Agustosda Askerim Artık Uzun Bİ Süre Yokum Ortalıkta. İyisiyle Kötüsüyle Herkez Hakkını Helal Etsin
Agustosda Askerim Artık Uzun Bİ Süre Yokum Ortalıkta. İyisiyle Kötüsüyle Herkez Hakkını Helal Etsin
Hoşgeldin güle güle hayırlı tezkereler
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Hayırlı tezkereler.
| 500px.com/Arranger | Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg/videos | Flickr.com/photos/132925453@N03 |
Hayırlı tezkereler , güle güle git, güle güle dön.
Asker gidecek, geri gelecek diyoruz Muhabereci olmaya bak..
Hayırlı tezkereler,sende hakkını helal et bize
nasıl yani nasıl olacaz o dediklerini ?. Bu Arada herkeze teşekkürler
uzun dönem olarak gidecegim.
Ben 6 ay yaptım son 1 ay geçmek bilmedi ama uzun dönem yapınca kendini ona göre ayarlarsın. Vatan borcu bu yapacak bişey yok
Vayy apachi askere gidiyor demek. byy
Hayırlısı ile git ve uzman olarak kal....
Uzmana kal benden tavsiye acemin nere
Hayırlı Tezkereler güzel insan.
-Benim bildiğim Tankçı olma, Piyade olma.
-Yaptığın bir meslek varsa mutlaka belirt. Ortalarda bulunmaktansa bir yerlerde görev almak iyidir.
-Eğitimden kaçma keyif almaya bak. Şekilli vücut yaparak geri dönersin.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Allah kurtarsın dostum. Malesef vatan borcu adı altında cigeri 5 para etmez adamların karsısında mum gibi duracaksın. Ne derlerse emredersin cekeceksin. 1-2 pırpırı olan adamların egolarını tatmin edeceksin. Umarım jandarma cikmistir ki yapabilecegin en iyi askerligi jandarmada yaparsın. Hayırlı teskereler
Şanslı olsaydın trafik ışıklarında kendisine yaşil ışık yanarken geçen yayaya çarpıp kaçardın.
yaya orda canını teslim eder katil olur fakat 8 de 8 suç yayaya yüklenir berat ederdin.
Şanslı olsaydın doktordan testis kanseri raporu alır askere gitmezdin. Ama evlenip 3 tane çocuğun olurdu.
Şanslı olsaydın hemen senin işine yarayacak bir yasa çıkartılıp ziraat bankasına 30.000 TL cik yatırıp vatani görevini tamamlardın.
Acaba bunları uydurdummu yoksa bu gerçekmi.
şimdiden hayırlı tezkereler korkulacak bir şey yok oradaki askerlerde senin gibi vatan hizmetinde.
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
eskidendi onlar şimdi o eski halimden eser yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------
o senin güzelligin salih abim <3 . Hayırlısı artık ankara düşersem ziyaretime gelirsin artık ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------
pek bişey anlamadım ama yinede sagol
Bütün Emniyeti Çağırsan Bile...
Bizdeki Bu Sevdayı Bitiremezsin Memur Bey .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)