ASKERLİK İÇİN İŞ YERİNDEN ERKEN ÇIKMA
Reklamlar
-
02 Haziran 2015, 14:06
S.A
03,08,2015 de askere giyedegim daha sülüs felan gelmedi, sülüs askere gitmeden 1 hafta önce felan geliyormuş galiba ama ben bu temmuzun başında felan iş yerinden ayrılmak istiyorum 1 hafta süre çok az 1 ay felan tatil yapmak istiyorum askere kadar.
işyerinde 3 yıldır çalısıyorum tazminatı almadan çıkmak olmaz 4.500 tl yakın para alıcam çünki ben işyerinden nası çıkabilirim erkenden sülüs ne zaman gelir bilgisi olan abilerden yardım bekliyorum
Reklamlar
-
02 Haziran 2015, 14:21
15,20 gün kala geliyor evrak sana .. benimkinde öyle oldu.. evrak geldimi veriyorsun evrağı resmi olarak çıkış oluyor.. gerisi patrona ve muhasebeye kalmış...
-
02 Haziran 2015, 14:35
En sağlıklısı askeri şubeden bilgi almak. Her sene değişen sistemler, ben sülüsü 2 gün önce aldım.
-
02 Haziran 2015, 16:16
şubeye sordum sülüs olmadan çıkamıyosun dedi sülüsüde bana temmuzun sonlarında gel al dedi ben temmuzun 1 inde gidicem ona ordakilere anlatcam olmadı patrona sölücem dicem 1 ay tatil yapmak istiyorum felan erken çıkmak istiyorum sülüsü sonra getircem felan inş. kabul eder.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
tyrung adlı üyeden alıntı
En sağlıklısı askeri şubeden bilgi almak. Her sene değişen sistemler, ben sülüsü 2 gün önce aldım.
2 gün sonra hemen askeremi gittin çalışıyormuyun ?
-
02 Haziran 2015, 16:17
Açıkçası ben askerlikle ilgili belge bile vermedim 3 yıldır çalıştığım firma bana direk tazminatımı 3 hafta önce verdi yolladı.
Askerlik sonrası işime de devam ettim
-
02 Haziran 2015, 16:19
tyrung adlı üyeden alıntı
Açıkçası ben askerlikle ilgili belge bile vermedim 3 yıldır çalıştığım firma bana direk tazminatımı 3 hafta önce verdi yolladı.
Askerlik sonrası işime de devam ettim
öle yere kurban olayım bende konuşucam muhtemelen burasıda izin verir 3 yıldır çalışıyorum gözde elemanlarından biriyim. ama sorun şu benim yaptıgım işi benden başka yapan yok cnc operatörüyüm yerimede daha eleman bulamadılar o yüzden izin vermicekler diye korkuyorum.
-
02 Haziran 2015, 16:21
-
02 Haziran 2015, 16:29
yeknet adlı üyeden alıntı
Yıllık iznini kullan.
6 gün va onuda kullancam
-
02 Haziran 2015, 16:52
Yıllık iznini kullanmazsan para olarak alabilirsin :D
Gerçi ben parayı da almadım askerden sonra gelince tatil yaparım ona sayarız dedik. öylede oldu.
-
02 Haziran 2015, 17:05
OHBE! gittim dedim böle böle anlattım ,dedi istedigin zaman çıkabilirsin bi rahatladım bi rahatladım anlatamam .
-
kardeş şimdi ben 1 ay öncesinden çıkmak istiyorum mümkün mü
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)