Acikcasi inanmadim ama hayretler icinde izledim
https://m.youtube.com/watch?v=oTvvkvl1oR0
Acikcasi inanmadim ama hayretler icinde izledim
https://m.youtube.com/watch?v=oTvvkvl1oR0
Tutkudur Motosiklet
bence gerçekliğine süphe ile yaklaşılmalı
dünyanın herhangi bir yerinde büyük ölçüde bir deprem yaratmanın yolu büyük ses dalgaları kullanmaktır
böyle bir şey van depreminin sebebi ise bu nepal'i de açıklıyor :(
ama böyle büyük bir ses dalgası nasıl duyulmaz fark edilmez (insan kulağının duyma sınırını geçse bile bir şekilde fark edilmeli)
ancak bu tür konular hakkında en iyi fikri "amariga bizi uydudan lazer atıp vuracak" olan tıklanma yaratmak için video yükleyen ergenlerin eseri de olabilir
hele videonun orjinal dilde çevrilmiş gibi durmaması bu savı güçlendiriyor
Abartılar komplo teorileri oldukça fazla bu konular hakkında.İşin birde gerçek olan boyutu var.Nıcola Tesla isimli çatlak profesör(çatlak çünkü insan neden osilatör icat etme gereği duyar.?) manhatton da inşaat halindeki bir binaya girip cebinden bir cihaz çıkarıyo ve binaya yapıştırıyor.binada deprem olmaya başlıyor.Etraftaki tanıklar cihazın hiç ses çıkarmadığını söylüyor.Eğer bu bilgiler doğruysa o dönemde bunu yapabilen cihaz günümüzde ne kadar gelişmiştir..?
Biz Türkler hiç bir konuda önlemimizi almıyoruz,depreme dayanıklı binalar yapmıyoruz,şehir planlaması yapmıyoruz,afet durumunda doğru düzgün acil durum planlarımız arama kurtarma ekiplerimiz yok ondan sonra bir felaket başımıza geldiğinde ya "kader kader" diye Allah'a suçu atıyoruz yada "aaa bak deprem silahları var tektonik bilmem ne silahları var Amerika yaptı bunları" diye başka ülkelere suçu atıyoruz.Çok kaderci ve yaptıklarının veya yapmadıklarının sorumluluğu üstlenmekten kaçan bir milletiz.Anca böyle videolarla kendimizi teselli ederiz.
birileri şikayet eder video'yu kaldırır youtube v.s, ardından yaymak isteyenler başka başka hesaplardan, gerekirse ufak editler yaparak tekrar yayınlar
HAARP ile ilgili bir çok bilgi var internette, doğruluğu kesin olmasada neden olmasın? biyolojik savaşlar, iklim kontrolü, Afrika kıtasında petrol çıkarılınca başlayan ebola virüsü, hatta kuş gribi, domuz gribi... bunlar labaratuvar deneylerinin sonuçları olabilir. aksi kanıtlanmadığı sürece üzerinde düşünmeye değer bence
iki teker ruhunu taşır ...
Ebola konusunu araştırırken ülkelerdeki IMF durumuna bakın. IMF olan ülkeler, hastalığın çıkış merkeziyle sınır komşusu bile olsalar Ebola girmiyor ülkeye. IMF olmayan ülkeler, arada sınır olmasa bile virüsten etkileniyor. Yoksa bu Ebola'nın IMF'ye alerjisi mi var?
HAARP'ı araştıran, Chemtrails'ede rastlar, bunu araştıran eskiden sadece NATO Askeriyesinin yaptığını öğrenir, şimdi ise nerdeyse her Yolcu Uçağında bulunan bişe. İçeriğinin hangi Maddelerle birleştiği ve bu Maddelerin, eskiye göre [30 sene öncesi] 10.000 kat arttığını kevşeder. Normal Trails nasıl ve hangi Şartlarda oluştuğunu araştıran, ve ara sıra Gökyüzünü izleyen biri bunun sıkça sıkıldığını görür. Hepsiylede bir bağlantı kurabilir.
İnsanoğlu her Rengi göremiyor gibi, her Frekansı duyamaz. Nerdeyse hepimiz Cep Telefonuyla görüşürkende Frekansları ne hissediyoruz nede duyuyoruz. Ama bunlar ortada. Beynimize zararıda var. Bazı İnsanlar daha hassas bazıları değil. Bunlar Dünya içinde, atmosfer içinde geçerli.
Birileri bi ara: "Dünyanın gerçeği, her science-fiction Filiminden dahada inanılmaz bir gerçektir" dedi.
Haarp değildir o haarp olsa duramassın
Ben inanmadım
şimdi hemen başlayalım
1 17 ağustos depremine avcılarda yakalanmış
2 van da olan 3 büyük depremde de van da yakalanmış ve bizzat arama kurtarma faaliyetlerinde bulunmuş biri olarak yazıyorum
bu gördüğünüz video tamamen kurgu bir videodur
deprem silahı falan filan olayı tamamen uydurma ve ü kuruşluk beyni ile düşünebildiğini zanneden komplo teorisyeni ergenlerden para kırmak için yapılmış birşeydir
17 ağustos depreminin artçıları 2 sene sürdü tam iki sene
van depreminin artçıları da yaklaşık o kadar sürdü
şimdi internet geyiğinden öteye gitmeye bu salak ve saçma videolara göre vay anasına tarzı geyik yapacağınıza
Thracian ın da dediği gibi depremlere ne gibi önlemler aldık önce bi onu konuşun
lan istanbulda büyük depremde kaçacak yeriniz yok caddelerin genişliğine bi bakın açığa kaçacağınız yer yok
van depreminde ilk önce kamu binaları yıkıldı yani hastaneler kullanılmaz hale geldi
allahtan pazar günüydü ve halkın neredeyse tamamı ya piknikte ya da açık alanlardaydı
düşünün en çok ölen kişinin çıktığı köyde düğün olmasaydı köyün tamamı ölmüştü öünkü tek bir tane bile yıkılmamış ev kalmamıştı
hadi büyük bi depremde yaralıları nereye koyacaksınız
depremde planınız nedir
deprem olduğunda hangi sığınaklara gideceksiniz
deprem olduğu zaman ailenizi korumak ve en azından ortamdan en az zararla kurtarmak için ne gibi bir planınız var
ya oturduğunuz bina sağlam mı
içinden sağ çıkacağınıza inanıyor musunuz
deprem için acil durum kitiniz var mı
ya su probleminizi nasıl çözeceksiniz
bu saydıklarım sadece basit ve temel konular
kafanızı saçmalıklarla dolduracağınıza
asıl meseleye odaklanın
Milletin aklini karistirmak icin her yolu deniyor insafsizlar ya
Tutkudur Motosiklet
Saçma sapan şeyler yazmayın kardeşim.. Azıcık mantıklı olun..
Hep bu mini etekli kızların yüzünden oluyo depremler..
cevabını hiç bir zaman bulamayacağımız sorulardan sadece bir tanesi. haarp.
Kim uğraşacak deprem yönetmeliği, afet alanları, eğitim falan. Ameriga yapıyor de geç.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)