Bmw motosiklet test şartları.
Reklamlar
-
01 Haziran 2015, 13:03
Merhabalar.
Bursadaki bmw test gününe gidip r1200 test etmek istiyorum.
Fakat test koşullarını bilmiyorum. Arayınca açan kişide değişik şeyler söylüyor tam emin değil.
Sormak istediğim.
Düşü yaşarnırsa hasarı kim karşılıyor ?
R1200-f800 testi için ehliyet yıl sınırı var mı ? Örneğin 10 yıl ehliyet sahibi olmak vs. ?
Teşekkürler
Reklamlar
-
01 Haziran 2015, 13:53
Ehliyet yaş sınırı yok ve bildiğim kadarıyla motorları full kaskolu. ehliyetim 5 yıldan yeniyken dahi3-4 motor test etmiştim.
-
01 Haziran 2015, 13:58
Yanlıs hatırlamıyorsam koruma ekipmanlarını da sart kosuyorlar
-
01 Haziran 2015, 14:00
Ben Antalya'da test sürüşüne katılmıştım. Sadece ehliyet ve sürüş ekipmanınızla katılmamızı talep etmişlerdi. Test sürüşüne katıldığımda motosiklet ehliyetim 6 yıllık olduğu için yıl sorun olmamıştı. Sürüş ekipmanı olarak ta özellikle kasksız sürüşe müsaade etmiyorlar. Motosikletlerin tamamı da kaskoluydu ve herhangi bir kaza yada hasar olmayınca sonrasına bakmadım.
-
01 Haziran 2015, 14:22
Anladım çok teşekkür ediyorum hepinize.
Ekipman konusunda zaten yazın ortasında motosiklet botu giyen biriyim. O konuda çok hassasım.
Demekki bizede gidip test etmek düşüyor bu durumda
-
01 Haziran 2015, 18:26
Borusan fiyatları konusunda ismi gibi olsa da hizmet konusunda oldukça cömert. Test ve tanıtım günleri oldukça bonkör ve zevkli geçer. Bir çok etkinliğinde yeme-içme gibi şeyler de sunarlar çoğu zaman. Belirli bir tecrübeye geldikten sonra kesinlikle sahip olmak istediğim bir marka.
-
01 Haziran 2015, 21:59
Ben Bursa daki test sürüşü ne 3 kez katıldım. Hiç bir sorun çıkmadı.adam cbf 150 ile gelip K1600gtl test etti. Ekipman lar tam olsun yeter. Peki yakın tarihte teknik oto bursa da bir test sürüşü organizasyon u falan mı var
-
01 Haziran 2015, 22:16
Hafta sonu bursaenduro fest te motor getirmişler test yok ne Biçim iş
Ktm de test vardı
-
02 Haziran 2015, 15:17
F54 adlı üyeden alıntı
Hafta sonu bursaenduro fest te motor getirmişler test yok ne Biçim iş
Ktm de test vardı
Ktm olası hasar durumunda kullanıcıya ödetiyor.Bana göre çok saçma.
-
02 Haziran 2015, 20:26
Bugün gittim r1200 ü test ettim. Gerek motosiklet gerek katılım şartları olarak sorularınız varsa cevaplayabilirim.
-
02 Haziran 2015, 23:11
-
02 Haziran 2015, 23:58
Sinan Er adlı üyeden alıntı
O paraya değer bir motormudur ??
Açıkçası şuan muadili ktm 1190 ve 1290 adv.
Her 2 markayıda süren genelde ktm nin daha iyi olduğunu belirtiyor. Üstelik ktm ciddi derecede daha ucuz.
Bmwye oturduğunuz andan itibaren kalite kokusunu zaten alıyorsunuz.
Frenleri, vites geçişleri, torku herşeyi mükemmeldi.
Açıkçası çok param olsa Ktm yide test edip ikisi arasında seçim yapıp almak isterdim sanırım.
-
03 Haziran 2015, 00:49
beko12345 adlı üyeden alıntı
Açıkçası şuan muadili ktm 1190 ve 1290 adv.
Her 2 markayıda süren genelde ktm nin daha iyi olduğunu belirtiyor. Üstelik ktm ciddi derecede daha ucuz.
Bmwye oturduğunuz andan itibaren kalite kokusunu zaten alıyorsunuz.
Frenleri, vites geçişleri, torku herşeyi mükemmeldi.
Açıkçası çok param olsa Ktm yide test edip ikisi arasında seçim yapıp almak isterdim sanırım.
zehri aldın artık seni bmw yada ktm den başkası iflah etmez
-
03 Haziran 2015, 13:43
Bursa'da test organizasyonu mu varmış ?
-
03 Haziran 2015, 13:51
Evet ama bugün öğlene kadar sondu. Bitti yani .
-
03 Haziran 2015, 15:05
Sinan Er adlı üyeden alıntı
O paraya değer bir motormudur ??
Asla ve asla o parayı hak etmiyor.
BMW parayı motor için değil, markası için alıyor.
O motoru bende test ettim,
Benim test ettigim de aynı renkti.
Hatta belki de o motorun ta kendisidir.
Evet çok dengeli, hatta o kadar dengeli ki kırmızı ışıkta durunca ayagini 3-4 saniye kadar yere koyma geregi bile duymuyorsun.
Buna eyvallah..
Ama en küçük elektrik aksamına bile giden enerji dogrudan beyinin içinde yapılan bi odacıktan geliyor.
Yani kıytırık bi müşür arızası durumunda bile Motor beyini korumaya almak adına kendini stop ediyor.
80.000 TL para verecegim ve kıytırık bi arıza yüzünden yollarda perişan olacagim?
Kalsın abi.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
03 Haziran 2015, 16:32
Bende 1200 test ettim
Honda nc ye Alışık olduğumdan dolayı
Sesli Çalışıyor garip geldi
Yanlız motosikletin kilosunu gerçekten anlamıyorsun nasıl bi ayrodinamik tasarıma sahip anlamadım
ABS çok erken devreye girdi ama kullandığım yol stabilize idi
Fakat şöyle bi durum var BMW yi kullanan bir daha başka motora binmiyor nasıl bağımlılık yapıyorsa
Fiyat elbette şişik şöyle 60000 olsa ne yamaha ne Honda nede ducati ktm Trump motosiklet satamaz bu memlekette
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)