Merhaba abilerim, ablalarım. Bugün üniversite sınavına girdim, edebiyat özürlü olduğum için sinav çok kötü geçti. Tm sıralamam yaklaşık 55 bin olacak ne tavsiye edersiniz. Var mi bildiğıniz önü açık bir bölüm.
Merhaba abilerim, ablalarım. Bugün üniversite sınavına girdim, edebiyat özürlü olduğum için sinav çok kötü geçti. Tm sıralamam yaklaşık 55 bin olacak ne tavsiye edersiniz. Var mi bildiğıniz önü açık bir bölüm.
çok kolaydı bugün sınav bende girdim . Sadece yazarlar ve kitaplarında takıldım gerisi peynir ekmek
Hayvan gibi espiri yapıyorsunuz yav, bundan sonra ilk YBR espirisi yapanı şiiiedecem.
Turizm oku bu ülkedeki en çok işlerden biri turizmdir. Benim şirketimde ne muhendisler ne fen edebiyatçılar çalışıyor turizmde :D
merhaba
ne istiyorsun onemli olan bu , hic dusundun mu sen ne istiyorsun
Pdr istiyodum malum en düşük 47 binle alıyor, alternatif olarak denizcilik işletmeleri yönetimi var aklımda ama o bölüm hakkında pek bilgim yok
Ne okuyacağınin önemi yok. Sektore karar ver. Sonra da hikâyeden bir bölüm oku. Okurken de AB projeleri Erasmus kostur. Parti time çalış. Okuldan sonra işin hazir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)