---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
Bizim İnsanımıza Laf Edenler ,Yabancı Ülke Fanatikliği Yapanlar İçin Gelsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
Bizim İnsanımıza Laf Edenler ,Yabancı Ülke Fanatikliği Yapanlar İçin Gelsin.
Trafiğe bisikletle çıkmayı dene sonra gör bizim insanı. 3. dünya ülkesiyiz. Çok fazla şeyde dünyada son 5 teyiz. Sebebi insanlar. Bizim olan var ya onlar.. Adamların iyi olması ve bunu beğenmek gıpta etmek fanatiklik mi? Aynı kalitede düşünüp bu kalitede yaşamayı istemiyoruz.
Açın halinden aç anlar
Ama bu sosyal deney bizde yapılsa bizim ülkemiz bu konularda çok duyarlıdır elinden geleni yaparlar.
Malesef artık kim ihtiyaç sahibi kim bunu meslek haline getirmiş anlayamadığımdan elimden bir şey gelmiyor.
Her ülkenin sosyolojik yapısı farklıdır. Bizim ülkemizde dilenmek meslektir. Dışarıdan bakılırsa ihtiyacı olana yardım etmiyor gibi görünür. Deneyi yapanların tespitlerini okumadan videodan yorumlamak yanlış olur.
abi şehircilik :D https://www.youtube.com/watch?v=cV-BOqf5scg 22:20 dakikada başlıyor :D
yerine göre değişir bu tepkiler, genellemek zor.
Gariptir bizim insanımız. Açım desen yiyecek veren, üşüyorum desen kıyafet veren elbet çıkar da minibüste bayılsan kenara bırakır giderler.
evet ya biz süperiz, zamanında "ülkemde siyası baskı görüyorum" diyen herkezi topladılar, şimdi nasıl kurtuluruz diye uğraşıyorlar. O ülkenin dilini konuşamayanları kapıdan almıyorlar, hastanede dahi ilgilenmiyorlar.
Ülkemiz iyidir kimse ona bişey demiyor yardım severiz herkez zekatını parasını veriyor sonucta böyle bisey olsa evet 1-2 yardım ederim sahsen öyle bi yerde calısıyor olsam onun haricinde bende nazikce redderdim sonucta calısansın,Sana baglı degil bu
milkshake alıyorlar eğlence ürünü ister verir ister vermez gereksiz bir deney
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)