Benide sağdan soldan dürtmeye başladılar.
Kalıp şu " Ee okul bitti, güzel işin var, askerliğide hayırlısıyla bitirdin", Sonra birsürü kinayeli söz..
Yaşım mı geldi, evlensem mi ne ?
Benide sağdan soldan dürtmeye başladılar.
Kalıp şu " Ee okul bitti, güzel işin var, askerliğide hayırlısıyla bitirdin", Sonra birsürü kinayeli söz..
Yaşım mı geldi, evlensem mi ne ?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
meselaa... arkadan yaklasip "bö" desek, ziplar misin korkudan:Dmusti81 adlı üyeden alıntı
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Sakın evlenmeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
1-Bekar sultan yok,gören varmı?
2-Bütün sultanların haremi vardı,sizleri kandırıyorlar.
3-Çeşme kurumadan suyu doldurmak lazım.susuz yaşanmıyor.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
senin için zamanı geldiğini düşünüyosan ''ben yaparım'' diyosan bul ruh ikizini evlen hacum
benim görüşüm ''bekarlık'' hayatı doyasıya yaşamak (anti monoton yaşam)
hayatını yaşamak istiyorsan esinle beraber yaşa...
ben de suan adam gibi bi sevgili bulma çabaları içindeyim...olacaksa 1 tane olsun sonuna kadar benim olsun...
tek sorun motosiklet seven birisi...
illaki oda benim gibi motosiklete binecek...hastası olmasına gerek yok...benimle motora binsin ben nereye gidersem oda benle gelsin...esimle beraber gezerim...onunla beraber hayatımı yasarım...
bu hafta birisiyle tanısacağım bakalım....motosiklet konusunda anlasırsam ne mutlu bana...
ohoo siz hala evlenmediniz mi
ben minnikim daha hem okulum var , baslık param da üfüüüüü üçbinbeşşüzseksendokusaltı lira ...
Hacular hanginiz extremasınız hanginiz tüemsiniz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------
Ekleme : Allah bozmasın birlikteliğinizi..
ben bisey anlamadım
kim evli kim dul...kim dullu...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 ----------
yeri tanıstığım birine 3-5 hoş sohbetten sonra motosiklet mevzusunu açıyorum...daha tamam diyen olmadı...
ahada motosikleti isini içine katmadan evlendik...tutturdu ben binmem derse ben ne ...h yiycem...olmaaaz...sonradan papaz olmamak için ben bastan pazarlığımı yaparım...
bence işi şansa bırakmaktansa böylesi daha güzel...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)