gidebilir olduk ne cafe ye . antisosyal bi adam oldum çıktım. siz motorla kız tavlamaktan bahsediyosunuz şaşırmamak elde değil. yazık oldu bana. bi sürü güzel kızın (ki yazın gelmesi ile o kalın kışlık giysilerden de kurtuldular) yanında zırt diye geçiyorum, olacak iş mi?
bbrr ustama katılıyorum. bisikletle de kız tavlanır ama yanından zırt diye geçtiğin kızın arkamdan "yavruum" dediğini duymaktansa (iki gün ewel başıma geldi), karşılıklı muhabbet etmeyi tercih ederim
değişmeyen tek şey değişimin kendisidir..
Valla motorla kız tavlamak değil de kız kaçırılır bence Ben şimdiye kadar maalesef motorsikletlere ve motorculara sempati besleyen kız pek görmedim Anca diğer erkekler bakar motora
Şimdi genç arkadaşlar yaşanmış olaylardan somut örnekler ister ...Ahada alın
yıl 1991 ilk cross motorum olan 1988 bir honda xl 125 almışım (Kırmızı-beyaz) o yıllarda bir otelde barmenlik yapmaktayım yaş 22 hergün motorla işe geliyorum ne kadar çıtır turist hatun var hepsi bara doluşuyo akşam çıkılacak hatunu seçiyoruz ...seçmece yani ...Ama motorda ufak bi sorun oldumu parça için yatıyo ..ee bu arada tabi biz gene puch marka mobilete talim ediyoz (Mavi) ama yine seçmece olayı aynen devam sonra baktımki motora tav olan yok bisikletle gelsem yine seçerim.. (çok ama çok alçakgönüllü olduğumu da burdan anlayın işte) ..ama karizma + dil +motor üçlemesininde tabiki ekmeğini yedik
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
BBRR adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
Puch marka motorda gercekten karizma var ama.Cocuklugumda parmak ile gosterirdik onu.
Motor bir ulasim ve hobi aracidir.Kiz tavlamak erkeligin ve yetenegin getirmis oldugu yetenektir.
Kiza tavladin diyelim gelmis cici bicili hadi giy su dizligi hadi belligi kaski , yok olmaz sacim rofleli makyajim kayar .Al iste basina belayi is orda biter.Ne ugrasacaksin, hem motorun zevki tek cikiyor.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
olayın özü şudur turkish man schön yiyicen kebabı sevicen bütün kızları
SS makinada:Tüm duyu organlarımız yaptığımız işe odaklanmalıdır.gözümüz ve kulağımız sağa sola kaçmamalıdır.
Ama merak etmeyin ve bilinki hemcinslerimiz ve karşı cins tarafından farkediliyoruz.(Burnunuzun biraz havada olmasında sakınca YOKTUR)
Sakın olaki bu farkı farketmeye çalışmayın.!!!
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
abi motorum yok ki kız tavlayım ama bisikletim var ondanda kız tavlanmazki
[COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]
Valla pek uğraşmama gerek kalmıyor, hatunlar kendi geliyor
Aksini düşünen var mı?
Geliyorduuuuu... Artık evlendim, eşimle geziyorum Zaten motor için gelecek hatunlarla işim olmadı hiç. Motor motoru çeker derler
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Motorla kız tavlanmaz,(Boy'ın motoru dahil değildir bu genellemeye),aksine elinizdekinizden olursunuz.Aman deyim!!!
ben onu şaka olsun dıye yazdım aldanma yazılara sen arkadaşımselase adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Hala mı bu topic sürüyor. Sabah işe geldiğimde bi bakayım dedim, şimdi evdeyim ama hala devam ediyor.
discoda calısıyorum gunduzleri ise rehberlik hizmeti yapıyorum motorla daha çok iş çıkıyor efil efil daha tatlı geliyor turist kardeslerimize
Uğraşma, takmasın kask falan. Düşerse düşsün, motor sende oldukça tazesini bulursunzeda3000 adlı üyeden alıntı
Her Boyayı Boyadık FıstıkıYeşili Kaldı..
O diil de motordan anlamayan kızları manyak kandırıyorsunuz.Kanuni 250 C modeline 'Vay Harley'' diyen bir sürü hanfendi var mesela.
valla ben peşin peşin söyleyim benim motosiklete bakacak kız olacağını sanmıyorum ama bana bakma ihtimalleri var tabi
ALBATROS-FB abi ne topic acmısın ya dun oglen muhabbettini yapmıstık hala geyigi devam ediyor baksana
==============================
==============================
hani bi reklam vardı yol tıklım tıkış arabalarla dolmuş trafik milim ilerlemezken Vespa sahibi yakışıklı karizmatik çocuk güzel ablaya bi bakış atıp trafiğin ortasında ona bi tas (kask!) uzatıyodu! abla şöyle bi düşünüp kaskı kafasına geçirip, motora binip çocuğun beline sarılıp, ilerlemeyen tarafikte arabaların arasından yol alıyolardı.
yaaa olursa böyle olsun işte! o sebepten yanımda yedek bi tas(!) ı hiç eksik etmem , hani caddede trafiğin işlemediği zamanlarda belki lazım olabilir diye (!)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)