Ablam sen biber gazı al (jenix ama nato felan değil valla kör öder adamı) elektro şok cihazı kotu sonuclar dogurur savunucam diye katil olursun başın ağrır
Ablam sen biber gazı al (jenix ama nato felan değil valla kör öder adamı) elektro şok cihazı kotu sonuclar dogurur savunucam diye katil olursun başın ağrır
"araba yakıcısı maskeli bir çocuk tarafından yumruk yemiş bir insanım"
😂😂😂😅 :D :D araba yakıcısı :D :D araba yakmak insanı :D :D çok guldum bu cumleye :D
Çankaya metrodan çıkınca Basmane yonune dogru 100-150 metre git sonra sol tarfata telefoncular elektronikciler carsisi gorunuyor zaten kaybolman imkansiz
Biber gazi filan hikaye al bir tane muşta burna hafif dokunuş yaptinmi iptal zaten adam bende 6 senedir muşta ile geziyorum etraf çakal dolu çünkü .
Videoyu izledim ben baya yeterli bunlar stunt gun diye geçiyor nefsi müdafayı kanıtlayamazsanız silah kullanımına denk , adli tutanak tutulursa sıkıntı yaşayabilirsiniz. Taşıma ve Türkiye'de nasıl tedarik ediliyor bilmiyorum malesef
ablacım sen biber gazı ile devam et. Birde bizim cezaevlerine falan verdiğimiz teleskopik joplar var onlardan bulundur yanında
Üstüne biraz daha koy bunu al 😆😂😀😀 TR de magandalardan anca bununla kurtulabilinir
http://www.tufekpazari.com/product.php?id_product=116
Onuda alayım ben muşta da alayım o zaman yanlız polis çantamı bi kontrol etse, içinde şok cihazı, muşta, biber gazı görünce ne düşünür acaba, cici cici akıllı küçük kız modunda baksam paçayı kurtarır mıyım ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------
ya da daha çok sinirlenip daha fazla saldıraya geçer, hayır bana birisi sıksa, can havliyle ufak bi kız çocuğu ebadından, kocaman hulka dönüşürdüm bir an
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------
Stunt gun amerika da 5 kişinin ölümüne sebep olmuş yok yok istemem ondan!
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
Alım almasına da çantama sığmaz, birde pembesi olsa neyse, birde ağırdır bu, birde adamı öldürür bu ama hayır ben öldüremem ki, dolayısıyla; öldürmeyen acı güçlendirir tarzında ağırlığı ile kas yaptırır bu bana, sonra ben kaslarıma güvenirim, sonra onla kendimi koruyabilirim, tamam oldu bu iş
Biber gazı feci bir rahatsızlık ve yanma yapar, eger goze sıkarsanız saatlerce açamaz bile o yuzden gormeyen şey size saldıramazda
en iyi elektro şok bence insanın yumrugudur. vurdumu bayacaksın gerek yok öyle aletlere
Biber gazı hemen dağılan birşey, ters rüzgar varsa iki tarafta etkilenmez mi ?
Elektro şoku da pek anlayamadım. Kullanmak için fiziki lazım. O kadar yanaştıktan sonra zaten adam üstüme atlar.
Aleti çalıştırırsam bende etkilenebilirim. Ayrıca aleti kapadıktan 5sn sonra herşey normale dönüyor yine saldırabilir :D
yakınlarımda olsaydın senin yerine yapardım ama malesef uzakta gibi duruyorsun bnce biber gazı al sıktımı 2 gün kendine gelemiyo insan
Bütün Emniyeti Çağırsan Bile...
Bizdeki Bu Sevdayı Bitiremezsin Memur Bey .
Yurtdışında satılan jel kıvamındaki biber gazlarından ülkemizde bulunmuyor. Sprey olanlar rüzgarlı havada dağılacak seni de etkileyebilecektir. Ayrıca motivasyonu tam bir saldırganı durdurmaya yetmez. Polis bir arkadaşın portakal gazı tabir ettiği gazın bir fısıyla ben dahil odadaki 5 6 kişinin dizleri üstünde öksürmekten nefes almaya takati kalmadığına tanık oldum. Ama o gazı sivile satmazlar
Şok cihazını daha etkili buluyorum. Sesi bile ürkütücü. Ama saldırganla direkt temastayken o verdiğin eletriğin seni de etkileme ihtimali olur mu bilmiyorum. Bence en temizi boks kickboks tarzı sporlarla uğraşmak. Onu mu taşıyayım bunu mu taşıyayım derdinden kurtulursun.
Biber gazı yeni kanunlara göre silah olarak değerlendiriliyor bilginiz olsun.
benim eldivenlerle şoktan çok daha etkili olabilersin :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Allahım yaratıyorsun da neden başı boş bırakıyorsun şu hale bak yav yazıklar olsun şu akıl yoksununa verilen önerilere bakın yav
CEYDAMER sana sesleniyorum beni dinle iyi bi psikologa git
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)