Hadi bakalım biraz Teksas-Tommiks muhabbeti yapalım :))
Reklamlar
-
02 Haziran 2006, 00:32
Reklamlar
-
02 Haziran 2006, 00:45
Yüzbaşı Volkan'daki pilotun adı Yüzbaşı Volkan dı
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
02 Haziran 2006, 00:46
oy oy abi ne yaptın yaktın bizi ya
-
02 Haziran 2006, 00:49
Makine adlı üyeden alıntı
Yüzbaşı Volkan'daki pilotun adı Yüzbaşı Volkan dı
))))) valla süpersin hehehehehe
Ama hep yüzbaşı olarak kaldı nedenini bilen varmı peki
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
02 Haziran 2006, 00:51
hatırlıyorumda abi kızılmaskenin yüzüğüne ne takmıştım.Amcamın atölyesinde kaç yüzük yaptım ama aynı kuru kafa çıkarmıyordu vurduğum yerlerde hakkaten niye hiç rütbe almadı o kadarda başarılı idi dimi
-
02 Haziran 2006, 00:57
tommiks teki albayın kızını hatırlıyomusun "suzi" saçlar iki yandan örgü belikli çilli kız ))))
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
02 Haziran 2006, 00:59
puik tommiks in itiydi dimi?
-
02 Haziran 2006, 01:03
ael320 adlı üyeden alıntı
puik tommiks in itiydi dimi?
yapma abi ya yapma allah aşkına o kaptan swing in itiydi.yanındada gamlı baykuş vardı
tommiks in iti yoktu doktor ve konyakçı vardı arkadaşı
-
02 Haziran 2006, 01:14
ulu manitu ahyaaaak yaşlanınca karıştırdım mı ne?
-
02 Haziran 2006, 01:14
-
02 Haziran 2006, 01:18
-
02 Haziran 2006, 01:18
abi bea kurtlar vadisinin asıl senaristi kılıçbalıgı diye bi gizli bilgi aldım allah aşkına birinci elden vede birinci vitesten bi gazlada bizde bilek olmazmı?
-
02 Haziran 2006, 01:20
SARHOŞ adlı üyeden alıntı
iyi mavra.............
sende okumadınmı usta yazsana hatırladıklarını.parkın demirlerinin üstüne serçeler gibi düneyip azmı okuduk 5 kuruşa.bide ne vardı hatırlıyomusunuz.
okumak 10 krş.
resimlere bakmak 5 krş.
5 krş verip resimlere bakıyor gibi yapıp okurduk farkına varıncada "olum sen okuyosun ya" falan derlerdi yok be ne okuması yavaş yavaş bakıyoruz derdik heheheeheh ne günlerdi beee
ael320 adlı üyeden alıntı
abi bea kurtlar vadisinin asıl senaristi kılıçbalıgı diye bi gizli bilgi aldım allah aşkına birinci elden vede birinci vitesten bi gazlada bizde bilek olmazmı?
Aman abi napıyon sen ya şişşşşşşşşşşşşşş.bunlar derin hökümet işleri açık vermeeeee
-
02 Haziran 2006, 01:26
way canına tekin abi sendemi texas tommiks okuyodun allah bea babamdan ne sopalar yemiştim uyduruk şeylere para veriyorum diye allah aşkına tekin abi sanada böyle yaptırımlar oldumu?
-
02 Haziran 2006, 01:34
kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
Selam millet
70 li 80 li yılların en popüler çizgi romanları vardı.
Tek eglencemiz
Teksas
Tommiks
Kızılmaske
Mister no
Tombraks
Yüzbaşı volkan
Kpatan swing.........
Mandrake' de vardı
-
02 Haziran 2006, 01:36
mesefe adlı üyeden alıntı
Mandrake' de vardı
Tabikiiii hadi bakalım dökülün dökülünnnnn
-
02 Haziran 2006, 10:24
Zagor tenayı unutmayalım abi helede o güzel çekiç gibi baltasını bir sineğibile tabancalardan daha hızlı ve daha net vurabilirdi ahıyaaaaaaaaaak
-
02 Haziran 2006, 10:24
yok yok.. siz ağız burun kırdıracaksınız bana illa.. töbe töbe... tommiksmiş, zemblaymış,yeyeymiş,işiniz yokmu sizin..
-
02 Haziran 2006, 10:28
peki hemen birşey sormak istiyorum zagor tenayın yanındaki kankasının ismini hatırlayan var mı
-
02 Haziran 2006, 10:40
KG 082 adlı üyeden alıntı
peki hemen birşey sormak istiyorum zagor tenayın yanındaki kankasının ismini hatırlayan var mı
Çikooooooo
Zembla daki yeye nin kaskında ne yazıyordu hadi bilin bakalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler