Hangi Yalın İnternet Paketi
Reklamlar
-
Bir konu ne kadar konu dışı olabilir ki , evet bu kadar olur. Adam aşk acısını sormuş ben de internet paketi sorayım dedim açtım konuyu.
Şimdi ev telefonu yok. Daha önce ttnet kullanıyorduk arkadaşın adına kayıtlı idi, ayrılınca internetsiz kaldım.
Yalın paketlere göz atıyorum siz hangisini önerirsiniz ? En uygunu için 60 TL vermek zorundayım sanırım.
Arada torrentten dizi film indiriyorum. Beni çileden çıkaracak kadar yavaş olmasın yeter.
Bu bilmem kaç mphs'e kadar olan ibareler çok üçkağıt içeriyor ama sabit hızlı paketler çok pahalı.
Ttnet'e mahkum muyuz ? Superonline 16mphs'e kadar kotasız internet için 64 TL istiyor.
Daha uygun fatura ödeyen ve internetinden memnun kalan kullanıcılar varsa sevinirim
İyi bayramlar
Not : Yarın sabah istanbul'da mini etkinlik yapacağız konusunu açtık ama hiç iplemediniz yazıklar olsun
Reklamlar
-
Motorum için internet diye başlık aç dostum.
-
Blindfire adlı üyeden alıntı
Motorum için internet diye başlık aç dostum.
Yo yo, bayan için internet paketi önerisi yazmalıydım
-
Yada yeni baslayan icin 1000 cc onerisi yaz. Dolusurlar :D
-
Azönce baktım 60 gb 49 tl diyor ama altından ne çıkar bilemiyorum.
Telefonsuz ADSL-16 49,90TL
Limitsiz/16 Mbps'ye kadar hız
/ 60 GB AKN
Ek Hizmetler Fiyat
Ev telefonu 10TL
Telefon için ek dakika
100 dk 5TL
300 dk 9TL
link
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Azönce baktım 60 gb 49 tl diyor ama altından ne çıkar bilemiyorum.
Telefonsuz ADSL-16 49,90TL
Limitsiz/16 Mbps'ye kadar hız
/ 60 GB AKN
Ek Hizmetler Fiyat
Ev telefonu 10TL
Telefon için ek dakika
100 dk 5TL
300 dk 9TL
link
Hocam ilginiz ve araştırmanız için teşekkürler.
Yalın internet diye pazarlama yapıp, sabit hat fiyatını eklemek çok güzel bir kampanya olmuş. Gerçi bunu hepsi yapıyor. Allah TTNET ile muhattap olma zorunluluğunu yaşatmasın kimseye. Tam bir rezaletler. Ama altyapı Türk Telekom tekelinde olduğu için benzin fiyatı kadar fahiş.
Fiber bağlasam aslında paramın karşılığını biraz daha alırım ama malesef bölgede altyapı yok :(
-
Ben superonline kullanıyorum 8mb hız limitsiz aylık'59'tl net ücreti var.Fiber ağ var ise 49tl oluyor.
ttnet e sakın kanma 59 tl deyip kurulum ücreti telefon ücreti modem ücreti diyerek faturanı 75tl ye çıkarırlar.
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
-
hsk adlı üyeden alıntı
Ben superonline kullanıyorum 8mb hız limitsiz aylık'59'tl net ücreti var.Fiber ağ var ise 49tl oluyor.
ttnet e sakın kanma 59 tl deyip kurulum ücreti telefon ücreti modem ücreti diyerek faturanı 75tl ye çıkarırlar.
Hocam 8 mb sabit mi yoksa 8 Mbps'ye kadar mı ?
Aylık net 60 TL'yi gözden çıkardım zaten. Hızı benim işimi görür sanırım. Kurulumu kendimiz yapıyor muyuz ? Tahattüt bitince fatura çok şişiyor mu ? Hazır bulmuşken sorayım size.
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Hocam 8 mb sabit mi yoksa 8 Mbps'ye kadar mı ?
Aylık net 60 TL'yi gözden çıkardım zaten. Hızı benim işimi görür sanırım. Kurulumu kendimiz yapıyor muyuz ? Tahattüt bitince fatura çok şişiyor mu ? Hazır bulmuşken sorayım size.
8mb sabit hızı kurulum basit zaten takınca fişleri hemen çalışıyor.modem için kurulum cd si falan yok yani.tahattüt zaten 2yıllık oluyor benim daha 1yılı var.
34 HSK 57
MONDİAL MASH
-
18 Temmuz 2015, 21:01
hsk adlı üyeden alıntı
8mb sabit hızı kurulum basit zaten takınca fişleri hemen çalışıyor.modem için kurulum cd si falan yok yani.tahattüt zaten 2yıllık oluyor benim daha 1yılı var.
Hocam inan sabahtan beri Superonline sayfasını delik deşik ettim, altını üstüne getirdim ama bahsettiğiniz tarifeyi göremedim.
Sabit hız olduğuna emin misiniz ? Yalın paketlerde 8 veya 16 mphs'e kadar var onlarda konuşma paketi ile 70'in üzerine çıkıyor.
69 TL'e var bir tane 16mphs'e kadar diyor.
-
18 Temmuz 2015, 21:08
Sokollu adlı üyeden alıntı
Hocam inan sabahtan beri Superonline sayfasını delik deşik ettim, altını üstüne getirdim ama bahsettiğiniz tarifeyi göremedim.
Sabit hız olduğuna emin misiniz ? Yalın paketlerde 8 veya 16 mphs'e kadar var onlarda konuşma paketi ile 70'in üzerine çıkıyor.
69 TL'e var bir tane 16mphs'e kadar diyor.
Dogru diyorsun 8mb e kadarmış şimdi giriş yapıp baktım kusura bakma yanlış bilgi verdiğim için.
34 HSK 57
MONDİAL MASH
-
18 Temmuz 2015, 21:10
hsk adlı üyeden alıntı
Dogru diyorsun 8mb e kadarmış şimdi giriş yapıp baktım kusura bakma yanlış bilgi verdiğim için.
Sorun değil hocam ne demek.
Hız konusundan memnun musunuz ? Superonline tek seçenek gibi kaldı şu an. 16mphs'e kadar olan da bu da belirli bir yerden sonra 2-3 mphs'e düşüyor zaten. Veri indirme veya genel kullanımda bir sıkıntınız yoksa ben de aynı tarifeyi alacağım bayram sonu.
-
18 Temmuz 2015, 21:15
alabiliyorsan fiber, yoksa sinan er' in tavsiyesi ehven-i şer' dir
-
18 Temmuz 2015, 21:17
Ben memnunum şahsen faturada saçma sapan şeyler ilave edip sonra şöyle böyle oldu demiyorlar en azından.
2 sene tt net kullandım 35tl idi sözde gelecek faturalarım hiç 35 ödemedim 2sene boyunca.
34 HSK 57
MONDİAL MASH
-
18 Temmuz 2015, 21:39
tigermbz adlı üyeden alıntı
alabiliyorsan fiber, yoksa sinan er' in tavsiyesi ehven-i şer' dir
Fiber mümkün değil malesef hocam.
hsk adlı üyeden alıntı
Ben memnunum şahsen faturada saçma sapan şeyler ilave edip sonra şöyle böyle oldu demiyorlar en azından.
2 sene tt net kullandım 35tl idi sözde gelecek faturalarım hiç 35 ödemedim 2sene boyunca.
Aldatmacaya kurulu kampanyalardan ben de sıkıldım. Derdini anlatacağın adama ulaşmak da mesele ttnet tam vampir.
Superonline bayisi yakınlarda yok ama telefonla başvuru yapmaya çalışacağım pazartesi.
Önerileriniz için çok teşekkürler, iyi bayramlar
-
31 Temmuz 2015, 19:05
ULTRANET LİMİTSİZ 50 GB AKN 16 Mbps'ye kadar Limitsiz TL46
ben 8 mbps ile 60 lira ödüyorum buna geçsem fena olmayacak :D
hem 2 kat hız hem fiyat uygun
http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Tam-Zamaninda-Kampanyasi.aspx?r=4acd4dee-89df-450a-996e-2851965a0409&WT.mc_id=google_ttnetdsltamzamaninda_ search_ttnetkws&WT.srch=1&gclid=COmE7ZPghccCFfMZtA odQB0P0Q
-
31 Temmuz 2015, 19:43
Kendi adıma ttnet ve doruknet den uzak duruyorum. Geri kalanı komatsu*
Vodafone adsl deyim. Ne fark ediyor? Derseniz, hiç bir şey fark etmiyor.
*(fark etmez)
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
31 Temmuz 2015, 19:55
eğer halen internet bağlatmadıysan sınırsız interneti olan komşuna at bi 20 25 tl wifi den bağlanırsın iş tamam komşuda göbek atar üstelik .Paran cebinde kalsın gerek yok bir yıl önce ben öyle yapıyordum birader komşuyla kavga edince iş bozuldu ben tam diğer komşuyu bağlayacaktım bizimkiler benden habersiz abone olmuşlar taahhüt bitince yine herhangi bir komşudan devam edeceğim full çeken 10 tane wifi var etrafta .
zaten bizim burada fiber net yok bağlantı bir halta yaramaz niye onlara vereceğim 60 tl
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
31 Temmuz 2015, 19:58
valla onlara guven olmuyo moruk 49.90 diyolar yok baglantiydi cart curt falan filan hesap bi geliyo ki 70 80
-
31 Temmuz 2015, 20:05
aynen bende bi ortak bulup kapattırmayı düşünüyorum ewdekini de bina yeni daha komşuluk oturmadı :D zaten ilk ben aldım zaten diğer komşular gelsin bi önce :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)